insanın hisleri demekki yanıltmıyomuş..

Alsın kendı gıysın pislik sınır oluyorum menfaatcı tıplere ama var garıp tıpler laf eden yuze vuran aldıklarını yollıyım dıyen
Benim ilk defa başıma geldi ..ve ben ne kazıklar yedim ..ilk eşim dugunde takılan altınları aldı. .sonra balayina gittik otelin parasini benim karttan cekmistik ayrilinca bana kaldı ama bi kere arayıp da bunları istemedim..

Ne alaka yaa. Sanki sen mi dedin gel diye. Hem desen ne olacak aklı mi yok :)
Ay çok sacmalamış o. İyi yapmış arkadaşın

Aslında uzun hikaye ama özeti bu.
Aman ne bileyim biri ağlayıp sızlanıp bir de hakkımı helal etmiyorum deyince "aha açtık cehennemin kapısını" diye düşünüyorum hemen.o_O
Arkadaşım engel oldu evet. Çok meraklıysan para vermeye bana ver bari de bilmem nereden deri çizme çanta filan alayım en azından dua ederim dedi...:KK53:
Sonuçta göndermedim para filan.

kızlar merhaba geçen konumu bilenler biliyodur..görüştüğüm biri vardı ve sebepsiz soğumuştum..

bugün olanlardan sonra gerçekten doğru bir karar vermişim..bana mesaj attı ve sana aldığım hediyeleri geri gönder dedi...bende yarın pılısını pırtısını kargo yapıp göndericem..şuanda halime şükrediyorum..ve gerçekten bundan sonra hislerime daha çok itibar edicem..

kesinlikle canım. ben çok çektim bu konudan o yüzden hislerimi dinliycem

Büyük boy bi hıyar al kırmızı kurdelayla ortasından fiyonk yap hediye paketine koy yolla içine de not yaz: bu da benim sana ayrılırken hediyem olsun:KK53:

Altin varsa o harici çöpe at. Yada büyük bir pakete koy ve ödemeli gonder, paşa paşa ödesin. Bir büyük kutuya koy yanına da boş kutu boş poşet koy.

Altin felan yok valla aklıma gelen herseyi koydum gonderdik ten sonrada gelirse hepsini çöpe atıcam ..

adamdan sebepsiz yere ayrılmışsın, e oda bi şekilde intikam almaya çalışmış.o kadar yerden yere vurmaya gerek yok

Kuyruk acısıyla yapıyor onu kesin. En iyisini yapıyosunuz hiç bir şeyi kalmasın. Bitanede hıyar koyun buda benim sana hediyem olsun dersiniz.:KK48:

Back
X