canım içindeki 2.kadinin kötü olduğunu düşündüren ne...kuralcı olman mı. ..Şu anda üniversitenin kütüphanesinde kimsenin görmediği bi koltukta oturmuş ağlıyorum. Kızgın, kırgın ve tükenmiş hissediyorum ama kime kendime mi yoksa karşıma çıkan insanlara mı bu kırgınlık bilemiyorum. Etrafımda onlarca insan var, beni seven değer veren ama ben onların hiç birini hak etmiyorum. Ben bana verilmiş bu nimetlerin, bahşedilmiş sevginin, sunulmuş fırsatların hiç birini hak etmiyorum. Sanki içimde iki ayrı insan var ve ben sürekli bu ikisi arasında gidip geliyorum. 21 yaşındayım, iyi bir üniversitede iyi bir bölümde eğitim alıyorum. Herkesin sahip olmak istediği pek çok şey var bende. AMA. Kötü biriyim. Hayatımı düşünüyorum, bunları sen mi yaşadın, sen mi yapıyorsun diyorum kendime. Anlatamıyorum kimseye. Kurduğum ikinci hayattaki kadını kimse bilmiyor ve ben ondan utanıyorum. Ondan nefret ediyorum, ve onu yaratanlardan. Tüm bunlara rağmen vazgeçemiyorum da ondan. Biliyorum ki aslında olduğum kişi bu. 4 yıl önce lisedeki rehberlikçi fark etmişti bunu ilk. Sen aşırı kuralcı birisin ve bu kuralcılığın yüzünden kendini olmadığın bir kalıba sokmaya çalışıyorsun diye açıklamıştı bana. Daha neler düşündü belki de söylemedi. Hiç değilse burada anlatayım demiştim, yine beceremedim.
Benim buradan anladığım bir normal hayatı var bir de kimsenin bilmediği 2. hayatı.insan bazen başkalarından bişeyler sakladığında bu düşündüklerin olabiliyor. ikinci hayatım demişsin bunu en yakın arkadaşlarına anlatabilirsin seni anlayacaklardır. hepimizin hayatta yaşadığı şeyler var bende 23 yaşımda bir çocukla ikinci hayatımı kurmak zorunda kaldım. insanın başına herşey geliyor. yaşadıklarımı hiç saklamadım başı dik bir şekilde soranlara makul cevaplar verdim. ama saklasaydım bu beni yerdi. bence bu kadar katı kuralların olmasın. kendini biraz serbest bırak.
Bu soruya bende eslik ediyorumcanım içindeki 2.kadinin kötü olduğunu düşündüren ne...kuralcı olman mı. ..
Ha ha ha aynen oyle olduKız içini döküp gitti
Hayır. Insanlara bilmeden kötülük yapıyorum sürekli ve artık bu durum beni rahatsız etmez hale geldi. Vicdani sorumluluk duymayı bıraktım sanki. Ilk mesajda bahsettiğim rehberlikçi evli iki çocuk babası bi adamdı mesela ve beni öptü, benim yüzümden boşandılar. Ben suçluluk duygusundan başka bir şey hissetmedim o an. Şimdi benzer bir şey geldi başıma yine, bu defa 3 yıldır tanıdığım son bir buçuk yıldır sevgilim olan kişinin aslında başka biriyle benden önce başlamış bir ilişkisi olduğunu öğrendim. Başta duruma üzülmüş olsam da o kız kalkıp beni aradığında banane tepkisi verebilecek kadar katı yürekli lanet biri oldum çıktım. Başkasını bırakın kendine dahi saygısı kalmamış biri oldum artık. Sanırım kafamı toparlayıp yazmam gerekiyor.Dur tahmin edeyim diğer kadın uyuşturucu kullanıyor her gün başka biriyle birlikte oluyor.
Çok mu Türk filmi izledim acaba...
Mail atma direk git anlat psikologa.Gizli gizemli olmaya çabalamıyorum. Sorunum anlatamam. Burda anlatmak için yazmaya başladım saçmaladım bıraktım. Kaç defa psikoloğa mail atmayı deneyip vazgeçtim. Başımı örtüyorum ben, ve bunu kesinlikle kendi isteğimle olmadan yaptım. Ama bu beni bi role sokuyor sanki. Tanıyan kimse benim için bundan rahatsız demez ben anlatmadığım sürece. Ama kafamın içindeki ben başka bi ben. Biliyorum neler düşündüğünüzü, ben de aynı şeyleri düşünüyorum çünkü çok zaman. Keşke açabilsem ama konuşmayı bırakın yazmak bile hatta düşünmek bile imkansız sanki bazı şeyleri.
Okulun psikoloji servisi var görüşmek için mail ile randevu almam gerekiyor. Sanırım bunu yapmalıyım. Ifade edemiyorum böyle kendimi. Şimdi geçti mesela az önceki mutsuzluğum her şey olması gerekenmiş gibi geliyor. Normal değil bu. Hissizleşmiş gibiyim. Konuyu boşa açıp meşgul ettim sizleri, kusura bakmayın lütfen.Mail atma direk git anlat psikologa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?