insanı deli eden erkek modeli!!

ben zaten zorla yaptırmıyorum ama bunada uzulmeye ve sızınle paylasmaya yazdım buraya? tekrarlıyorum ben kımsenın onu degıstırmıcegını bılıyorum ama uzuntumu paylasıyorum sızınle burda sadece?

tamda demek istediğim bu canım. elbete paylaşacaksın zaten bu ortam ne için var. Ama inan haklı dahi olsan üzülme neden böyle diyorum yaşadım çünkü benim biricik eşimde aynı lakaysızlıkta idi ve ben sadece üzüldüğümle kalır bide üstelik üzülecek ne var derdi :))

ancak yıllar içerisinde ben onun her doğum gününü en güzel şekilde kutlaya kutlaya artık sonunda sanırım utandığından ve artık unutmadığından oda değişti.

evet bu durumlar emek sabır isteyen durumlar. ha kişi sabreder yıllarca uğraaşır ya da sabredemem ben der.
ama malesef böyle biz ve erkekler gerçekten farklıyız

ben seni çok iyi anlıyorum tatlım:1hug:
bende bundan 1,5 sene önce ayrıldığım erkek arkadaşımın ilk doğumgününde , arkadaşlarımı toplayıp süpriz parti yapmıştım, çok güzel hediye almıştım üstelik maddi gücüm çok yokken...
ve o benimkinde askerdi telefonda kutlamıştı sorun etmemiştim, ertesi yılki doğumgününde acayip kavgalı ve ayrılık aşamasındaydık, evden çıkmadan önce yine bana sataştı, neyse sürekli buluşmak istiyordu, meğerse beyfendi doğumgünü ne yapacağım birşey aldım mı onu görmek istiyormuş, ilk yanına gittim elime baktı inanabiliyor musun? ilişkimiz bitmek üzere, bana haketmediğim bir ton laf saymış, hala hediye almış mıyım derdindeydi ve o zaman birşeylerden emin oldum bu adam gitmeliydi hayatımdan ve kavga ederken hediye almadığımı yüzüme vurdu, halbuki o aralar benim gerçek anlamda bir maddi sıkıntım vardı, ama insan gibi davransaydı elimle hediye yapar veya küçük birşey alır, pasta yaparım ellerimle ama haketmedi...
seninde beklediğinin içten bir hareket olduğunu biliyorum canım benim çok iyi anlıyorum seni...
bu yukarıdaki anlattığımdan sonra şimdiki erkek arkadaşımın yaptığı şeye gelelim
oda bu seneki doğumgünümde tam 00:00 anı vardır ya o esnada aramadı bende bozuldum azcıkk, sonra yarım saat sonra aradı uyuyakalmış, işte bende saydım saati kursaydın felan diye, ama şimdi düşününce hiç gerek yokmuş diyorum keşke sorun çıkarmasaymışım...
sonra sabah işyerime geldim, herkesın dogumgunu gıbı benımkıde kutlandı, ama saat ben yıne erkek arkadasıma cattım işte kat kat el bile nasıl beni mutlu etmek ıcın cabalıyor sen ama hiçbir şey yapmıyorsun diye, yine diyorum keşke yapmasaymışım diye...
akşam bulustuk guzeldi şükür , yani gunduz onu ve kendımı harap ettıgımle kaldım
bu yapı meselesıymıs onunkı, ama oda hedıye beklemedıgımı cok net bılıyordu romantızm ıstedıgımı bılıyordu , o yuzden cok ustume gelmedi
ya benım kankamın erkek arkadaşı bır ay önceden gezmeye başlar hediye için çok ince hediyeler alır, bende kıyasladım ıster ıstemez, ama hata ettım cunku bu bır yapı meselesi, bende benım erkek arkadasımı oyle kabullendim artık

dun sakın sakın ondan hedıye beklemedıgımı gecen yıl unuttugu ıcın bu yıl hatırlayıp sadece dedıgın gıbı romantık bıseyler bekledıgımı soyledım yıne anlamadı bagırdı cagırdı konuyu kapattım hıcbısey beklemıyorum senden dedım.. bu arada ev tutuyorum kardesımle baska sehırde evlere bakarken nette esya alıncak ya bana dıyokı hadı armut koltuk alıyım bende sana evıne buda dogum gunu hedıyesı...
eyh allahım ya nıye bana boylesı denk geldıkı...... Çok üzgünüm çoook:mymeka:

artık ona kısa cumleler kuruyorum anlamassa pekı dıyıp kapatıyorum konuyu.. bu ılıskı ya bıtıcek yada boyle tamam sen haklısın dıyerek devam edıcek ve ben ne zamana kadar evet haklısın derım bılmıyorum.. hanı klasık bı hedıye vardır cerceve alınır fotograf cıkartılıp konulur sevgılıye verılır...annesı o evde yokken cıkarıp komıdınıne koymus bı senedır duruyodu fotograf orda dun cam da gorusurken baktım yıne aynı cerceve ama fotografı cıkartmıs kendı fotografını koymus.. nıye dedım... herkes bu kım dıye soruyomus mıllete neymıs....

aman kendı kendıme dertlesıyo gıbı oldum burdakaydirigubbakcemile3 bu arada sanırım herseyımız farklı.. basta cınsıyet olmak uzere mılletlerımız farklı yasadıgımız sehırler farklı cevremız farklı arkadaslarımız farklı.. ben kucuklugumden berı kutlanmayan dogum gunumu hatırlamam aılemde.. o tek cocuk olmasına ragmen kutlanmazmıs sevmezmıs zaten kutlamayıda.. ama gel gor kı hedıyelerımı suprızlerımı gordugu zaman mutluluktan agzı kulaklarına varıyooo:bbo:

canım sorun seninkinde değil aslında genelde erkeklerin yapısında var.bizler kadar ince düşünemiyorlar romantik değiller.anlaması içinde çok çabalama kendini üzmekten başka bir işe yaramaz.

tabi insan istiyor böyle özel günlerde bişey bekliyor, güzel bi msj, bi mektup, içten bi sarılma vs...

benim sevgilim de 4 senedir doğumgünümü kutlamadı.
ben de onunkini..
bizim durum gerçi biraz daha farklı. yani nüfusta yazan doğum tarihlerimizle gerçek doğum günlerimiz farklı. onun doğum gününü bilmiyordum ben yani nüfusunda yazan gibidir sanmıştım. (1 ocak) benimki de nüfusta öyle ama doğum günüm (30 aralık) neyse o benimkini kutlamayınca ben de onunkinde bişey yapmıyodum. geçen sene öğrendim ki meğer onun doğum günü aralık ayının başındaymış!! ben hiç bişiy demeyince o da yapmıyormuş haliyle :)) öğrendiğimde çok utanmıştım ama zaten biz özel günlere pek takılmıyoruz

aslında genel olarak bızde pek onemsemıyoruz dıyorum ya ılk ne zaman sevgılı olduk falan hanı hıc bı ozel gunumuz yok bıtek dogum gunlerımız o kadar pof...

yanı sankı o soylememıs gıbı davranıyorum ama bıraz soguk normalde sabahları ılk ben gunaydın dıye mesaj atardım bugun atmadım bekledım sonra o attı hayırdır bu saate kadar uyudunmu dıye bende evet dedım.. yanı daha az mesaj atıyorum ama hep bahaneyle desteklıyorum, dogum gunu meselesını hıc acmıyorum.. gercı daha gelmedı 11 ınde dogum gunum bakalım nolcakkaydirigubbakcemile2

bak benimkide ilk sene unuttu aslında 1 hafta hep bahsetti durdu 1 hafta sonra doğum günün falan, hediyemi bile önceden verdi ama o gece unuttu bişey yazmadı söylemedi sonra ben trip attım hatırladı dediki ''şimdi bu trbi doğm gnü unuttuğumu düşündüğün içinmi atıyosun'' sanki unutmadım der gibi:)off bu erkekler böyle bişey hele bazıları atsan atılmaz satsan satılmaz
sonrada bana bunu yazdı
Karınızın dogum gününü unutmamanızın en iyi yöntemi, bir kez unutmanızdır.(bir filozoftu ama)
walla sonra unutmadı her yıl hatırlıyo

hatırladı yanı bu sene hatırlıcak dıye dusunuyorum ama bozan sey bu senede suprız bısey bulamadım beraber cıkalım alalım hedıye demesı sankı dogum gunu hediye demek:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…