- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 31
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Ben sunu ogrendım beni gormezden geleni bende görmezden ve duymazdan geliyorum ve oyle de guzel oluyorkı empati yaptırmanın zorunlu hali gibi kılınıyor dene benceKimseyi azarlamam, kimseye ağzımdan kötü bir söz çıkmaz. Ama insanların beni yok sayması, azarlaması bundan bıktım. Birşey mi yapıyorum da böyle davranıyorlar bunu düşünüyorum ama yok genelde güler yüzlü bir insanım sakinim. Rahat göründüğümü söylerler nasıl olsa takmıyor mu diyorlar acaba. İnanın moralimi bozuyor insanların beni kolayca bozması canımı sıkması..
DenicemSiz de onları azarlayın yok sayın zorunlu empati yapsınlar bakalim
Bu sefer de kendimi kötü hissediyorumBen sunu ogrendım beni gormezden geleni bende görmezden ve duymazdan geliyorum ve oyle de guzel oluyorkı empati yaptırmanın zorunlu hali gibi kılınıyor dene bence
Senni saflığını sakinliğini enayilik görüyorlar çok net sende onlara onlar gibi davranmalısın insanların anladıkları dil maalesefki zorbalık (bazı insanlar hariç) seni azarlayana sen sakince gülümseyip bakamazsın sende saldır gitsin ezdirme kendini .. Bir kere dişini göster bak rahata ereceksin.Kimseyi azarlamam, kimseye ağzımdan kötü bir söz çıkmaz. Ama insanların beni yok sayması, azarlaması bundan bıktım. Birşey mi yapıyorum da böyle davranıyorlar bunu düşünüyorum ama yok genelde güler yüzlü bir insanım sakinim. Rahat göründüğümü söylerler nasıl olsa takmıyor mu diyorlar acaba. İnanın moralimi bozuyor insanların beni kolayca bozması canımı sıkması..
Yapacak bisey yok ne kadar ıyı ve anlayıslı olursanız afedersiniz ama karsıdakı ınsanlar okadar kullanmaya musaıt goruyo bu defa da oyuzden kendı kendını yıpratma bence kımse ıcınBu sefer de kendimi kötü hissediyorum
Bunu yapamıyorum bence bunu bildikleri içib yapıyorlarsizi bozanlara birkaç kere çemkirin bakın bakalım bir daha yapabiliyorlar mı? Hayatta ne kadar sakin kalırsan sana karşı o kadar stres topu muamelesi yapıyorlar
Bunun sınırını nasıl öizicem ki milletin stres topu oldum resmenYapacak bisey yok ne kadar ıyı ve anlayıslı olursanız afedersiniz ama karsıdakı ınsanlar okadar kullanmaya musaıt goruyo bu defa da oyuzden kendı kendını yıpratma bence kımse ıcın
Valla deneyin. Birkaç kere sağlaö çemkirin bir daha kimse gık diyemezBunu yapamıyorum bence bunu bildikleri içib yapıyorlar
İş yeriiş yerinde mi akrabalar arkadaşlar mı?
O an cevap veremiyorum ki kal geliyor yeminle hiçbirşey söylemiyorumValla deneyin. Birkaç kere sağlaö çemkirin bir daha kimse gık diyemez
Evet öyle görülüyor biz buna nasıl istersek davranırız gibi görüyorlarSenni saflığını sakinliğini enayilik görüyorlar çok net sende onlara onlar gibi davranmalısın insanların anladıkları dil maalesefki zorbalık (bazı insanlar hariç) seni azarlayana sen sakince gülümseyip bakamazsın sende saldır gitsin ezdirme kendini .. Bir kere dişini göster bak rahata ereceksin.
Kesinlikle öyleler aynısı başıma geldi ailevi bir olaydı ben hep tamam sıkıntı yok dedikçe çıktılar tepeme sonra bir silkeledim hepsini anladılar ki tersim ters seçerek konuşuyorlar şimdi hep derim ederinden fazla değer soytarıyı kral ederEvet öyle görülüyor biz buna nasıl istersek davranırız gibi görüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?