İnsanı Öldürmek...

Benim rumuzdan da anlaşıldığı gibi..bu benim yeni hayatım..Öldürdüler beni de ,en yakınım en canımdan insanlar..ama zamanında gelen bi kalp masajı yeniden hayata döndürdü beni..Eşim kendime getirdi beni..Özüme döndüm onunla..ama bi yanım hala cansız.bunu kendime bile hissettirmemeye çalışıyorum..

newlife katiliyorum canim sana,cok nadir insanlardaniz belkide,kalp masajiyla hayata donmek,4 sene oncesine kadar belkide tuhaf bi ruh halim vardi dibe vurmus,esim ve cocuguma kavusana kadar,trden iyiki ayrilmisim,bazen huzunleniyorum orayi birakip geldim diye,ama bazende sukur ediyorum,ha derin yaralar kapandimi derseniz bazen zaman zaman dibe vuruyorum tipki bu aksam ki gibi,bu sozlere soylenecek cok soz var belkide ama yaziya dokulen bu kadar,,

Zor olan ,cansız yanımın bana verdiği acı değil..bunu kimseye belli etmemek için verdiğim mücadele çok zor,çok yorucu....eşimin yanında dalıp gitmekten,yüzümün bir anda düşmesinden,hatta gözlerim ya aniden dolarsa diye o kadar çekiniyorum, o kadar korkuyorum ki..yediğim kazıklar elden gelse,üstüne bir iki de su içer yarabbi şükür derim..ama benim kanımdan en yakınımdan insanlar yapınca olmuyo işte..Gerçekten yeniden doğdum ben..Hayat arkadaşım şimdi en kıymetlim benim..

hayat o kadar hırpalıyor ki insanı hiçbişey yapamıyorsun elinden bişey gelmiyor ve yavaş yavaş öldüğünü hissediyorsun aynı bir ölü gibi bilinçsizleşiyorsun hiçbirşey düşünemez oluyorsun ve dibe vuruyorsun çoğu zaman senin elinden tutan ayağa kaldıran biri çıkmıyor karşına böyle birini bulabilenler şanslı kesimden... her insan yaralı ben şuana kadar yaralı olmayan birine rastlamadım ama önemli olan giderek öldüğünü farkedebilmek ve bilincini kaybetmemek...

ölmüşüm bende halada ölmaye devam ediyorum biri bunu katilime anlatsa senağlamasenağlamasenağlama

ben daha dünyaya gelmeden ölmüşüm, tıravmam o zaman başlamış ,
annem küçük evlenmiş ,küçük yaştada hamile kalınca ,tabi bayağı sorunlar yaşıyor,
doktoru annem bana 2 aylık hamileyken, benim karnında öldüğümü, ve alması gerektiğini söylemiş ,
tam annem masada doktor kürtaj yapacak,ananem mani olmuş ve annemi başka dokora götürmüş,
ve tabiki ben yaşıyorum şuan ,
yaşamak denirse tabi küçük bi anneyle büyümek nasıl olursa ,
ben 4 yaşına geldiğim zaman 2 kardeşim daha olmuştu ,
anlatamayacağım şimdi tek tek hepsini tekrar yaşamak istemiyorum ,
sadece tek bildiğim küçücük bir yavrunun yaşamamaması gereken her türlü acıyı yaşadım ,
şu an bile yaşıyormuyum bilemiyorum çoğu kötü anı hala beni takip ediyor,
benim şimdi yaşama gücüm yavrularım ,onlara bakmaya kıyamıyorum ben ,
ALLAHIM yavrularımı bütün kötülüklerden korusun,
onlar benim hayatım yaşama sevincim herşeyim ,
onlar için ben ölürüm ,kimsenin onları üzmesine izin vermem ,
inşallah vatana millete ailesine hayırlı birer birey olarak büyüyecekler,
güçlü olarak insanlığı bilerek ,saygıyı sevgiyi incitmemeyi öğrenerek
hiç bir zaman hiç kimseyi kırmak istemedim istememde ,
inşallah bütün insanların kalbinde bahardaki en güzel papatlardan açar kötülüğe yer kalmaz

Son düzenleme:
çok mükemmel bir yazı.bende bazen o kadar isteksiz ve amaçsız buluyorum ki kendimi adeta ölmüş gibi.insanları kırmak evet çok kolay ve bunu çok iyi beceren insanlarla dolu çevrem.ama onlar hiç bir şey yapmamış gibi etrafta melekmiş gibi dolaşırken ben neden bu kırgınlıklarla yaşıyorum.ve neden ben hep üzülüyorum?

Ben de bir alıntıyla cevap vermek istedim çünkü tam da
söylemek istediklerimi yansıtıyor.

Birbirimizi yermeyelim,yüceltelim..

Bir adam kötü yoldan para kazanip bununla kendisine bir inek alır.
Neden sonra, yaptıklarından pişman olur ve hiç olmazsa iyi bir şey yapmış
olmak için bunu Hacı Bektas Veli'nin dergâhına kurban olarak bağışlamak ister.
O zamanlar dergâhlar ayni zamanda aşevi işlevi görüyordu. Durumu Hacı
Bektas Veli'ye anlatır ve Hacı Bektas Veli

- ' helal değildir ' diye bu kurbanı geri çevirir.

Bunun üzerine adam Mevlevi dergâhına gider ve ayni durumu Mevlana'ya anlatır .
Mevlana ise ; bu hediyeyi kabul eder.
Adam ayni şeyi Hacı Bektas Veli'ye de anlattığını ama onun bunu kabul
etmemiş olduğunu söyler ve Mevlana'ya bunun sebebini sorar. Mevlana söyle der:

- Biz bir karga isek Hacı Bektas Veli bir şahin gibidir. Öyle her leşe konmaz.
O yüzden senin bu hediyeni biz kabul ederiz ama o kabul etmeyebilir.
Adam üşenmez kalkar Hacı Bektas dergâhı'na gider ve Hacı Bektas Veli'ye,
Mevlana'nın kurbanı kabul ettiğini söyleyip bunun sebebini bir de Hacı
Bektas Veli'ye sorar. Hacı Bektas da söyle der:

- Bizim gönlümüz bir su birikintisi ise Mevlana'nın gönlü okyanus gibidir. Bu yüzden,
bir damlayla bizim gönlümüz kirlenebilir ama onun engin gönlü kirlenmez.
Bu sebepten dolayı o senin hediyeni kabul etmiştir."

Demekki ektiğimiz güzellikler katlanarak bize dönüyor.
Uygulaması hiç te zor görünmüyor.
Yücelebilmek için yüceltmemiz gerekiyor.
a.s.

insanın ilacıda yinekendisinde..kendi sarabilir yaralarını...kendi kendine derman bulabilir..
bende o dermanı aramaya başladım kendimde..

ruhen yaralanmak....gecmeyen acılar..unutulmayan anlar hepsi geri de kalsa bile zleriyle yasamaya dewam etmek..bazı olaylar war ne unutuluyo ne dewam ediyo hep akıllarda hesaplasmaysa kıramadıın karsındakiyle deil kendi kendine zihinde.....:çok üzgünüm:

bende dıbe vurmuş durumdayım.o psikolojide yani.ben yıllardır küllerimden yenıden doğmaktan yoruldum.insanlar kül etmekten yorulmadı.benımde kalbım beynım durdu.kalp masajı lazım banada.ama işte o mesajı yapacak benı hayata dondurecek bıri bazen olmuyo bazen olamıyo

insanın umutlarını elinden alırssanız onu öldürmüş olursunuz
bazen umutlarım bittiğinde benimde bittiğimi hissediyorum

arkadaşlar, sevd,klerimizn ruhunu nelerle öldürüyoruz? neleri terk etmeliyizki yıkıma neden olmayalım bence bu konuyu irdelemeli.. harika bir konuya değinmişsiniz..tebrik ederim.
bence fiziksel ölüm kadar insanı ykan ruhen ölümlerin başında yalana dayanan iletişim var.bir eş diğerine yalana dayalı iletişimle yaklaşıyorsa bu karşı eşin ruhen ölümünü başlatmaktır.. yalan söylemeninde bahanei çoktur. çok şükür eşimde bende bnu yapmıyoruz ama komşum kocasına hemen her konuda yalan beyanat veriyor, kendini daha güçlü, etrafıylaç ok iyi göstermeye çalşıyor

Ben daha bugün canım annem için psikologdan randevu aldım.Yardım alması gerektiğine kararverdik...Aslında dışardan bakarsan iyi görünüyor herkese ama resmen ruhen ölmüş bu yazıda yazdığı gibi içten içe onu öldürmeye devam ediyor..iyi değilim diye ağlarken yakalım mutfakta bugün anneciğimi...:çok üzgünüm:

Bu sitenin de en güzel yanı yara almış ruhlarımızı tamir etmek için dostlarımızın olması benceee....
a.s.

çok güzel bi yazı gerçekten çokta doğru gerçekten ölü gibi yaşayan çok insan var

evet bende yazıya tamamennn katılıyorum. aranızda bana tepki gösterenler cıkabilir ama ben bilerek ve isteyerek ama hakettiğinee tamamenn inandıgım bi insanıı yaralamaya calısırken öldürdüm!!!
oghh iyiki yapmısımm.kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…