- 25 Kasım 2013
- 107
- 213
- 53
Heyy Maşallah ya epey esneksin ben dizlerime zor egiliyorum ya.. Ama ellerimi yere kadar rahat yapıştırıyorum o farklı bir hareket... Bacaklarının üstünden aşağı doğru ancak dizlerime kadar egiliyorum.
Spliti yapabilir misin gerçektenben ömür boyu esneme yapsam yapamam onu, sanki onu yapanlar kemikleri esnek kişilermiş gibi geliyor. Çalışmayla olur mu ki. Senin esnek epey demek ki vücudun :)
kız yeni gördüm 40 demiş niye 58 diyon kafamı buluyon benlenKız 58 miş yazmış ya
yok inanmadım zatiYukarda yazdım bebeğim ayy ne ayıp olacak canısı.. Neyse oo ama Seda' ya inanma :))
Niye kız çok mu yaşlı geldim :) 40. Mi birkaç ay önce doldurdum şekerim. Kendimi övmek için değil ama yüzümde tek kırışıklık yoktur. Anneme çekmişim anneciğimde 67 sinde kaymak gibi yüzü var Maşallah. Sanırım bunu birde gençlikden beri abdest almaya bağlıyorum ben. Yoksa krem mirem hiç işim olmaz. Kilolu olmadığım zamanlarda yaşımı kimse tahmin edemez :) öyle anacığım işde..
yok inanmadım zati
sanada maşallah erken evlenmişsin sanırım ne güzel genç anne
10 günde süper sonuç bence ama sanki vücudunda yatkın esnemeye Maşallah!aksine hiç esnek değil yahu :) ama işte bu egzersizlerle 10 günde bile fark etti.. hani uzun vadede belki split yapabilirim. eğer bir yerde pes etmezsem. keşke işim spor falan olsaydı. hem iş, hem spor zor oluyor. ha bir de evli değilim yani. evli olsam yanmıştım iyice
Teşekkürler kızlar ya uyandırıyorsunuz beni ama yapmayın kıızzz :)) iki sene önce 28 yaşında mısın demişdi biri öyle söyleyim, o zaman kilo vermişdim gene. Yaş konusunda çok ilginç şeyler gelmişdir başıma ama anlatınca sanki komplexim varmış durumuna düşüyorum o yüzden konuyu uzatmıyorum canlarım :))40 mı? yaaa maşallah harbiden.. ne kadar da aktifsiniz valla, tebrikler..
masallah masallah allah nazardan sakinsin bence sen bu enerjinle 58de de 68de de aktif sporu seven bi bayan olursunNiye kız çok mu yaşlı geldim :) 40. Mi birkaç ay önce doldurdum şekerim. Kendimi övmek için değil ama yüzümde tek kırışıklık yoktur. Anneme çekmişim anneciğimde 67 sinde kaymak gibi yüzü var Maşallah. Sanırım bunu birde gençlikden beri abdest almaya bağlıyorum ben. Yoksa krem mirem hiç işim olmaz. Kilolu olmadığım zamanlarda yaşımı kimse tahmin edemez :) öyle anacığım işde..
Ebet ya okul bitti hemen evlendim. Kızım 18 yaşında, yeni başladı bu sene üni' ye :)yok inanmadım zati
yaşlı gelmedin canım üniv. kızım var diyince ondan merak ettim
Bundan sonra spor hep hayatımda olsun istiyorum bakalım inş canım.. Ama hep hoplayıp zıplamıyalım kıı, belki kilolardan kurtulunca pilatese atlarım kimbilir ama taktım önce kas arttırıcam inş :)masallah masallah allah nazardan sakinsin bence sen bu enerjinle 58de de 68de de aktif sporu seven bi bayan olursun
hee hayırlı olsun o zaman, nerde ne okuyo kızın?Ebet ya okul bitti hemen evlendim. Kızım 18 yaşında, yeni başladı bu sene üni' ye :)
Berlinde Bilgisayar mühendisliği okuyor canımhee hayırlı olsun o zaman, nerde ne okuyo kızın?
maşallah yaa ne güzelTeşekkürler kızlar ya uyandırıyorsunuz beni ama yapmayın kıızzz :)) iki sene önce 28 yaşında mısın demişdi biri öyle söyleyim, o zaman kilo vermişdim gene. Yaş konusunda çok ilginç şeyler gelmişdir başıma ama anlatınca sanki komplexim varmış durumuna düşüyorum o yüzden konuyu uzatmıyorum canlarım :))
ne güzel miş,hayırlı olsunBerlinde Bilgisayar mühendisliği okuyor canım
farkederler bence, nerdeyse 10 kilo verdin sonuçtaTR ye ye gidince bakalım farkedebilecekler mi kilo verdiğimi onuda merak ediyorum ha. En son Kurban bayramında 83 kiloydum gördüklerinde.. Birde annem çok kızıyor kilolu görünce beni. Birde genetik şeker hastalığı var ailede, bende de kilolu olursam şeker çıkacak diye endişeleniyor. Bakalım ne diycek :)
Merak ediyorum tepkileri bakalım. Aslında en az 70 olunca görüp şok olsunlar istiyordum ama neyse artık :)farkederler bence, nerdeyse 10 kilo verdin sonuçta
Sağol kuzum sen anlat bakem şimdi, yaş coluk çocuk :)ne güzel miş,hayırlı olsun
Heya Odtü mezunu koca bulunca bırakmıyım dedim :) yapışdım yakasına erkenden :)yok inanmadım zati
yaşlı gelmedin canım üniv. kızım var diyince ondan merak ettim
Iyi yapmış sin,sende akıllı kadınsın belli, bende 36 yaşındayım benide hep yaşımdan büyük derler hatta geçenlerde 45 diyen bile oldu,üzülüyorum tabi ama alistirdi zalimler,bende diyorum demek büyük gosteriyorum napiyimHeya Odtü mezunu koca bulunca bırakmıyım dedim :) yapışdım yakasına erkenden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?