- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Merhaba arkadaşlar. Sıkıntım bu. İnsanlar bana laf sokuyor sonra alıngan diyorlar ağlayınca. Anında cevap veremiyorum haklıyken bile haksız oluyorum yani kendimi savunamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar. Sıkıntım bu. İnsanlar bana laf sokuyor sonra alıngan diyorlar ağlayınca. Anında cevap veremiyorum haklıyken bile haksız oluyorum yani kendimi savunamıyorum
Hak edene hak ettigini vereceksin..
Boynun bukuk olursa,vuran cok oluyor ne yazik ki bu hayatta..
Eskiden ne kadar ahlakli derdik sessiz,sakin ve iyi niyetli kimselere,simdilerde bu toplum onlar icin enayi ve saf
Aynen öyle ben kendimi savunmayı öğrenmediğim için herkes her istediğini bana yapmaya hak gördü kendinde ne yapacağımı bende bilmiyorum inanınHak edene hak ettigini vereceksin..
Boynun bukuk olursa,vuran cok oluyor ne yazik ki bu hayatta..
Eskiden ne kadar ahlakli derdik sessiz,sakin ve iyi niyetli kimselere,simdilerde bu toplum onlar icin enayi ve saf demeye basladi.
İş arkadaşlarımOkuyor musunuz , çalışıyor musunuz ? Kim bu insanlar ? Aileniz mi , okul arkadaşlarınız mı , iş arkadaşlarınız mı ?
Ama laf sokuyorlar bu alınganlık mı oluyorBelki de gerçekten alıngansınızdır
Bencede bu yönümü öğrendikleri için beni bu yönden vuruyorlarHer insanın bir zayıf noktası vardır ve maalesef sen zayıf noktanı göstermişsin. Bırak kim ne derse desin gül geç, hatta sen de onlara laf sok. Kimse için ağlamaya değmez!
Mesela somut bi örnek verebilir misinAma laf sokuyorlar bu alınganlık mı oluyor
Mesela bir konu ile sıkıntı yaşadım okulda biriyle sonra onunla ilgili laf yapıyorlarMesela somut bi örnek verebilir misin
25Kaç yaşındasıniz.
Sen de onların laf sokmalarına gülerek vur geç!Bencede bu yönümü öğrendikleri için beni bu yönden vuruyorlar
Mesela bir konu ile sıkıntı yaşadım okulda biriyle sonra onunla ilgili laf yapıyorlar
Ama o an duygulanıyorum ve duygularımı gösteriyorum yaptığım hata bu ne varsa yüzümdeSen de onların laf sokmalarına gülerek vur geç!
Evet öğretmenim ve 3 yılımBir okulda memur olarak mı çalışıyorsunuz ? İlk iş yeriniz , ilk iş deneyiminiz mi ?
Cok somut olmuş cidden. Demek ki anlatmaktan çekindiginiz şeyler var. Sizi haksız çıkaracak şeylerMesela bir konu ile sıkıntı yaşadım okulda biriyle sonra onunla ilgili laf yapıyorlar
Cevabını verirseniz bir daha laf sokamazlar. biri laf soktu diye oturup ağlanmazAma laf sokuyorlar bu alınganlık mı oluyor