Insanlar asla değişmez.

Böyle anı parlamalardan çok sıkılmıştım yok tamam yok duzelcm ama asla düzelmez insanlar değişmez
Ben de insanların çok değişeceğine inanmam ama törpüleyebilirler bence. İnsan içinde genelde bu tarz davranışları mı var? Bir de erkeklere değersin dediği kıskançlığından mı diyor bunu?

Ben de insanların çok değişeceğine inanmam ama törpüleyebilirler bence. İnsan içinde genelde bu tarz davranışları mı var? Bir de erkeklere değersin dediği kıskançlığından mı diyor bunu?
Şöyle diyim bir şeye haratetlendi eline koluna sahip olmaz havadadir. Sesi o an yükselir ki ben böyle şeylerden nefret ediyorum. Birine söylesen bundan boşanilir mi der ama benim çok canımı sıkıyor bu durum .

Şöyle diyim bir şeye haratetlendi eline koluna sahip olmaz havadadir. Sesi o an yükselir ki ben böyle şeylerden nefret ediyorum. Birine söylesen bundan boşanilir mi der ama benim çok canımı sıkıyor bu durum .
Çözümü nedir?

dürüstçe fikirlerimi yazıyorum

bu okul çağında (5 yaş da olsa) çocuklarının peşinden böyle koşturan ana modeli bir tek bu topraklarda var
işin açıkçası o kadar ülke o kadar okul, o kadar bebe gördüm başka görmedim bizimkilerden gayrı.

o yüzden bir yerlerde bir sorun olduğunu düşünüyorum, çocuk yetiştirmeyle ilgili cidden büyük sorunlarımız var.

bu çocuklar dünyanın her yerinde okula gidiyor her yerde okulun açılış kapanış günleri var ama bir bizde sorun oluyor çocuğu kendi okulunda zapt edemiyor anası. nasıl oluyor ben anlamıyorum.

ha size sorsam siz de "babasına kalsa çocuğun ne aşısını bilir ne yemeğini yedirebilir" ya da "sizirlenince gözü bişey görmüyor çocuk 3 gün tam zamanlı ona kalsa, Allah korusun, sonu şiddete gider çocuğu hiç eyleyemez" filan diyeceksinizdir bu sefer
e o zaman da o adamlarla neden evlenip çocuk yaptığınızı anlamıyorum ki ben zaten...

yani kısacası, bu oldukça basit görünen şeyin altında benim bakışıma göre büyük olaylar var. gerek sizin çocuğa gerek eşinizin size karşı tutumlarında.

çocuk 2 yaşında değil, kaldı ki 2 yaşında çocuğu bile okulunda başkalarına çarpa sürte zapt etmeye uğraşmak çok tuhaf benim açımdan.

dipçe: çocuk nedir biliyorum. kalabalık ailede büyüdüm. boy boy yiğenlerim kuzenlerim var.

Çocuğu darlamanız yüzünden eşiniz sinir olmuş. Sizi engellemeye çalışırken çantanızdan tutmuş
Bahçede oynayan çocuğun kaybolacağını düşünüp peşinden koşturmak normal, eşiniz müdahale edince mi anormal?
Kim bilir koştururken nasıl görünüyordunuz.

Böyle anı parlamalardan çok sıkılmıştım yok tamam yok duzelcm ama asla düzelmez insanlar değişmez
Uye adinizin hakkini fena halde veriyorsunuz takik hanim. Insan kendini ancak bu kadar iyi tanir, kocaniz hakli en azindan bu konuda

Bosanmalik bi durum yok.

Bu da milat oldu bana ilk kez bosanma tesvikinde bulunmadim, kendimi garip hissediyorum.

Uye adinizin hakkini fena halde veriyorsunuz takik hanim. Insan kendini ancak bu kadar iyi tanir, kocaniz hakli en azindan bu konuda

Bosanmalik bi durum yok.

Bu da milat oldu bana ilk kez bosanma tesvikinde bulunmadim, kendimi garip hissediyorum.
Kendimi tanıyorum evet bazen çok takılıyorum ama çocuğum çok hareketli Heran gözüm onda.Birde çantadan tutması beni sinrlendiren

Ya tüm yorumların neredeyse ikide biri "çantadan tutması"
Bu kadar da takmasan mi acaba, tutsa ne olur ki çantadan, oradan oraya millete çarpa çarpa çocugun peşinde koşan kadın görüntüsü daha acayip bence.
Sıkıntı bunlar değil zaten belli de...

E insanlarda surekli birinin kendilerine carpmasini sevmiyor olabilir mi?

Sizin kocanizla altta yatan baska husumetleriniz var belliki, burada "el kol hareketlerini sevmeseniz" dahi takilacak birsey yok aslında.
Genel olarak sesini hemen yükseltmesinden ofkelenmesinden rahatsızım böyle özel bigunde gene kendime hakim olamadı buna sinir oluyorum

Ya tüm yorumların neredeyse ikide biri "çantadan tutması"
Bu kadar da takmasan mi acaba, tutsa ne olur ki çantadan, oradan oraya millete çarpa çarpa çocugun peşinde koşan kadın görüntüsü daha acayip bence.
Sıkıntı bunlar değil zaten belli de...
Sıkıntı bunlar değil derken

Eksik anlatıyor olabilir misiniz eşiniz sadece çantadan tutmak değil de sanki herkesin içinde sizi azarlamış gibi bi şey sezdim .

Öbür türlü siz çantanızdan tutan eşinizken boşanmaktan bahsediyorsunuz e diğer insanlara nie dokunuyorsunuz peki ? Başkasını rahatsız ettiğiniz için eşiniz dur artık demek istemiş o an çantanız denk gelmiş elini atınca demek ki

Back
X