İnsanı Öldürmek...

katılıyorum el yarası geçer dil yarası geçmez BEYNİ İYİ OLMYANIN BEDENİ DE İYİLEŞMEZ

müthiş ve duyguları dile getiren bir yazıydı

ruh olmadan bedenin ne anlamı varki zaten?nefse yenilmeden ki bu çok zordur insanoğlu için.kimsenin kalbini kırmamak,üzmemek,sabırlı olmak lazım.nefsini yenip insan namaz kılabilir,kuran okuyabilir ama yaradan en çokta hoşgörü istiyor.herzaman hüsnüzan (herzaman olaya iyi yönden bakmak)etmek gerekiyor.suizan dan kaçınmak lazım.zor tabii bunlar ama imkansız değil.

sanırım benim kendime güvensizliğim insanların bir takım sözlerinden ve baskı altında olmam :S

okurken gözyaşlarımı tutamadığım bir yazı
Allah kimseye yaşatmasın

Gerçekten de güzel bir yazı...

Yazarını internette araştırdım, bu türlü hiç bir yazısını bulamadım, bu yazısı böyle güzel olduğuna göre diğerleri kim bilir ne kadar hoştur... Acaba Kuzey bu yazıyı nereden almış?

galiba ben zombiyim
yazılanlar nedense hiç yabanacı gelmedi biyereden hatırlıyorum
acaba bunları bizzat yaşadığım içinmidir???????????

Kaç kere öldüm de yeniden ayağa kalkma gücünü verdi Allahım............................:Saruboceq:

arkadaşlar yaşarken ölen çok insan olduğu gibi ölümden hayata dönen de çok var. karamsarlığa kapılmayın lütfen, eminimki herkesin başından kendine göre kötü şeyler geçmiş ve kalıcı hasar bırakmıştır , geçmediyse de ilerde mutlaka geçecektir, çünkü burası bir sınav dünyasıdır. şunuda unutmamak gerkir iyice dibe batmadan tekrar su yüzüne çıkılmaz.lütfen ALLAH' tan ısrarla güzel günlere kavuşmayı dileyiniz ben dileklerime çok şükür kavuştum ıNŞALLAH herkes kavuşur.

arkadaşlar bu aralar kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum,dibe vurmuş durumdayım

benim şu an ki halim.En zoru ya..yapayalnızım .. ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum... :çok üzgünüm:

arkadaşlar evet sizleri anlıyorum .bende böylesine bir güvensizligi yok oluşu 7 sene boyunca yaşadım.evlenmeden önce cıvıl cıvılken evlendikten sonra tek başıma yolda yürürken ürküyordum.sanki herşey benim suçummuş gibi gelmeye başlamıştı.ama birgün küllerim dirilmeye karar verdim.çünkü artık yeteeeeer diye avazım çıktıgımca bagırmak istedigimi fark ettim.olabildigince dürüst oldum herkese kırıcı olmak pahasına
ama kendimede .eşime sen bunları bunları yaptıkça senden nefret ediyorum bile dedim.Sonuç hala ugraşsamda düzelmeye daha var.ama hayatın benden aldıklarını geri alıyorum teker teker darısı başınıza:sm_cool:

ben o yokoluşun 4. yılındayım ve geri dönüşüm yok kendime ve bebeğime o kadar zarar verdim ki,artık ne yapsam çare değil,kendimden vazgeçeli çok oldu ama bebeğimin sağlığını nasıl geri getiririm, kime ne söylesem,ne kadar bağırsam,boğuşsam...boş..
okul yıllığımda arkadaşlarım "deli badem,hayat boyu böyle cıvıltılı kal,gülüşün ,güzelliğin hiç solmasın" yazmış,şimdi tanıyamıyorlar beni çünkü ÖLDÜM.kızıma süt vermek için nefes alıyorum hepsi bu,sen şanslısın,umudun var,bana geri alınacak hiçbirşey
bırakmadılar.

yazını okuyunca gözlerim doldu inan.yavrularına sıkı sıkı sarılıp yaşadıklarını onların yaşamasına mani olmak için verdiğin çaba.sen çok iyi bir annesin.benim annem gibi.yarası kanasa bize belli etmemek için elinden geleni yapardı.canım annem.onu çokkkkkkkkk seviyorumopuyorumnanaktan

geçmiş olsun anneciğinea.s.

a.s.a.s.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…