• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar bana laf sokuyor, ağlatıyor sonra alıngan diyor.

Bana da çok alıngan geldiniz. Size lafı soktuğunu nereden biliyorsunuz ki ? Bir de bir insan bir lafı üzerine alıyorsa mutlaka suçu olduğunu biliyordur.
Bak bana açık açık laf sokana bile anlamamazlığa veriyorum :D Bir de bir ara bende ağlamalıyım sanırım.

olayı bilmiyoruz ki. herkes böyle olamayacağına göre belki de sizde bir sorun vardır? belki gerçekten alıngansınızdır , ne söyleniyodur ama siz ne anlıyosunuzdur?
Aslı bana da yorum yap. Açıkça yazana da anlamazlığa vurup, üste çıkıyorum :D Hangi tip vakayım ?

Herkes de sizin gibi insan
Bunlarda yiyor içiyor tuvalete gidiyor
Birinin sözlerine ağlayacak kadar önemsemeyin kimseyi
Değer verene siz daha çok değer verin
Aptalca davrananlara aptal muamelesi yapın geçin
Manüpülasyon tekniklerini araştır
Sana iyi gelecektir

Son düzenleme:
Mesela bir konu ile sıkıntı yaşadım okulda biriyle sonra onunla ilgili laf yapıyorlar
Hiç detay vermemişsiniz, nasıl yorum yapalım?

Açık bir şekilde nelere kırıldığınızı anlatmamanız bana gerçekten haksız olduğunuzu düşündürdü.

25 yaşında yetişkin bir kadının kendini ağlayarak ifade etmesi anormal değil mi sizce de?

Alınganlığınız ve kendinizi ağlayarak ifade etmeniz hem sizi hem de çevrenizdekileri çok yoruyordur.

Tek başınıza üstesinden gelemiyorsanız uzman desteği alın.

Merhaba arkadaşlar. Sıkıntım bu. İnsanlar bana laf sokuyor sonra alıngan diyorlar ağlayınca. Anında cevap veremiyorum haklıyken bile haksız oluyorum yani kendimi savunamıyorum
Herkes herkese laf sokuyor ama çoğumuz laf sokuldu diye oturup çocuk gibi ağlamıyoruz. Ya umursamayıp gülüp geçiyoruz, ya ağzının payını veriyoruz. Laf sokuldu diye ağlamak yetişkin insan davranışı değil.

Herkes herkese laf sokuyor ama çoğumuz laf sokuldu diye oturup çocuk gibi ağlamıyoruz. Ya umursamayıp gülüp geçiyoruz, ya ağzının payını veriyoruz. Laf sokuldu diye ağlamak yetişkin insan davranışı değil.
Ogretmenlikte 3. yilini doldurmus birisi icin ise hic degil.Lise 3 olsa belki ama yetiskin bir birey icin fazla naif.
Aynisini dusundum..

Ogretmenlikte 3. yilini doldurmus birisi icin ise hic degil.Lise 3 olsa belki ama yetiskin bir birey icin fazla naif.
Aynisini dusundum..
Ay öğretmen miymiş bir de. Çocuklar farkeder yakında ve onlar bile dalga geçip uğraşmaya başlar. Nahiflik değil bu, olmamışlık.

Cok somut olmuş cidden. Demek ki anlatmaktan çekindiginiz şeyler var. Sizi haksız çıkaracak şeyler
Ben de o cevaptan sonra konuyu daha da sormayı bıraktım. Bi öğretmene somut örnek deyince anlasın ve ona göre cevap versin değil mi ama

Yaşınız işiniz aldığınız maaş veya dış görünüşünüz hiç biri bu yaşadığınız kırıcı durumun sebebi olamaz. Bu tür insanlar karşısındaki kişiyi aşağılık kompleksine sokup ezik gibi görüp kendi egolarını tatmin ediyorlar. Asıl kendileri toplum içinde kendi yerini bulamamış varoluşsal sancılar çekip, kendi kabuğunda saf temiz zararsız insanlar üzerinde bu duygusunu alaya dönüştürüp kendi çapında eğlenmeye çalışırlar. Yani sen oralı bile olma bence :))

Back
X