• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar Bana Katlanamıyor Mu Ne?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
O kadar üzgünüm ki şu an. Kısaca konuya gireyim her akşam arkadaşlarımla sahile gezmeye çıkıyoruz. Çok samimi arkadaşlarım bunlar. Bir tane komşumuz olan var abla kardeş ikisi de yakın arkadaşım. Bugün onlar çağırdı hazırlan bize gel oradan sahile ineceğiz dediler. Hazırlandım gittim. Bu kardeşlerden büyük olanının adı Seda küçüğünün Eda olsun. Arkadaşlarımız sahildeymiş bizi bekliyorlarmış. Seda dedi ki kızlar benim erkek arkadaşımla konuşmam lazım siz önden gidin ben geleceğim dedi. Eda hemen dedi olmaz diye. Ya sen de gelirsin ya da ben tek giderim dedi. Seda da dedi ki saçmalama zaten arkadaşlarımız orada, ben de hemen geleceğim. Nicedays2'yi de al gidin önden dedi. Eda dinlemedi hayır ya sen de gelirsin ya da ben tek giderim dedi. Sonra fırladı gitti kapıdan. Seda bana dedi ki git arkasından. Söyle Seda hemen gelecekmiş diye dedi. Ben de çıktım Eda bağırdı hayır ya o da gelir ya da ben tek başıma giderim dedi. Sonra da fırladı tek başına gitti. Kendimi çok kötü hissettim. Zaten gideceğimiz yerde arkadaşlarımız bizi bekliyor,ben Eda ile gitsem ne olacak sanki onu yemeyeceğim ya. Üstelik aramızda bir sorun da yok gayet yakın olduğum birisi. Çok üzülüyorum hiçbir şey yapmamama rağmen bunları hakettiğimi düşünmüyorum.

Dönüp ona neden sormadın benimle niye gitmiyorsun diye

Belki sen güzelsin diye gitmek istememiştir

Kuzenim kendinden güzel kızlarla birebir herhangi bir yere gitmezdi

Sende ona göre davran. Onunla yalnız bir şey yapma. Ne kadar kırıldığını anlayabiliyorum. Benzer bir durum benim de başıma geldi.

O kadar üzgünüm ki şu an. Kısaca konuya gireyim her akşam arkadaşlarımla sahile gezmeye çıkıyoruz. Çok samimi arkadaşlarım bunlar. Bir tane komşumuz olan var abla kardeş ikisi de yakın arkadaşım. Bugün onlar çağırdı hazırlan bize gel oradan sahile ineceğiz dediler. Hazırlandım gittim. Bu kardeşlerden büyük olanının adı Seda küçüğünün Eda olsun. Arkadaşlarımız sahildeymiş bizi bekliyorlarmış. Seda dedi ki kızlar benim erkek arkadaşımla konuşmam lazım siz önden gidin ben geleceğim dedi. Eda hemen dedi olmaz diye. Ya sen de gelirsin ya da ben tek giderim dedi. Seda da dedi ki saçmalama zaten arkadaşlarımız orada, ben de hemen geleceğim. Nicedays2'yi de al gidin önden dedi. Eda dinlemedi hayır ya sen de gelirsin ya da ben tek giderim dedi. Sonra fırladı gitti kapıdan. Seda bana dedi ki git arkasından. Söyle Seda hemen gelecekmiş diye dedi. Ben de çıktım Eda bağırdı hayır ya o da gelir ya da ben tek başıma giderim dedi. Sonra da fırladı tek başına gitti. Kendimi çok kötü hissettim. Zaten gideceğimiz yerde arkadaşlarımız bizi bekliyor,ben Eda ile gitsem ne olacak sanki onu yemeyeceğim ya. Üstelik aramızda bir sorun da yok gayet yakın olduğum birisi. Çok üzülüyorum hiçbir şey yapmamama rağmen bunları hakettiğimi düşünmüyorum.
Kompleksli misiniz niye üzerinize alındınız ki,ablasının sevgilisiyle buluşmasını kıskanmıştır muhtemelen,klasik ergen :deli:

İster koşarak gitsin ister sürünerek sen hanımefendi habımefendi git nasılsa orda arkadaşlarınız bekliyor

Yol belli
Gidilecek yer aynı
Ne koşuyorsun peşinden
Bıraksaydın gitseydi
Sende tek gitseydin
Bir daha çağırdıklarında işim var ben direkt evden geçerim derdin olur biterdi
Bir de sana öyle geliyor bence ama yakın arkadaş kavramın çok farklı.
Çünkü yakın arkadaş dediklerinden biri sana bağırıyor diğeri ekiyor tuhaflar yani
Mesafe koy derim
Kendi kendine yetmeyi öğrenirsen çok üzülmezsin hayatta.

Yol belli
Gidilecek yer aynı
Ne koşuyorsun peşinden
Bıraksaydın gitseydi
Sende tek gitseydin
Bir daha çağırdıklarında işim var ben direkt evden geçerim derdin olur biterdi
Bir de sana öyle geliyor bence ama yakın arkadaş kavramın çok farklı.
Çünkü yakın arkadaş dediklerinden biri sana bağırıyor diğeri ekiyor tuhaflar yani
Mesafe koy derim
Kendi kendine yetmeyi öğrenirsen çok üzülmezsin hayatta.
Peşinden koşmadım ki. Seda zorladı Nicedaya2'yi de yanına al diye.

Dert ararsanız cok bulursunuz coookkk.. bugün 3. konunuz bu galiba.

Hayır istediğiniz kadar konu açın ama bifaz olsun konularınız arasında level farkı olsun, her biri birbirinden melankolik maşallah.

Dert ararsanız cok bulursunuz coookkk.. bugün 3. konunuz bu galiba.

Hayır istediğiniz kadar konu açın ama bifaz olsun konularınız arasında level farkı olsun, her biri birbirinden melankolik maşallah.
Neden böyle bir üslup takınıyorsunuz ki? Burası Bir Derdim Var bölümü zaten. Belki anlatacak tek bir kişi bile yok çevremde. İnsanların hayat şartlarını,içlerinde neler yaşadıklarını bilmeden yargılamamalısınız.

Beni bununla birakma der gibi
Evet bana da öyle geldi. Maalesef. Oysa uyumsuz da davranmıyorum. Elimden geldiği kadar sohbet etmeye çalışıyorum. Buna rağmen insanlar neden benden kaçıyor anlamıyorum. Belki de fazla duygusal bir insan olmamdan kaynaklanıyor.

Neden böyle bir üslup takınıyorsunuz ki? Burası Bir Derdim Var bölümü zaten. Belki anlatacak tek bir kişi bile yok çevremde. İnsanların hayat şartlarını,içlerinde neler yaşadıklarını bilmeden yargılamamalısınız.

Üslubumda bir sıkıntı göremiyorum. Sizi de yargılamıyorum zaten, sadece her şeyi takarak üstünde bu kadar fazla düşünerek kendinizi perişan etmenin gereksizliğni anlatıyorum. Evet burası bir derdim var bölümü, fakat öyle ahım şahım bir dert göremedim ben ortada. Her şeye takılsak ömür geçmez. Değmez diyorum.

Back
X