yasarken olen ,o kadar insan var ki
arkadaşlar evet sizleri anlıyorum .bende böylesine bir güvensizligi yok oluşu 7 sene boyunca yaşadım.evlenmeden önce cıvıl cıvılken evlendikten sonra tek başıma yolda yürürken ürküyordum.sanki herşey benim suçummuş gibi gelmeye başlamıştı.ama birgün küllerim dirilmeye karar verdim.çünkü artık yeteeeeer diye avazım çıktıgımca bagırmak istedigimi fark ettim.olabildigince dürüst oldum herkese kırıcı olmak pahasına
ama kendimede .eşime sen bunları bunları yaptıkça senden nefret ediyorum bile dedim.Sonuç hala ugraşsamda düzelmeye daha var.ama hayatın benden aldıklarını geri alıyorum teker teker darısı başınıza:sm_cool:
ben daha dünyaya gelmeden ölmüşüm, tıravmam o zaman başlamış ,
annem küçük evlenmiş ,küçük yaştada hamile kalınca ,tabi bayağı sorunlar yaşıyor,
doktoru annem bana 2 aylık hamileyken, benim karnında öldüğümü, ve alması gerektiğini söylemiş ,
tam annem masada doktor kürtaj yapacak,ananem mani olmuş ve annemi başka dokora götürmüş,
ve tabiki ben yaşıyorum şuan ,
yaşamak denirse tabi küçük bi anneyle büyümek nasıl olursa ,
ben 4 yaşına geldiğim zaman 2 kardeşim daha olmuştu ,
anlatamayacağım şimdi tek tek hepsini tekrar yaşamak istemiyorum ,
sadece tek bildiğim küçücük bir yavrunun yaşamamaması gereken her türlü acıyı yaşadım ,
şu an bile yaşıyormuyum bilemiyorum çoğu kötü anı hala beni takip ediyor,
benim şimdi yaşama gücüm yavrularım ,onlara bakmaya kıyamıyorum ben ,
ALLAHIM yavrularımı bütün kötülüklerden korusun,
onlar benim hayatım yaşama sevincim herşeyim ,
onlar için ben ölürüm ,kimsenin onları üzmesine izin vermem ,
inşallah vatana millete ailesine hayırlı birer birey olarak büyüyecekler,
güçlü olarak insanlığı bilerek ,saygıyı sevgiyi incitmemeyi öğrenerek
hiç bir zaman hiç kimseyi kırmak istemedim istememde ,
inşallah bütün insanların kalbinde bahardaki en güzel papatlardan açar kötülüğe yer kalmaz
Ben daha bugün canım annem için psikologdan randevu aldım.Yardım alması gerektiğine kararverdik...Aslında dışardan bakarsan iyi görünüyor herkese ama resmen ruhen ölmüş bu yazıda yazdığı gibi içten içe onu öldürmeye devam ediyor..iyi değilim diye ağlarken yakalım mutfakta bugün anneciğimi...:çok üzgünüm:
Bu sitenin de en güzel yanı yara almış ruhlarımızı tamir etmek için dostlarımızın olması benceee....a.s.
arkadaşlar yaşarken ölen çok insan olduğu gibi ölümden hayata dönen de çok var. karamsarlığa kapılmayın lütfen, eminimki herkesin başından kendine göre kötü şeyler geçmiş ve kalıcı hasar bırakmıştır , geçmediyse de ilerde mutlaka geçecektir, çünkü burası bir sınav dünyasıdır. şunuda unutmamak gerkir iyice dibe batmadan tekrar su yüzüne çıkılmaz.lütfen ALLAH' tan ısrarla güzel günlere kavuşmayı dileyiniz ben dileklerime çok şükür kavuştum İNŞALLAH herkes kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?