- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Zaten senin derdin ilavlik değil, evet devlet hastanelerinde var.Arkadaşlar benim kendime özgğvenim yok, sessiz birisiyim sanki bu yüzden insanlar beni takmıyor yani gözümün içine bakıpta konuşmuyorlar bir ortamda sanki yokmuşum gibi, eşimin ailesi sülalesi zaten ancak kusurları mı araştırıyor sürekli laf sokuyor iyice ozguven im gitti. Sanki insanlar bana ezikmişim gibi bakıyor, bir ortama girince acaba hakkım da ne düşünüyorlar diye korkuyorum. Evlenince bunlar arttı, eşimin tarafı yaşattı bana bunu mesela başka kişilerin yanında( beni insan yerine koyup konuşan deger veren) özgüvenim daha iyi oluyor pasif olmuyorum böyle ama eşimin tarafı beni kendimden soguttu eltimin bir bakışı var yeminle ıyy der gibi, bana öyle geliyor desem başkaları öyle bakmıyor, eltim sürekli laf sokar hataları mı araştırır mesela eşimin tarafı evlerini gidince bana hoşgeldin demiyor insan üzülüyor kaynım bile öyle, kendi eşinin tarafına mutlaka der hiç birisi insan yerine koymuyor eşim hiç hak vermiyor bana gerçi o da öyle salak mal sende o kadar kapasite yok vs işte acaba devlet hastanelerinde psikoterapi olan yer varımdır ilaç kullanmak istemiyorum
ewet devlet hastanelerinde psikiyatri var tabi bulunduğunuz yerde var mı bilmiyorum... bence herşey sende bitiyor buna başında sen izin vermişsin onlara o rahatlığı sen sağlamışsın. sen kendine güvenmezsen kimse sana saygı göztermez.buna izin verme ortama girmeye çalış kendini geliştiecek kitaplar oku meselaArkadaşlar benim kendime özgğvenim yok, sessiz birisiyim sanki bu yüzden insanlar beni takmıyor yani gözümün içine bakıpta konuşmuyorlar bir ortamda sanki yokmuşum gibi, eşimin ailesi sülalesi zaten ancak kusurları mı araştırıyor sürekli laf sokuyor iyice ozguven im gitti. Sanki insanlar bana ezikmişim gibi bakıyor, bir ortama girince acaba hakkım da ne düşünüyorlar diye korkuyorum. Evlenince bunlar arttı, eşimin tarafı yaşattı bana bunu mesela başka kişilerin yanında( beni insan yerine koyup konuşan deger veren) özgüvenim daha iyi oluyor pasif olmuyorum böyle ama eşimin tarafı beni kendimden soguttu eltimin bir bakışı var yeminle ıyy der gibi, bana öyle geliyor desem başkaları öyle bakmıyor, eltim sürekli laf sokar hataları mı araştırır mesela eşimin tarafı evlerini gidince bana hoşgeldin demiyor insan üzülüyor kaynım bile öyle, kendi eşinin tarafına mutlaka der hiç birisi insan yerine koymuyor eşim hiç hak vermiyor bana gerçi o da öyle salak mal sende o kadar kapasite yok vs işte acaba devlet hastanelerinde psikoterapi olan yer varımdır ilaç kullanmak istemiyorum
Hangi hastane de vardır isim verirmisinizZaten senin derdin ilavlik değil, evet devlet hastanelerinde var.
Evet cok önemsiyorum onun gözüne bakıp konuştu beni takmıyor kesin diye düşünüyorumBence insanları fazla önemsiyorsun. Bu kadar takma. Biraz rahat ol.
Şimdi hangi sehirdesiniz bilemiyorum devlet hastanelerinde genelde oluyor ama psikolog.yakında devlet hastanesi varsa sorabilirsin psikoloji servisiniz var mı diyeHangi hastane de vardır isim verirmisiniz
Devlet hastanelerinde uzun dinlemiyorlar ben uzun dinleyenine denk gelemedim özel dairelerine gidilse fiyatlar 100 200 arası veya daha fazla , ama özel hastaneler varsa bulunduğunuz yerde oradaki psikologlara gidebilirsinizArkadaşlar benim kendime özgğvenim yok, sessiz birisiyim sanki bu yüzden insanlar beni takmıyor yani gözümün içine bakıpta konuşmuyorlar bir ortamda sanki yokmuşum gibi, eşimin ailesi sülalesi zaten ancak kusurları mı araştırıyor sürekli laf sokuyor iyice ozguven im gitti. Sanki insanlar bana ezikmişim gibi bakıyor, bir ortama girince acaba hakkım da ne düşünüyorlar diye korkuyorum. Evlenince bunlar arttı, eşimin tarafı yaşattı bana bunu mesela başka kişilerin yanında( beni insan yerine koyup konuşan deger veren) özgüvenim daha iyi oluyor pasif olmuyorum böyle ama eşimin tarafı beni kendimden soguttu eltimin bir bakışı var yeminle ıyy der gibi, bana öyle geliyor desem başkaları öyle bakmıyor, eltim sürekli laf sokar hataları mı araştırır mesela eşimin tarafı evlerini gidince bana hoşgeldin demiyor insan üzülüyor kaynım bile öyle, kendi eşinin tarafına mutlaka der hiç birisi insan yerine koymuyor eşim hiç hak vermiyor bana gerçi o da öyle salak mal sende o kadar kapasite yok vs işte acaba devlet hastanelerinde psikoterapi olan yer varımdır ilaç kullanmak istemiyorum
insanlara ve baskalarinin fikirlerine cok onem veriyorsunuz gibi, yahu kim ne derse desin, dert mi? Siz kendinizi bildikten sonra, güçlü durun, kimse size bulasamaz..Arkadaşlar benim kendime özgğvenim yok, sessiz birisiyim sanki bu yüzden insanlar beni takmıyor yani gözümün içine bakıpta konuşmuyorlar bir ortamda sanki yokmuşum gibi, eşimin ailesi sülalesi zaten ancak kusurları mı araştırıyor sürekli laf sokuyor iyice ozguven im gitti. Sanki insanlar bana ezikmişim gibi bakıyor, bir ortama girince acaba hakkım da ne düşünüyorlar diye korkuyorum. Evlenince bunlar arttı, eşimin tarafı yaşattı bana bunu mesela başka kişilerin yanında( beni insan yerine koyup konuşan deger veren) özgüvenim daha iyi oluyor pasif olmuyorum böyle ama eşimin tarafı beni kendimden soguttu eltimin bir bakışı var yeminle ıyy der gibi, bana öyle geliyor desem başkaları öyle bakmıyor, eltim sürekli laf sokar hataları mı araştırır mesela eşimin tarafı evlerini gidince bana hoşgeldin demiyor insan üzülüyor kaynım bile öyle, kendi eşinin tarafına mutlaka der hiç birisi insan yerine koymuyor eşim hiç hak vermiyor bana gerçi o da öyle salak mal sende o kadar kapasite yok vs işte acaba devlet hastanelerinde psikoterapi olan yer varımdır ilaç kullanmak istemiyorum
Cok dogru söylüyorsunuz ben kendim sessiz durdum ne deseler cevap vermedim onlara koz verdim zaten başka arkadaşlarım onlardan başkası bana kendimi deger siz hissettirmiyor ama onların yanın da kendimi cok deger siz goruyorum dediklerinizi yapıcamEsiniz salak mal kapasite yok mu diyor size?
Biraz kendinize guvenin, siz onlari umursamiyor, takmiyor gibi davranin olur mu ? Kendinizi gelistirin , genel kulturunuzu artirin ve baska cevre edinin. Imkaniniz varsa ve calismiyorsaniz kurslara falan gidin . Kitap okuyun. Bu insanlarin davranislarini takacaginiza kendinizi gelistirin ve onlari onemsememeyi ogrenin. Siz cool davrandikca inanin onlarin davranislari degisecek. Surekli kendinizi begendirmek yipratici olmali ve onlar bunu bilerek yapiyorlar size belli.
Kisacasi takmayin.
Arkadaşlar benim kendime özgğvenim yok, sessiz birisiyim sanki bu yüzden insanlar beni takmıyor yani gözümün içine bakıpta konuşmuyorlar bir ortamda sanki yokmuşum gibi, eşimin ailesi sülalesi zaten ancak kusurları mı araştırıyor sürekli laf sokuyor iyice ozguven im gitti. Sanki insanlar bana ezikmişim gibi bakıyor, bir ortama girince acaba hakkım da ne düşünüyorlar diye korkuyorum. Evlenince bunlar arttı, eşimin tarafı yaşattı bana bunu mesela başka kişilerin yanında( beni insan yerine koyup konuşan deger veren) özgüvenim daha iyi oluyor pasif olmuyorum böyle ama eşimin tarafı beni kendimden soguttu eltimin bir bakışı var yeminle ıyy der gibi, bana öyle geliyor desem başkaları öyle bakmıyor, eltim sürekli laf sokar hataları mı araştırır mesela eşimin tarafı evlerini gidince bana hoşgeldin demiyor insan üzülüyor kaynım bile öyle, kendi eşinin tarafına mutlaka der hiç birisi insan yerine koymuyor eşim hiç hak vermiyor bana gerçi o da öyle salak mal sende o kadar kapasite yok vs işte acaba devlet hastanelerinde psikoterapi olan yer varımdır ilaç kullanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?