• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan yerine konulmamak... Ben mi çok alınganım?

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba kk üyeleri

Şu an çok sinirliyim ve üzgünüm.
Evli kız kardeşim var. Sorun şu ki kız kardeşimin eşi ben onlara gittiğim zaman hicbir sekilde hoş geldin deyip hal hatır sormaz. Hatta bir keresinde kardeşimin kayincosu bu onada şahit oldu "abi bu insan değil mi neden kafanfilm ablaya selam vermiyorsun " dedi.

Aramızda kötü bir şey yaşamadık. Bu uzun zamandır vardı zaten. Kız kardeşime eşine her zaman evimize geldiklerinde gayet misafirperver davranırım.

Bugün kapıdan bize uğradılar. Ben yine hak hatir sormayacaktim ama vicdanım el vermedi kapıya gelmiş misafir diye düşündüm. Nasilsin dedim bana ağız hareketi yaptı kafasını önüne indirdi. Çok sinirlendim çok üzüldüm. Bu tarz insanlara nasıl davranıyorsunuz? Bu saygısızlık değil mi?

Çok mu sık gidiyorsunuz?Ya da sizin farketmediğiniz ama onun gıcık olduğu bir şeyler mi oldu acaba ?
Öyle Ya da böyle siz de umursamayın yokmuş gibi ...

Sizin bilmediğiniz bir mesele olduğunu düşünüyorum. Durup dururken kimse kimseye böyle davranmaz.

Ya da diğer bir ihtimal adam öküzün teki.

O zaman yüzüne bile bakmayın değil konuşup hal hatır sormak.

Benim bilmediğim mesele yok ki öyle olsaydı da hemen söyler. Öküz k8smina katılıyorum

Sadece size mi böyle davranıyor? Sizin anneniz ve babanıza karşı davranışları nasıl? Kız kardeşinize sordunuz mu niye benimle konuşmuyor diye?Eğer sadece size karşı böyle davranıyorsa sizin anlamadığınız bir durumdan,bir laftan gıcık olmuştur ve konuşmuyordur.Garip bir adammış...

Sık gitmiyormuşsun ama hiç gitme.

Ablam da evlenmeden önce bana yakın ev tut hasta olduğunda gelirim canımız sıkıldığında gider geliriz birbirimize demişti saf ben kabul ettim.
evim öyle bir tepede ki ben bile evden çıktığımda tekrar gidesim gelmiyor sırf ona yakın olsun diye tuttum evi. 1 sene sürekli gittim, hasta oldum yattım kafamı kaldıramadım bir kere gelmeyi bırakın aramadı bile birde acillik olduğumu duyduğunda dalga geçer gibi söyleseydin bende gelirdim derdi, zor bir gebelik geçiriyorum bir kere yardım etmedi, alttan aldım maddi manevi yardım ettim baktım ki sürekli aşağılanan ve arkasından konuşulan sevilmeyen kardeş olmuşum. Eşiyle bir olup arkamızdan konuşuyorlar. Yüzüme bile boşluk anlarında neler dediler. Birebirden kestim ayağımı çok çok darlanırsam giderim.
Sizde araya buz dağı koyun tavrınızı anlasınlar.

Merhaba kk üyeleri

Şu an çok sinirliyim ve üzgünüm.
Evli kız kardeşim var. Sorun şu ki kız kardeşimin eşi ben onlara gittiğim zaman hicbir sekilde hoş geldin deyip hal hatır sormaz. Hatta bir keresinde kardeşimin kayincosu bu onada şahit oldu "abi bu insan değil mi neden kafanfilm ablaya selam vermiyorsun " dedi.

Aramızda kötü bir şey yaşamadık. Bu uzun zamandır vardı zaten. Kız kardeşime eşine her zaman evimize geldiklerinde gayet misafirperver davranırım.

Bugün kapıdan bize uğradılar. (Annemden bir şey almak için)Ben yine hal hatir sormayacaktim ama vicdanım el vermedi kapıya gelmiş misafir diye düşündüm. Nasilsin dedim bana ağız hareketi yaptı kafasını önübne indirdi. Çok sinirlendim çok üzüldüm. Bu tarz insanlara nasıl davranıyorsunuz? Bu saygısızlık değil mi?

Not: Çok sık gitmiyorum. Zaten evde sınava hazırlanıyorum. Hatta uzun zamandır evlerine gitmedim

Ben hiçbir şey anlamadım. Adama herkesin içinde niye “X hayırdır bir şey mi oldu, selam sabah, hal hatır sormak yok, Y bile fark etmiş” demiyorsunuz? Gerçekten bunu ister gülerek ister ciddiyetle niye söylemiyorsunuz en ufak bir fikrim yok. Bunu şimdiye kadar yapmamış olmanız bana çok enteresan geliyor.

kardeşiniz kocasının hareketlerinin farkında değil mi? onun sorması gerekir ablama niye böyle davranıyorsun diye? belki de sormuştur ama sorduysa da bir çözüme ulaşılması gerekirdi. size gelince...yapabileceğiniz en iyi şey eniştenize hiçbir halt olmadığını hissettirmek, umursamamak,aynı ortamdayken o yokmuş gibi takılmak... bak o zaman emin ol eşine diyecek ki ablan beni tınlamıyor.

Back
X