O kadar üzgünüm ki şu an. Kısaca konuya gireyim her akşam arkadaşlarımla sahile gezmeye çıkıyoruz. Çok samimi arkadaşlarım bunlar. Bir tane komşumuz olan var abla kardeş ikisi de yakın arkadaşım. Bugün onlar çağırdı hazırlan bize gel oradan sahile ineceğiz dediler. Hazırlandım gittim. Bu kardeşlerden büyük olanının adı Seda küçüğünün Eda olsun. Arkadaşlarımız sahildeymiş bizi bekliyorlarmış. Seda dedi ki kızlar benim erkek arkadaşımla konuşmam lazım siz önden gidin ben geleceğim dedi. Eda hemen dedi olmaz diye. Ya sen de gelirsin ya da ben tek giderim dedi. Seda da dedi ki saçmalama zaten arkadaşlarımız orada, ben de hemen geleceğim. Nicedays2'yi de al gidin önden dedi. Eda dinlemedi hayır ya sen de gelirsin ya da ben tek giderim dedi. Sonra fırladı gitti kapıdan. Seda bana dedi ki git arkasından. Söyle Seda hemen gelecekmiş diye dedi. Ben de çıktım Eda bağırdı hayır ya o da gelir ya da ben tek başıma giderim dedi. Sonra da fırladı tek başına gitti. Kendimi çok kötü hissettim. Zaten gideceğimiz yerde arkadaşlarımız bizi bekliyor,ben Eda ile gitsem ne olacak sanki onu yemeyeceğim ya. Üstelik aramızda bir sorun da yok gayet yakın olduğum birisi. Çok üzülüyorum hiçbir şey yapmamama rağmen bunları hakettiğimi düşünmüyorum.