Bu sevgilinin doğumgünlerine biçtiği değerle alakalı aslında
Senin doğumgününü geçiştirmesi sadece sana karşı olan bir davranış mı yoksa eş dost a karşıda mı böyle ?
Hediye beğenemeyeceğinden korkmuş olabilir belirttiği gibi,sen de isteğini daha makul dilde belirtebilirdin canım,kavga etmen gerekmezdi...
Değer verip vermemesine gelince,ilişki içinde olan sensin...Değer verilmek özel günlerle sınırlı değil bence..
Seni genel olarak önemsiyor,aynı zevki hayatı paylaşıyor musunuz,önemli olan budur.Gerisi detay..
Ben özel günlerde sevdiğim insanlardan özel birşeyler beklerim. Bu maddi anlamda değil başka birşey. Şaşırtılmak hoşuma gider. Yani bu bayanların geneli için böyledir. Aslında erkekler bilmiyor kadınları ufak şeylerle bile havalara uçurabilirler. Yani bu aman aman maddiyatı gerektiren durum değil. Bir çiçek bir pasta ne bileyim içten yazılmış bir şiir...
Arkadaşım senin sevgilin ince değil belli ki bu konularda. Tabiat meselesi aslında. Her erkek böyle süprizler yapmayı bilmez yada bizim kadar önemsemez. Bence sen konuş hem seni yanlış anlamamış olur. Benim beklediğim şeyler bunlar değil de. Beklentilerini dile getir ki ileride her özel günde sorun yaşamamış olursunuz. Birbirinizin nelerden hoşlandığını bilin ona göre davranın. Bunlar sorun yaşayarak, kırılarak yada üzülerek sonuca bağlanmaz. Herşey konuşa konuşa yerimseniben
İncefikirli , düşünceli kadınların karşısına hep kütükler çıkar zaten ; bu onların tabiatı gereği mi yoksa biz kadınların kaderimi bilemedim şimdi(((
Üzülme güzelim söyleyip kutlayınca ne anlamı var zaten , sende bişey alma özel gün sorunu vardır arkadaşın tıpkısının aynısından bende de vardı geçmiş zamanda ...
Üzülme sakın nasıl bi tabiatsaakannehir
Ama sakın şunu düşünme ilişkinizin yada senin özel günlerini tabi hatırlayıp bunun için bişey yapmalı heriki tarafta , karşındakine önem veriyosa tabi kaydirigubbakcemile
Memleketimiz yeşil ormanlık anladıkta ağacı seviyo yurdum erkekleri onuda anladık bi yeşille bu kadar hemhal olmayın be kardeşim aman sinirliyim zaten boşver :mymeka:
ben bana bısey alsın demıyorum kı? sadece beklerdım dıyorum ona da bana bunları yap cıcek al falan demedımkı?? ama bu yaptıgınıda beklemıyodum yanı? gecen yıl unuttu ya tamamen unuttu? bu sene bomba bısey beklerken gercekten bomba patlattı... ben sadece bekledım buda suc dııl sanırsam... :kedi: yanı her ınsan o gun ozel bıseyler bekler tabıkı karsıdakı bıseyler yapmak zorunda dııl o gunu hatırlamasıda yeterlı ama hatırlamadı bıle??
İşte sana doğum günü hikayem..
geçen sene 28 ekim ben ve sevgilim.. Blogum da yazmıştım.senin için oradan buraya kopyaladım.
içimi dökebilir miyim? lütfen,ilk defa.. ilk defa bu kadar açık olacağım.. ilişkim hakkında sadece geyik yapıyordum burada.. ama anlatmak istiyorum bu sefer..
içim yanıyor,kalbim acıyor,yazarken bile ağlıyorum.. yoruldum çünkü.. tek bir güzel söz ihtiyacım vardı sadece sadece ama sadece tek bir güzel söz ne olduğu mühim değil ..
yaklaşık yarım saat önce telefonum çaldı.. erkek arkadaşım aradı.. iş,askerlik,ev,arkadaşları vs oldukça zor bir dönem geçiriyor.. akıl danışmak için aramıştı.. tek kapris yapmadan,tüm içtenliğimle tüm tatlılığımla yardımcı oldum.. fikirlerimi beyan ettim.. karara bağladık..görüşmenin o kısmı bitti..
"ee nasıl geçiyor doğumgünün dedi?" kaldım öyle.. demek biliyormuş dedim,demek hatırlamış."iyi geçiyor"dedim .. diğer günlerden bir farkı yok,rejimi bozacağım sadece tatlı birşeyler yiyeceğim kendime hediye..
anlatmaya başladı:"unuttum" dedi "dürüst olayım gece unuttum bugün saate bir baktım 28 ekim yazıyor eyvah dedim,üfürük delirecek! unuttuğumu anladın neden arayıp bağırıp,çağırmadın?"
bilmiyorum dedim,kırıldım ama susmak istedim,ilk doğumgünümü nasıl kutlamıştın hatılıyormusun dedim? o zaman prensesinde değildim hiçbişeyin değildim? nasıl kutlamıştın,? büyütme üfürük dedi,şimdi daha çok seviyorum seni.. ama daha az önemsiyorsun dedim..
affet beni dedi.. affedecek birşey yok dedim.. sinirlenmeye başladı böyle yapınca eline ne geçiyor,mutlu mu oluyorsun büyütme bu kadar dedi? aradım işte dedi.. lütfetmişti sanki.. ben zaten suskundum,neden keyifli değilsin,bağır çağır böyle durma dedi..hem istesen dün bir şekilde hatırlatırdın unutmamı istedin belli dedi! dondum kaldım resmen.. tek bir gün dedim,tek bir gün.. arayacaksın ve kutlayacaksın telefonunu bile kurabilirdin.. yapmacık olacaktı öyle yapınca dedi.. yine beni anlamadığını hissettim sustum..
bana karşı soğuk davranma bak mahsunlaştım dedi.. bir an acaba doğum günü olan o mu diye içimden geçirdim? sen mi mahsunlaştın dedim "yemin ederim zorla konuşuyorum kapatalım şu telefonu! 28 ekimin bitmesine çok az kaldı yarın eskisi gibi oluruz bugün rahat bırak artık beni.. tek bir gün sabret "dedim...
içinden canavar çıktı sanki bağırdı: "tek bir tek bir gün amma büyüttün" dedi..ağlamaya başladım bağıra bağıra ağladım.. sen nasıl bir hayvansın.. seninle artık tek kelime konuşmak istemiyorum,ne halin varsa gör dedim ve kapattım.. bir daha da aramadı..
yazıyorum yazarken hala ağlıyorum.. bunu haketmek için ne yaptığımı merak ediyorum.. doğum günümü unutan ve bundan beni suçlayan,bu yüzden ona soğuk davrandığımı söyleyip beni azarlayan,doğum günümü hala kutlamayan,iyi ki doğdun bile demeyi yapaylık olarak gören bu adam benim erkek arkadaşım..
hala ağlıyorum.. acaba burayı mı geliyor,sürpriz yapmaya diye heveslendiğim için kendime acıyorum.. bu kadar aptal bir kızım ben işte!
Yani konu ilişkimize özel günlerse bunun en itinalı şekilde hatırlanıp , hakkının verilmesi lazım bence tabi mafoldumben
elbette herkes bekliyor birşey ama karşı tarafta sevgilinde öyle bir aet yoksa, garip gelebilir, yada daha önce hdiye almadıysa kimseye ondan ne alacağınıda kestirememiş olabilir. fakrlı ihtimaller mevcut kafana takma. ama sen onu olduğu gibi sevmedin mi? eğer öyle sevdiysen olduğu gibi kalmasını sağlamalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?