- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi Sonbahar 35
Sen artık kendi yolunu çiz seninki saplantı olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncesinin de olduğunu düşünüyorum. .[/QUOTE
Ama kanıtın var mı, kadına bir dolu küfür saydın resmini paylaştın günaha giriyorsun belki
İlk elini tutup yola ciktigin yedi yılını verdiğin esini nasıl unutabilir insan..?..ve onun tarafından terkedilen sensen eğer. .bunun üzerinden nasıl gelinebilir. .insan yaşanılan güzel günleri nasıl görmezden gelebilir..hayatına başka bir kadını aldığına göre henüz boşanmadan bunu yaptığına göre. .hiç sevmemis ve sevmiyor diyebilir miyiz?..yoksa unutabilmek icin mi hayatında o insan?..kızmayın arkadaşlar. .sizinle paylaşmak iyi geliyor..
Aynen dediğin gibi canım. .hazmedemiyorum.. hiç kolay değil. .aklımı kaciracak gibi oluyorum. .Bu benm sinavm. .biliyorum. .sensiz nefes alamam dediğim. .ailemi karşıma aldigim ....yanında olduğum insan..hastalıkta sağlıkta. .ama onun gözünde bu kadar değerim varmış. .çok acı. .insan dusmanina yapmaz..Belki haksizliga ve fedakarliginizi takmissinizdir sevgi degilde onunda sabretmenize karsi mukafatini alirsiniz ahirette belkide bu dunyada da olan oldu artik yapilan yapildi ruyaydi bitti ya da kabus uzatmayin dusunmeyin hakkinda konusmayin sindirmeniz lazim hersey tazelenir surekli dusunursek degilmi? Birakin kendiniz icin birseyler yapin dua etmekle baslayin yeni baslangiclar yapin en onemlisi du sun me yin aklinizi mesgul etmesine izin vermeyin eski resim vs bakmayin ne yapiyor ilgilenmeyin bir sure sonra gecer
Bu adamla hala neden evlisin . İspatlayabiliyorsan seni aldattığını , terkettiğini aç davanı boşan .
Nedenini nicinini sorgulama artik.. Evet kolay degildir, agir gelir kendini yersin.. Ama su an bu duygusallikla zihnin sana oyun oynar, sanki cok seviyomussun asikmissin gbi hissedersin.. Halbuki asli oyle degildir.. Ayrilmissiniz,bosanma surecine girmissin.. 'ilk es, ilk ask' ask' diyerek kendine duygusal eziyetlere girme.. Cok mutlu olsaydiniz bu duruma gelinmezdi degil mi..Henüz boşanmadan ..aynı işyerinden bir kadınla canm..suan dava sürüyor. .
Bak anlamadığın şey şu, boşanma davası 5 sene sürse hala evli diye kimseyle birlikte olmayacak mı taraflar, hala seven taraf için bu olası ama istemeyen taraf neden beklesin, siz aynı evin içinde iken fiilen evliyken var mıydı bu sevgili
Vardı diye düşünüyorum canm..Çünkü yüzük takmiyordu ise giderken. .bazen de bnm israrimla yüzüğü takıyor giderken cüzdanına koyuyordu ..bir sürü süs. .öncesinde yalvararak dislerini fırçala zayifla derdim. .sonra gitti kendisi spora yazıldı. .saçlarını yapmalar falan filan. .gece gündüz nette olması teli yanından ayirmamasi. ....bir sürü şey. ..Bak anlamadığın şey şu, boşanma davası 5 sene sürse hala evli diye kimseyle birlikte olmayacak mı taraflar, hala seven taraf için bu olası ama istemeyen taraf neden beklesin, siz aynı evin içinde iken fiilen evliyken var mıydı bu sevgili
Vardı diye düşünüyorum canm..Çünkü yüzük takmiyordu ise giderken. .bazen de bnm israrimla yüzüğü takıyor giderken cüzdanına koyuyordu ..bir sürü süs. .öncesinde yalvararak dislerini fırçala zayifla derdim. .sonra gitti kendisi spora yazıldı. .saçlarını yapmalar falan filan. .gece gündüz nette olması teli yanından ayirmamasi. ....bir sürü şey. ..
Hakime hanm doğum izninde. .iki mahkemede de yoktu..Bu adamla hala neden evlisin . İspatlayabiliyorsan seni aldattığını , terkettiğini aç davanı boşan .
Hakime hanm doğum iznine çıkmış canm. .iki mahkeme oldu...ne olacaksa olsun bn de istiyorum ..Bu adamla hala neden evlisin . İspatlayabiliyorsan seni aldattığını , terkettiğini aç davanı boşan .
Bn de öyle düşünüyorum. .mantıklı bakarsak olaya bu adiligi yapan biri sevilmez çünkü. .Sen artık kendi yolunu çiz seninki saplantı olmus
Aynen canm..çok doğru. .Bir ilişkide erkek her zaman sevgide bir adım önde olmalı bence, yani daha çok seven taraf o olmalı, kadın daha çok sevince böyle oluyo, dağılması daha kolay
Ayağımın altını öptügünü biliyorumSizi eskiden çok sevmiş olabilir. Ama yollarınızı ayırdıktan sonra da size bağlı kalmak zorunda değil. Sevgi başlar, yaşanır ve biter. Sizinki bitmiş ve yollar ayrılmış. Siz de kendi önünüze bakın artık.
Aynen canm..çok doğru. .
Terketmedim. .bn senin için buralara kadar gelmişim. .hayatımı sana adamişim. .Bu saatten sonra bu kadar kolay değil diyordumE işte bu işlerden sonra senin onu terketmen gerekmiyor muydu