İnsanı Öldürmek...

yapma nolur.yavrun için güçlü ol.ona zarar verme lütfen.o çok küçük,hiç bişiden haberi yok.hissettirme ona.o senin gözlerine derin derin bakınca acı çekersin ona yaşattıkların için.senin yaşadıklarını bilmiyorum ama nolur yavrun için güçlü ol.Allah'ım seninle olsun.:Saruboceq::1hug:

canım bu yazının yazarı adanada ve ıstanbulda psıkolojık danısma merkezınde gorevlı bır prf google de yaprak pspkolojık dıye yazın sıtelerı gelıyor orda dıger yazılarınıda ogrursunuz ben mınık kızımı okul konusunda tek kalma korkusu konusunda goturmeyı dusunuyorum ama herseyde parayla be guzellerım 5 seans gıtse servet

kesinlikle yaşarken ölenlerdenim ne yazıkki.
buna sebep olanda annem
üç çocuğu var ama içlerinde hep beni hor görür
herşeyine koşmaya calısırım ama yok allah affetsin ama nankör
ruhumu çürüttü
daha dün hüngür hüngür ağlamama sebep olan cümleler sarfetti
allahtan babam hep benimlede ondan güç alıyorum hayatta ezdirmez
sevgisini aldı benden ruhumu çürüttü ne diyebilirmki
hiç bişey yapasım gelmiyor okuyorum üniversitede seneye inş. evlenicem.
bırazda dayanmama sebep bu oluyor
az kaldı dıyorum

kesinlikle ömrümün 3.yılını yasarken geçirtiren bir insanda benim hayatımda var beni öldürdükten sonra tekrar dönüşü varmış gibi affetirme cabasında ama ne faydası var o beni öldüdü bende onu hayatımdan sildim

Bundan olsa gerek hayata tüm yenilgilerim...

Son düzenleme:
Öle öle sonunda ölmemeyi de öğreniyor insan. Sadece yaralanıyor, onlar da eskisine nazaran daha çabuk iyileşiyor.

ben bunların biçoğuna katılmıyorum ne yazıkki hiç bir yara kapanmaz kalır diye bişey yok bi toplum olarak yaralarımızı acılarımızı abartmaktan bile zevk alan bi toplumuz yaralarımıza geçmişimize sarılıp olanlara suanki vaktimizi ayırarak geleceğimizi de mahveden bi toplumuz herşey cok kolay geçebilir kapanabilir ama acılarımızdan başka nelerimiz var ki ? onları bırakmaya korkuyoruz mutluluk uzakta değil içimizde doğa da . . biraz içimize yönelip bunların nedenlerini düşünsek ama zihinle değil bilinçle derin düşünerek hiç bi sorunumuz kalmaz . kimse cok iyi değilkende başkalarına yardım edemez aciz yaralı bi insan hep mutsuz olduğunu düşünen bir insan karşısındakine mutsuzluktan başka acizliğinden başka ne verebilir ki ? ama o an onların hepsini unutur muhteşem bi insan gibi görür kendini kusursuz kendisinin bile yapamadığı şeyleri karşısındakine yapmasını soyleyip egosunu tatmin eder olan bu . bu kısır döngü içinde yaşayıp giden biri olmayalım olmayın bence .

evet ne güzel söylemişsin.
Ego.doğru.İnsanlar ego zırhlarından arınamadıkları, hep ben dedikleri için zaten bazı insanları yaşarken öldürüyorlar.
Öyle kolay da değil geçmişinden, acılarını düşünmekten sıyrılmak. İçindeyken, yaşıyorken, elinden gelenler tükenmişken, etraf ego zırhlarıyla kuşanmış seni yargılamaya hazır insanlarla doluyken, bişeyleri değiştirmenin gücü sende değilken zor biraz geçmişten kurtulmak.
Bazıları sonradan tükeniyor, bazıları da doğuştan. Çoğu insanı da ne yazıkki, kendi öz ailesi öldürüyor yavaş yavaş zehirleyerek. Her fırsatta psikolojisini yerle bir ederek. Elinin, gücünün yetmediği zamanlarda sana ne verilirse onu alıyorsun, almak zorunda kalıyorsun, ama sonunda bir bakıyorsun ki, yaşarken ölmüşsün de haberin yok. Daha doğrusu öldürülmüşsün.
Öyle bir kısır döngü ki, canın ciğerin sana değer vermemiş, umutlarını söndürmüş,insan yerine koymamış.... bırakıp gidemessin ailendir, hem gitmeye de gücün yoktur o ayrı.
Etraf kendi çıkarını düşünenlerle doludur, kimseye güvenemessin... kendini zorlar, isyan eder birine güvenir sığınırsın, ondan daha acı bir kazık yersin, başka caren yoktur yine ailene sığınırsın.Bu arada da hayat tüm hızıyla akıp gider, insanlar hayat yolunda bazen inişli bazen çıkışlı ilerlerken, bir bakarsın ki sen yerinde sayıyorsun, hatta daha da dibe batıyorsun. offffffff.

Şimdi gel de çık bu kısırdöngüden.Evet kendi gücümüz içimizde. Kendimizi bırakmayalım, ama kendi güvenimiz bile oluşmamışken, güdük bırakılmışken nasıl yapalım bunu.

offf of. Ben de yasarken ölenlerdenim işte. Kaç kez dibe vurdum, kaç kez toparlandım sandım ki, tekrar battım.

Evet yaşamaksa yaşıyorum,Rabbim bu canı verdiyse, yaşamak zorundayız. Ama ne yazıkki, günleri heder ederek, kendimi ziyan ederek, sağlığımla oynayarak.....
Beynimin kimyası bozuldu artık, kalbim sıkışıyor,....

Benim yakınımdada var öyle bir insan hatta
bir aile öyle bir kibir deryasındalarki
onlar hacı hafız melek ve mükemmeller hakikaten bunu bu şekildede dile getirebilecek kadar içleri lağım dolu.
Cocuğun cümleleri aynen şöle hiç bozmadan yazıyorum ağzını açtımı bunlar çıkıyo
'o kimki ben onla muhatap olayım' 'o kimki bana böyle dedi' 'bana bunları diyebilecek kalitede değil' insanların arkalarından özelliklede bayanların öyle laflar ediyolarki şurda bi cümlelerini yazssam inanın süresiz banlanırım. EE niye muhatapsın diyeceksiniz.
maalesef bnim canım arkadaşım bu aileye gelin olucak ama benim canımın ruhu öldü yaşayan ölü kendini o kadar basit o kadar aşağıda görüyoki bilinçaltına işlediler kızın.
Arkadaşımla bağlantımı koparmasınlar diye bende onlara oynuyorum haklısınız bizde böyleyiz işte Allah affetsin bizde annemiz böyle doğurmuş ay ne kadar mukemmelsiniiiz tarzında cümlelerle tamam ikiyüzlülük ama bu yaptığım riyakarlık nedense vijdanımı hiç rahatsız etmiyor.
Ama keser döner sap döner bağdattan hesap döner......

Birde bir insanın öle öle artık ruhunun nasır tuttuğuna şahit oldum bizim başımıza gelse kıyamet koparıcağımız birşeye çok normalmiş gibi kayıtsız kalmasına.

Şu ramazan günü Yüce Rabbimden derdini buraya yazmış arkadaşlarımın derdine deva hepsine dertlerini yaşadıkları şeyleri unutturacak kocamaaan bir mutluluk ve benim canım arkadaşımada bir çıkış yolu diliyorum.

hem en büyük günahlardan birtanesi de insan öldürmektir veren canı allah katında allahtan başkası almaz<<

merhametli olan bıçakla öldürür. bıçakla öldürülen çabuk soğur..
ben de öldüm ama bıçakla öldürülmeyi tercih ederdim.

Çocukluk çağlarından itibaren bir insanın yaptıklarını hor görmek onu aşağılamak sen yapamazsın demek yaptıklarında kusurlar bulmak kişiliği ile oynamak insanlar arasında küçük düşürmek ben beceriksiz aptalın biriyim diye düşünmesine sebep olmak bir insanı öldürmese de sakat bırakmaya yeterli olacaktır.

Aaa ben

insan öldürülürmü hiç allah hideyet versin allahın verdigi cana kıyılmaz allahtan başkası o canı alamaz bir insanı öldürmek allah bilir ama direk cehennemliktir allah katında.................

ben bunu yaşayanlardanım keşke güvenimi sevgimi böyle öldürmeseydi ruhen ve beden kendimi ölmüş hisediyorum hiç bişeyden zevk alamıyorum ölümüme sebeb veren utansın toparlanmak istesemde olmuyo konusu her açıldıkça kalbimdeki yara kanıyo ben hatırladıkça yara daha çok acıyo ve geçmiyoo

yaşarken ölmek herkesin muhahak bi kere bile olsa başına geliyor büyük bi acı yaşıyoruz ve o acıyı tadıyoruz kendimizi ölü gibi hisediyoruz kimi içine atar kimi dışarı vurur bence insanlar aralarında kavga ederken karşıdakini konuşmalarıyla vurup öldürüyor bu ölümdende beter oluyor çok acııııı

Beni 9 ay karnında taşıyan kadın beni öldürmedi ama sakatladı :) Egosu o kadar güçlü ki kızını bile gözü görmüyor.Annemi çok severim o da beni ama kendini kurtarmak için beni çok kolay harcadı defalarca.Artık yaralanmıyorum çünkü onu iyi tanıdım.Onu öyle kabul etmek zorundayım.O yaştan sonra doğrultmaya çalışmak kırmaya sebep oluyor.Ben çocukken içine kapanık ama şu anda özgüveni tam biriyim.Yapamayacağım şey yok.Ama keşke bunu çocukkende söyleyebilseydim.hayatımın akışı farklı yönde olabilirdi.Gerçi bulunduğum konumdan memnunum.İyi bir anne olmaya,çocuğumla kendimi asla kıyaslamamaya çalışıyorum.Bunu düşünmem bile.

Geçenlerde annemdeydim mutfakta yukardan kavanoz almaya çalışıyordum.Annem her zaman ki gibi boyumu küçümseyerek sandalye alsana dedi.Bende her yüksekden birşey alışda bunu yaşadığım için sadece alabiliyormuyum diye uzandım boyum erişmese sandalye alacaktım dedim.Ne derse beğenirsiniz sen oraya yetişemezsin Bende "doğru senin alabileceğin noktada haklısın anne" dedim.Verdiği cevap aynen şu;"Ben senden uzunum".Benim boyum 160 annemin boyu 165 düşünün artık -tatlicadiarzu- Pessss

Her tartıya çıkışımda dur bende tartılıyım der.tartılır ve benim hastalıkdan dolayı kilo aldığımı bile bile acı çektirmek ister gibi "aaa kilo vermişim.Senden zayıfım" der Çok üzgünüm çoook

Bir anne çocuğuna psikolojik baskı yaparmı?Ben çocuğum beni geçerse mutlu olurum ve onu beni geçmesi hususunda motive ederim.

yardıma ihtiyacım olduğunda da ilk o koşar enteresan di mi?

Ruhu ölen bir anne ; yaralı bir anne aslında hiiiççç farketmeden yada istemeden çocuğunuda ruhen sakatlıyor.Ama balık baştan kokar misali anne yaralı denildiği gibi yarası kanayan çocukda olsa ralıyor ve yarasını sarmıyor.Gerçekten annelik zor iş.Helede yaralayan eşiyse ve hala aynı çatıyı paylaşmak zorundaysa işi çok zor

ben özellikle trafikte araba sürerken bir katil pskolojisini çok iyi anlıormm...
bazen beni skıştıran trafkte taciz eden şöforleri öldürdüğümü hayal ediyorumm...
bi de sabahın köründe sitenin içinde sütçüüü die kendini yırtan adamı...
diyorumki demekki böle katil olunuormuş diyorum...kendime muakyet olmasam şimdiye ooohhhoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…