Insana en büyük kötülüğü yine kendisi yapıyor sanırım

Lisedeki rehberlikçi mi öptü? Sübyancı köpek. Şikayetçi olmalıydınız.

Yakın zamanda psikologa gittiniz mi?

Lisedeki rehberlikçi mi öptü? Sübyancı köpek. Şikayetçi olmalıydınız.

Yakın zamanda psikologa gittiniz mi?

Hayır gitmedim. Bana bi mail atmıştı hiç bişey olmamış gibi ben de ona bu yaptığınız bana haksızlık eşinize ihanet gibi bir cevap verip görüşmeyi kesmiştim. Eşi maili görmüş bana ulaşmaya çalıştı sanırım davada yardımcı olmak istedi ama ben naptım? Kaçtım o kadından. Çocuklarını babasından ayırmış gibi hissediyorum hala.

Ben de etrafındaki insanlara yalanlar söylüyorsun, kendini farklı tanitiyosun. Ailenin yanında farklısın falan sandım. Neden böyle dusunduysem iki kadın deyince.

Ben de etrafındaki insanlara yalanlar söylüyorsun, kendini farklı tanitiyosun. Ailenin yanında farklısın falan sandım. Neden böyle dusunduysem iki kadın deyince.
Ailemin yanında ya da arkadaşlarımın yanında gerçekte hissettiğim gibi biri olamıyorum. Evet bu bir çeşit yalan zaten. Ve çok bunalıyorum artık.

yemin ediyorum bu konuyu ben mi açtım acaba diye bir tereddütte kaldım.
bende böyle hissediyorum son zamanlarda.
kuralcılığım, keskin olmam bir anda silip atmam katı olmam bilmiyorum yaa..
içim çok dolu benimde..

canım herkes hayatta hatalar yapıyor ama bu senin kendini yargilaman için değil farkına varıp bundan sonrası için güzel şeyler yapmak adına bir yüzleşme. ..
bence sen düşündüğün gibi duyarsız dusuncesiz umarsiz değilsin. Eğer öyle olsaydın suan bunu dert etmiyor olurdun. ..

Ailemin yanında ya da arkadaşlarımın yanında gerçekte hissettiğim gibi biri olamıyorum. Evet bu bir çeşit yalan zaten. Ve çok bunalıyorum artık.
peki kendini sorguladiginda bunu niye yapıyor olduğunun cevabı var mı. .. bulabildin mi...

bende kapalı bır bayanım eşimmin istediği üzerine kapandım eğer bu sorumluluğu kendımde hissetmeseydım kapanmazdım eger siz bu sorumlugugu hissetmiyorsanız başınızı direk açın ! ve acilen psikoloja başvurun ...

peki kendini sorguladiginda bunu niye yapıyor olduğunun cevabı var mı. .. bulabildin mi...
Buldum. Onların istediği kişi ile benim olduğum birbiriyle uyuşmuyor. Kendimi benden beklenen kişiye doğru yontmaya çalıştıkça eksiliyormuşum buraya yazdıktan sonra fark ettim. Yazma sebebim biraz da buydu aslında, ben böyle düşünüyorum galiba :) teşekkür ederim ince yaklaşımınız için.

canım ayrıca önceki yazdiklarima ek ...
dusunmeni istediğim bişey var...
sence çocukları babalarindan ayirdigim dediğin insanın bosanmasina sebep olan sen misin yoksa onun çirkin davranışı mi...
Kendini suçlaman seni yipratir sadece...

16 yaşındayken ilerde böyle olacağını tahmin edemezdim. Evet söylediğinizi yapacağım ama vakti geldiğinde, teşekkür ederim.

peki sen hangi içindeki kadınla mutlusun. ..
seni sen yapan mi...
yoksa başkalarıyla şekillenen kadınla mi....

Belki bi süre daha kalırdı kafasında ne varsa sonra boşanırlardı diye düşündüm hep. Eşini ve çocuklarını görmüştüm bi defa karşılaşmıştık dışarda. 4 5 yaşındaydı büyük olan kızı küçüğü yaşında bile yoktu. Beni üzen bu oldu. Ben mi sebep oldum diye düşündüm. Yoksa yaptığının bi açıklaması yok elbette iğrenç bir şey.

peki sen hangi içindeki kadınla mutlusun. ..
seni sen yapan mi...
yoksa başkalarıyla şekillenen kadınla mi....
Sürekli rol yaparken mutlu olmanın imkanı var mı? Elbet hissettiğim gibi olduğumda. Ama bıktım artık bu ikilemi yaşamaktan. Gerçekten kuralcı bi yapım var çünkü. Benim yüzümden başkalarına laf gelecek korkusuyla her türlü hareketimi kısıtlıyorum sürekli.

Bu sübyancı adamın foyaları erkenden çıkmasaydı ortaya belki kendi kızlarını bile taciz ederdi. Sonuçta bu adamın sapıkça düşünceleri var ve baba olmak için hiç uygun biri değil. Senin sayende o kızlar kurtulmuş bu heriften. Ama senin psikolojin bozulmuş, bu sebeple yardım almalısın. Lütfen kendine yüklenme, kimse kusursuz iyilik meleği değil; tam tersine herkesin gizli kötü yanları var.

Evet bu yönden düşününce haklısınız. Onlara zarar verebileceğini düşünmemiştim hiç.

utanabiliyorsan bu çok güzel.
hala bir umut var demektir.
ya hiç utanmasaydın? ya hiç vicdanın sızlamasaydı? bunu düşündün mü hiç..
günah işlemek değil de işlediğin günahtan utanmamak, ağlayamamak kötü...

yakınımda olsaydın saatlerce konuşabilirdim seninle.
biz de geçtik bu yollardan..
çok da büyük değilim senden belki ama bir anda büyüyebilirsin sen de.

hepimizin burada yazan herkesin geçmişinde utandığı pişman olduğu şeyler var. önemli olan düzeltmek kendini.

o yüzden ağla açılırsın...

Iyi bir psikolog yardımcı olacaktir eminim , geciktirme lütfen . Ne kadar gecikirsen düzelmen o kadar uzun zaman alabilir .

Yalnız ben hala kötü yüzünü görmedim . Bu kişilikle ne yapiyorsunda kötü diyorsun , ben mi bunları yaptım diyorsun ?

Rehber hocanın konusunda iyi olmuş karısının boşanması.Adam sapıkmış,keşke şikayet etseydin başka öğrencilere de yapabilir bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…