- 10 Mayıs 2025
- 43
- 19
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin olun tamam ben sizin neye takıldığınızı anladım ama siz biraz birikmiş olabilir misiniz soru sahibi?Aaa bide beyefendi kolumdan tutcakmista çantama denk gelmiş.Grrcekten sabah gidip dilekçe verip her şeyi sonlandırmak istiyorum
Böyle anı parlamalardan çok sıkılmıştım yok tamam yok duzelcm ama asla düzelmez insanlar değişmezSakin olun tamam ben sizin neye takıldığınızı anladım ama siz biraz birikmiş olabilir misiniz soru sahibi?
Ben de insanların çok değişeceğine inanmam ama törpüleyebilirler bence. İnsan içinde genelde bu tarz davranışları mı var? Bir de erkeklere değersin dediği kıskançlığından mı diyor bunu?Böyle anı parlamalardan çok sıkılmıştım yok tamam yok duzelcm ama asla düzelmez insanlar değişmez
Şöyle diyim bir şeye haratetlendi eline koluna sahip olmaz havadadir. Sesi o an yükselir ki ben böyle şeylerden nefret ediyorum. Birine söylesen bundan boşanilir mi der ama benim çok canımı sıkıyor bu durum .Ben de insanların çok değişeceğine inanmam ama törpüleyebilirler bence. İnsan içinde genelde bu tarz davranışları mı var? Bir de erkeklere değersin dediği kıskançlığından mı diyor bunu?
Çözümü nedir?Şöyle diyim bir şeye haratetlendi eline koluna sahip olmaz havadadir. Sesi o an yükselir ki ben böyle şeylerden nefret ediyorum. Birine söylesen bundan boşanilir mi der ama benim çok canımı sıkıyor bu durum .
Ya bunu kabul edip susup oturmak yada son vermek bilemiyorum ben deÇözümü nedir?
Neyine destek verdinizİlk kez bir kocaya destek veriyorum tövbeler olsun
Uye adinizin hakkini fena halde veriyorsunuz takik hanim. Insan kendini ancak bu kadar iyi tanir, kocaniz hakli en azindan bu konudaBöyle anı parlamalardan çok sıkılmıştım yok tamam yok duzelcm ama asla düzelmez insanlar değişmez
Kendimi tanıyorum evet bazen çok takılıyorum ama çocuğum çok hareketli Heran gözüm onda.Birde çantadan tutması beni sinrlendirenUye adinizin hakkini fena halde veriyorsunuz takik hanim. Insan kendini ancak bu kadar iyi tanir, kocaniz hakli en azindan bu konuda
Bosanmalik bi durum yok.
Bu da milat oldu bana ilk kez bosanma tesvikinde bulunmadim, kendimi garip hissediyorum.
Kendimi tanıyorum evet bazen çok takılıyorum ama çocuğum çok hareketli Heran gözüm onda.Birde çantadan tutması beni sinrlendiren
El kol hareketleri sevmiyorumNiye? Çantadan tutunca ne oluyor?
E insanlarda surekli birinin kendilerine carpmasini sevmiyor olabilir mi?El kol hareketleri sevmiyorum
Genel olarak sesini hemen yükseltmesinden ofkelenmesinden rahatsızım böyle özel bigunde gene kendime hakim olamadı buna sinir oluyorumE insanlarda surekli birinin kendilerine carpmasini sevmiyor olabilir mi?
Sizin kocanizla altta yatan baska husumetleriniz var belliki, burada "el kol hareketlerini sevmeseniz" dahi takilacak birsey yok aslında.
O zaman boşa vazgectim fikrimdenGenel olarak sesini hemen yükseltmesinden ofkelenmesinden rahatsızım böyle özel bigunde gene kendime hakim olamadı buna sinir oluyorum
Sıkıntı bunlar değil derkenYa tüm yorumların neredeyse ikide biri "çantadan tutması"
Bu kadar da takmasan mi acaba, tutsa ne olur ki çantadan, oradan oraya millete çarpa çarpa çocugun peşinde koşan kadın görüntüsü daha acayip bence.
Sıkıntı bunlar değil zaten belli de...