• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar bana laf sokuyor, ağlatıyor sonra alıngan diyor.

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Merhaba arkadaşlar. Sıkıntım bu. İnsanlar bana laf sokuyor sonra alıngan diyorlar ağlayınca. Anında cevap veremiyorum haklıyken bile haksız oluyorum yani kendimi savunamıyorum

Merhaba arkadaşlar. Sıkıntım bu. İnsanlar bana laf sokuyor sonra alıngan diyorlar ağlayınca. Anında cevap veremiyorum haklıyken bile haksız oluyorum yani kendimi savunamıyorum

Okuyor musunuz , çalışıyor musunuz ? Kim bu insanlar ? Aileniz mi , okul arkadaşlarınız mı , iş arkadaşlarınız mı ?

Aynrn öyle kendimi savums
Hak edene hak ettigini vereceksin..
Boynun bukuk olursa,vuran cok oluyor ne yazik ki bu hayatta..
Eskiden ne kadar ahlakli derdik sessiz,sakin ve iyi niyetli kimselere,simdilerde bu toplum onlar icin enayi ve saf

Hak edene hak ettigini vereceksin..
Boynun bukuk olursa,vuran cok oluyor ne yazik ki bu hayatta..
Eskiden ne kadar ahlakli derdik sessiz,sakin ve iyi niyetli kimselere,simdilerde bu toplum onlar icin enayi ve saf demeye basladi.
Aynen öyle ben kendimi savunmayı öğrenmediğim için herkes her istediğini bana yapmaya hak gördü kendinde ne yapacağımı bende bilmiyorum inanın

Her insanın bir zayıf noktası vardır ve maalesef sen zayıf noktanı göstermişsin. Bırak kim ne derse desin gül geç, hatta sen de onlara laf sok. Kimse için ağlamaya değmez!

Hakkı iken bile ağlıyorsanız duygu kontrol sıkıntınız olabilir. Başka sebeplerle psikolojiniz kirilganlasmis ve bu hayatınızın diğer alanlarına da yansıyor olabilir

Back
X