- 18 Haziran 2019
- 111
- 447
- 103
Size değer vermesi ne büyük şeref (!)Onların orada kızlara bu şekilde değer verilmiyormuş böyle görmemis buna rağmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size değer vermesi ne büyük şeref (!)Onların orada kızlara bu şekilde değer verilmiyormuş böyle görmemis buna rağmen
Ben de çalışıyorum... Benim de bunlara ihtiyacım varTatlı dil, güler yüz. Ben bir insanın baska bir şeyden huzur bulacağını düşünmüyorum. Kapıyı açarken hep gulumserim. Hoşgeldin deyip sarılıp öperim. Nasılsın, günün nasıl geçti, yorgun musun diye sorarım. Kapıdan girer girmez derdimi anlatmam, vakit geçmesini beklerim. Yani severim kısacası eşimi ve bunu gösteririm. Bir insan başka ne ister ki? O da bana sarılır, öper, sakalasiriz. Çok şükür yani halimize. Elbette tatsizliklar oluyor ama bunlar varsa genel bir huzur hep hakim oluyor evde.
Bunu bizimle değil bu şekilde eşinle konuşman lazımSevgili Hanımlar,
Geçen gün bir konu açtım eşim için ne yapabilirim diye sordum ama eşime deli, şiddet meyillisi, bana da hakkını savunmayan kadın muamelesi yapıldı.
Olay asla böyle değil ben malesef çok inatçı dediğim dedik biriyim eşime de çok baskı yaptım, baskı baskı artık adam sıkıldı, bunaldı.
Köyde büyümesine çok çok cimri biri olmasına rağmen ne istersem aldı kendi telefonu bile benimkinden alt model bana hep en iyisini aldı çok değişti ailesine karşı sesini çıkaramayan adam artık onlara kendini ezdirmiyor kısacası çooook ödün verdi.
Ama benim ipleri bırakmaktan korkmam adamı bunalttı o kadar şey yaptım huzur istiyorum diyor bense ya şöyle olursa ya böyle olursa diye diye her gün başka olay çıkarıyorum ve eşim sinirli biri oldu bu yüzden.
Kendimi de onu da nasıl mutlu edebilirim zor da olsa eşim ne dersem yapan biri eninde sonunda 2 3 güne bakar kim ne derse desin dediğime döner ama benim korkum ben onu 1 gün bile bıraksam kendi haline tekrar eskiye döner diye korkuyorum takıntılıyım.
Eşime nasıl davranabilirim biraz huzurlu hissetsin yaptıklarının karşılığını görsün...
İnanın maaşından 1 kuruş kalmıyor benim maaşı da kenara koyuyoruz ev almak için elindeki son kuruşu da bana veriyor eşim çok çok iyi birisi ama yaşadıkları ve benim takıntılı olmam adamı sinirli biri yaptı. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.
En iyisi bir şey sormamak bence. Bir anda herkes psikolog kesiliyor. Suçlamak için fırsat kollanıyor.
En degerliniz esinizdi haniBen de çalışıyorum... Benim de bunlara ihtiyacım var
Olsun yine de insanın en değerlisi eşiEn degerliniz esinizdi hani
Eger gercekten oyle olsaydi o da size yapardi bunlari gordunuz mu
En değerlim eşim değil mi dedim gerçekten çok saçma yorumlarınız var bazenEn degerliniz esinizdi hani
Eger gercekten oyle olsaydi o da size yapardi bunlari gordunuz mu
Kardeş mi? Hangi kardeş sizinle eşi arasında kaldığında eşini bir kenara atıyor eş ve kardeş arasında bence kıyaslama yapılmamalı özellikle evlendikten sonra...Önceki konularınızı bilmiyorum. Fakat uslubunuzdan anladığım şu; ortada duramıyorsunuz. Mesela bu konunuzdan ben eşinizin bir dünyalı olmadığını, yeryüzüne cennetten düştüğünü zannederdim.
Ama eminim ki anlatımızda abarti var.
"Nasıl emin olabiliyorsun"
Diye sorarsanız. Onun da cevabı yazınızda.
Eşiniz kazancını evine harcayan, eşinin her istediğini almaya / yapmaya çalışan ve değer veren , ailesi ile ilişkilerini zorla da olsa düzene koyan bir adam.
Bu size göre müthiş bir canlı. Ama değil. Bu normal olani.
Burda binlerce kadının bu şekilde bir evliliği var zaten. Ama hiçbirimiz yeri gelmedikce bunu ispat etme çabasına girmiyoruz.
Çünkü neden gireyim ki?
Bir diğer mesele genelde yeni nesil kadınlarda sık görülen "kocacılık sendromu"
Kocam da kocam,eşim de eşim diyen bu kadınlardan biri korkarım ki sizsiniz
Zira anlam veremedim. Hayattaki en kıymetli varlık eşiniz mi?
Anne baba kardeş nasıl arka sıralara atılabilir ki...
Esinizi cok sevmeniz güzel.
Allah artırsın. Ona lafımız yok.
Burda yanıldığınız nokta ölçü kısmi.
Eşinizi anlatırken, severken ve eleştirirken ayarını tutturmaniz gerekiyor. Siz tam olarak ölçü konusunda başarisizsiniz.
Umarım yazdıklarımı anlayabilirsiniz. Zira amacım sizi kırmak değil; yanlışınızın nerde olduğunu göstermek
En değerlisi niye eşi olmasın insanın eşinize bir şey olunca canınız yanmıyor mu er geç yine eşinizle kalmıyor musunuz ben de kendimi fena bilirdim meğer insanlar kocalarını artık en değerlisi olarak adlandırmayı da bırakmışEn degerlım kendimim, sonra da annem.
En degerlım diye diye ciddi anlamda bu tiplere asırı degerlı vazgeçilmez olduklarını sandırdınız.
Eğer ben bu kelimeyi kullanmasam siz hemen eşin sana değer vermiyor demeyecek miydinizSize değer vermesi ne büyük şeref (!)
Sende ben döverim.ama başkasına döndürmem zihniyeti.Sevgili Hanımlar,
Geçen gün bir konu açtım eşim için ne yapabilirim diye sordum ama eşime deli, şiddet meyillisi, bana da hakkını savunmayan kadın muamelesi yapıldı.
Olay asla böyle değil ben malesef çok inatçı dediğim dedik biriyim eşime de çok baskı yaptım, baskı baskı artık adam sıkıldı, bunaldı.
Köyde büyümesine çok çok cimri biri olmasına rağmen ne istersem aldı kendi telefonu bile benimkinden alt model bana hep en iyisini aldı çok değişti ailesine karşı sesini çıkaramayan adam artık onlara kendini ezdirmiyor kısacası çooook ödün verdi.
Ama benim ipleri bırakmaktan korkmam adamı bunalttı o kadar şey yaptım huzur istiyorum diyor bense ya şöyle olursa ya böyle olursa diye diye her gün başka olay çıkarıyorum ve eşim sinirli biri oldu bu yüzden.
Kendimi de onu da nasıl mutlu edebilirim zor da olsa eşim ne dersem yapan biri eninde sonunda 2 3 güne bakar kim ne derse desin dediğime döner ama benim korkum ben onu 1 gün bile bıraksam kendi haline tekrar eskiye döner diye korkuyorum takıntılıyım.
Eşime nasıl davranabilirim biraz huzurlu hissetsin yaptıklarının karşılığını görsün...
İnanın maaşından 1 kuruş kalmıyor benim maaşı da kenara koyuyoruz ev almak için elindeki son kuruşu da bana veriyor eşim çok çok iyi birisi ama yaşadıkları ve benim takıntılı olmam adamı sinirli biri yaptı. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.
Ben ne yapabilirim dedim adamdan bir şey istemedim durup dururken ya böyle olursa diye adamın moralini bozan bir tipimSende ben döverim.ama başkasına döndürmem zihniyeti.. Sen adamı göm sonra bise diyince kıymete binsin . Eşine sahip çık ozaman madem mükemmel daha ne istiyorsun
![]()
ADI üstünde eş. Bilmiyorum sonuçta ömrün sonuna kadar o yanınızda oluyor.
Eşiniz madem sorunlu biri degil destek alin siz hem eşinizi hemde kendinizi huzursuz etmekten vazgecinSevgili Hanımlar,
Siz dediniz demedim ben dedim zaten. İnsanin en degerlisi esi olsaydi bir de bosanirken gorun eslerinizi demezlerdi. Kuskusuz her erkek ayni degildir,ama pek cogu en degerlim karicigim demez mesela. Dunyayi kocanizin etrafinda donuyormus gibi davrandiginiz surece en buyuk zarari da yine esinizden gorursunuz bu bir gercek. Yorumlarimi sacma buluyorsaniz gozardi edebilirsiniz, en dogal hakkiniz burada pek cok uye var yorumlarimizi okuyan sorun degil yaniEn değerlim eşim değil mi dedim gerçekten çok saçma yorumlarınız var bazen
Ben annenin de kardeşin de bütün yüzlerini gördüm merak etmeyiniz. Ayrıca en değerlim dedim diye hasta olduğu için ona bir şey olmasından korktum diye dünya onun etrafında mı dönüyor?Siz dediniz demedim ben dedim zaten. İnsanin en degerlisi esi olsaydi bir de bosanirken gorun eslerinizi demezlerdi. Kuskusuz her erkek ayni degildir,ama pek cogu en degerlim karicigim demez mesela. Dunyayi kocanizin etrafinda donuyormus gibi davrandiginiz surece en buyuk zarari da yine esinizden gorursunuz bu bir gercek. Yorumlarimi sacma buluyorsaniz gozardi edebilirsiniz, en dogal hakkiniz burada pek cok uye var yorumlarimizi okuyan sorun degil yani![]()