İnsanı Öldürmek...

Eskiden bu olay daha çok varmış. Lanet bir çocukluk dönemi geçirdim.Bugün bile bayramlarda ne ellerini öperim ne de anne baba kelimesini kullanırım.onlara bişey diyeceğim zaman direk söylerim anne veya baba deyipte konuşmaya girmem.babam da bunun farkında zaten 3 sene önce bana ne dese beyenirsiniz..dedi ki senin çocukken yaşadıklarından dolayı bize karşı böyle olduğunu biliyorum.bunu diyor ama yıkıp geçmeye hala devam ediyor eskisi kadar olmasa. çocukken çok aşşağılandım çok dayak yedim annemde benim tarafımı tutacağına babamın beni dövmesine sebep oluyordu ve hoşuna gidiyordu.türkiyeye gelince beni ilk farkeden babannem oldu ilk ona açıldım annemle babama çok kızdı siz böylemi gördünüz dedi ben seni dövdümmü oğlum dedi babama niye yaptınız bunu dedi.ama artık çok geçti hala insanlar bana çok salak veya çok saf baktığımı söylerler sinir oluyorum bunun saflıkla ilgisi ney.gözlerim buğulu veya hüzünlü bakıyor bunu aynada görebiliyorum bazen ise ben gerçekten bir embesilim fdiyorum kendime.ama şunu biliyorumki eğer çocuğum olursa bunların birini ona yaşatmıyacam yaşatmalarına da izin vermiyecem,onlara anneanne ve dedediliği tattırmayacam . ve ömür boyu bana yaptıklarını yüzlerine vuracam çünkü pişman olupta yapmamaktan kaçınmıyorlar eskiden fiziksel ve sözel işkenceydi şimdi sadece sözel işkence çektiriyorlar.e tabi yaş oldu artık 20 hele eskisi gibi işkence göreyim soluğu nerde alıcağımı biliyorlar.öte yandan benim bu yaşadıklarım beni içime kapatsa da sessiz sakin biri yapmadı hiç daha asi daha öfkeli oldum.
bu yazığı yazan uzman, o da böyle şeyler yaşamış belli.çünkü insan yaşamadan bu denli tahmin edemez.evli olan bayanlar..şimdi bebişiniz oldu diye seviniyorsunuz onu çok sevi,yorsunuz ona kıyamıyorsunuz.size şunu söylüyorum onun çocukluğunu mahvetmeyin hatta sizde onunla çocuk olun.ben hep yalnızlığımda benimle oyun oynayan bir anne baba hayal ettim.hele gençliğini..çocukken onu kaybetme olasılığınız az olur ama gençken çok fazla.anneler kızları ergenliğe gelince eziyet etmeye babalarda oğulları ergenliğe gelince eziyet etmeye başlıyorlar.bunları yaparsanız onları kaybedersiniz yanınızda olmazlar.yarın yaşlanınca bayramları yalnız geçirirsiniz.bazılarınız diyebilir şuna bak yaşı kaç başı kaç biz büyüklere akıl veriyo.böyle diyeniniz olursa size hiç bi lafım bile olmaz Allaha havale ederim zaten böyleleri çok var toplumda hiç birinden de hayır gelmez.bu kadar sert konuştuğum için üzgünüm ama çok çektim ve hiç bir masumun bu veya benzeri şeyleri çekmesini istemiyorum.sağlıcakla kalın.

Çok doğru ...

Yaşarken ölmek;
tarifsiz acılar çekmek,hayattaki zorluklar karşısında bezgin hale gelmek,olumsuzluklar karşısında ezilmek,
yanlışlar hatalar karşısında sürekli üzülmek,
yaşayacak kadar güçlü olamamak,umutsuzlukların peşinden sürüklenip gitmek,
bir yanlışın diğer yanlışı doğuracağına inanıp karamsarlığın pençesine düşmek,
batan güneşin doğan güneş olacağına inanmamaktır...

ben 15 yaşındayım.zayıf olduğum için sürekli beni eziyolar.giydiğim kıyafetlere 6 yaş grubumu falan die soruyolar.benim yerimde olmak istemedklerini vs. söliyip duruyolar.ve bu beni ruhen yıkmış durumda.

rabbim yardımcın olsun
umarım hatalarını anlarlar:Saruboceq:

ben 15 yaşındayım.zayıf olduğum için sürekli beni eziyolar.giydiğim kıyafetlere 6 yaş grubumu falan die soruyolar.benim yerimde olmak istemedklerini vs. söliyip duruyolar.ve bu beni ruhen yıkmış durumda.

canım o zaman küçük mü gözüküyosun
onlar yaşlandıklarında sn gencecik olacaksın
bu yönünü düşün bide olurmu:)
bnde küçükken çok yaşadım ve sinir olurdum
oradan biliyorum..
ama şimdi hiçte şikayetci değilm.
be eğim oldu ama gören 16 ;17 sanıyor yaşımı..

evet ya bu tur apt... insanlar var toplumumuzda apta... diyorum cunku kafalari karsisindaki insani anlamayacak sekilde kuculmus vaziyette cok sacma birsey size bunu söyleyenlerinde acik zayif yonleri olduguna eminim ya sismanlardir sizi kiskaniyorlardir yada karsisindaki insani asagi goren cunku kndisi oyle oldugu icin bunu yapan insanlardir diye dusunuyorum.sizde aksine insanlarin zayiflama ugruna ne haltlar yediklerini cogunun size imrendigini hatta direk beni kiskaniyormusun bile diyebilirsin SIKINTI ettigin seye bak benim kendime guvenim cogaliyor boyle sacmaliklar duyunca diyorum kiskaniliyorum iste aptal olunca hersey ortaya cikiyor böyle insanlara cok aciyorum dogrusu yazikkkkkk

iyi etmissin bazi insanlari silmek lazim

alemsiniz ne deyim tabiki öfkeliyken ölu gibi olmak lazim katil olanlarda bir anlik öfkeye kurban olmaktan sikayetci sizi cok iyi anliyorum ama sabirli olmak lazim

sozlerınıze katılıyorum elınıze agzınıza saglık :lepi:bırde acyı yasayıp hergun olmek var ya o koyuyor ınsana.aslında bıraz umursamıycaksın hayatıııııı

Bende annem ve babam yönünden hep öldürüldüm.Bu yaşıma geldim hala babam eziyet ediyor ,annemde farklı bir alem.Hiçbir şeyimi beğenmez.Ne aldığım ayakkabı ne kıyafet ne arkadaşlarım.Sürekli laf sokar durur ve sonra biz anne kız değilmiyiz herşeyini bana anlat der anlatırım bu kez bir kavgada hemen yüzüme bunu vurur rencide eder üzer şantaj gibi kullanır ve hiç bir şey yokmuş gibi bir kaç dakika sonra bişeyler anlatır durur.

İnsanlar müslümanız inançlıyız der ama bir insana eziyet etmektende büyük zevk alırlar.Allah insanı hayvandan ayırmak için akıl ve dil vermiş ama o aklı kullanmak ve dile sahip olmak herkese nasip olmamış.

Çocukluğumuzdan beri bizim yaşadıklarımız hem ileri ki hayatımızda bizi güçsüz yapıyor erkek karşısında aciz bırakıyor hemde bu sitede farkettiğim bir şey kadın ne kadar eğitimli olsada parası pulu olsada adam kendinden aşağı seviyede dahi olsa kadını hep bir şekilde ezmiş aşağılamış güçsüz bırakmış kendine bağımlı hale getirmiş ve kadınlar hala o kadar acı çekmelerine rağmen ben kocamı çok seviyor ve ayrılmak istemiyorum diyor.Bu çelişkiyi bir türlü çözemedim

Ben de ailem çevrem arkadaşlarım sevdiğim dediğim adamlardan acı çektim psikolojik olarak baskı altına alındım kişiliğim yok edilmeye çalışıldı ama ben bunları bir kaç günlük bunalımlarla atlattım.İnsan kendine egoist olmalı birilerinin söylemesi ile hayatını belirlememeli.Sonuçta biri için üzülerek ağlayarak ya da onun her dediğini yaparak kendizi öldürdükten sonra karşınızdaki insan bunu zaten anlamayacaktır.Yani olan sadece ve her zaman size olacaktır.

Ben bir kez geçirdiğim ameliyattan sonra uçurumun kenarından döndüm ve gördüm ki insanlar için aslında çok da değerli değilsiniz.Belki genç olmanız ekstradan bir kaç gün daha fazla üzülme sebebi gerisi hikaye.Adam da kendi hayatına bakıyor anne baba kardeş ya da çevrenizdeki insanlarda.Bırakın onlara rağmen kendinizi yaşayın

Her zaman kazanamazsınız bırakın kaybeden siz olun ve uğraşmayın düzelecekler diye mücadele etmeyin.Ya kabullenin ya resti çekecek gücü elde edin

katılmamak mümkün değil,çok güzel bir yazı,çok doğru bir yazı....

Çok gergin bir ülkedeyiz ve gün geçtikçe milletçe bu gerginliği katbekat artarak hissediyoruz.O yüzden hiç kimsenin yüreğindeki umut filizlerini koparmaya hakkımız yok.Bakıyorum ki otobüste metroda yolda alışveriş merkezlerinde insanlar hep bir yıkıp geçme gayretinde. İnsanlar sürekli laf kavgası telaşesi içinde.Uzlaşmaların mümkünatı varken öfkeni birkaç saniye içerisinde kontrol edebilecek iken niye?? Gerçekten çok istifade edilebilecek bir paylaşım yüreğine sağlık canım...

Kendinizi uzen insanları çevrenizden uzak tutmanızda fayda var. Kim ne derse desin kişi kendini bilicek ve içinden umrumda değil dedikten sonra inanın hayat daha kolay oluyor.

Bazı aldatmaların sebebide bu aşağlanma duygusu. Birisi seni aşağlarsa övenin yanına gidersin

Bir insan sadece bedenıne bır cisimle zarar vererk ölmez tabiki...Bir insana ihtiyacı olduğunda ynında olmayarak...habire onun üzüleceğini canını sıkılacağını bile bile zararlı konuşarak...ilginizi esirgeyerek..onu değersiz hissettirerek...düşüncelerine kulak asmayarak...sürekli ona yalan söyleyerek...sürekli huzursuz ederek..işiniz düştüğünde yaklaşarak...duygularına saçma diyerek çok daha acı şekilde öldürebilinir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…