İnsanlar cidden cidden çok değişik

Siz ne kadar zamandır çalışıyordunuz? İnsanın çalışma modunu düşürüyorlar.
Ben de bu arkadaşımız gibi ilk defa bu tarz bir uyarı aldım. Kimseyle en ufak bir sorunum da yok.
Siz de mi sevdirin kendinizi diye uyarıldınız? Özel sektör acayip bir yer insanlar nasıl tutunuyor inanamıyorum

genel olarak gergin ve suratinizi asarak calisiyorsaniz ortami gerginlestirmis olabilirsiniz .ama kendini sevdir demek hic olmamis
Yani gergin çalışmıyorum ama tüm mesai saatimin içinde de gülümsemiyorum, tabi ki bişey olunca gülümsüyorum gülümseyerek cevap veriyorum ben ama tüm gün masamda gülerek oturup o şekilde iş yapsam da deli derler valla.

Sacmalamis bence. Tabii kimseyle kavgali olma ama kimseyi sevmek zorunda degilsin
Senin bildirimini görünce uzuuuun uzuuun tavsiye dolu mesaj bekledim heyecanlandım
Tabi canım kavgalı değilim, o arkadaş bana surat asmanına göz devirmesine rağmen ben ona tepki de bulunmadım ama benimle konuşmuyor ben de konuşmuyorum yani diğer türlü bana garip geliyor haksız da değilim ki konuşmaya çalışayım gönlünü alayım kendini sevdir falan koskocaman 30 yaşında insanım ya kim ne yapmak isterse yapsın konuşmayıp göz deviriryorsa tamamm, kendi bilir

Kurumsal şirketler insan ilişkilerine önem verir, kimseyle geçinemeyen huysuz biri varsa o kişiyi istemezler. Sizin durumunuzu bilemiyorum yani karakter olarak nasılsınız,dışarıya nasıl görünüyorsunuz, tanımadığım için fikir veremem ama.

Haklısınız insanın çalışma motivosyunu düşer. Ben devlet memuruyum inanın benim ortamımda aynı saçma sapan şeyler yaşıyorum. Özel sektör devlet değişmiyor insanın olduğu her yer problemli paranızı alın geçin kişisel algılayıp kendinizi yıpratmayın.

mesela konuşurken bana anlattığı kişi, ben değilim mesela. Bana diyor ki herkesten zeki olduğunu biliyorsun, mütevazi değildin ama oldun falan inanın şok oldum. Arkadaşımı aradım dedim ki sen birine karşı ukalalığımı gördün mü üstten baktığımı falan, 10 senelik arkadaşım ya. Sonra, dediğim gibi elimden geleni yapıyorum 1 ayda sıkı fıkı olamam kimseyle de iş ortamında olmak da istemiyorum. Huysuzluk etmiyorum ama iş kısmında benim yaptığım ama onların nasiplendiği şey olunca da direkt aaa haha harika diyemiyorum belki bir miktar içime dönüyorum o an. Ama yeniyim diye kimseye bir şey demiyorum kim ne derse tamam diyorum. Tam olarak olması gereken ne anlamadım

dediklerinize katılıyorum. kimseye kendinizi sevdirmek zorunda değilsiniz. iş dışında bir taleple gelinmesine ben de çok içerliyorum, sizi çok iyi anlıyorum, ama benim fikrim işle alakalı söylenen şeyleri dikkate almamanız yönünde

İzlicem seni falan dedi açıkcası dikkate almalıyım gibi geldi ama diğer kıran da o zaten şimdi ne yapsam zorlama ve yapmacık gelecek o sebeple bir yandan içerleyip diğer yandan öfkeleniyorum çalıştığımız yere göre karakter duruş mu değiştireceğiz ona buna yaranmaya mı çalışacağız anlamadım valla. Herkes işini doğru yapsın muhabbet sohbet kaynaşma olur elbet ilerde ki bence çok muhabbet de iyi değil iş yerinde. Sonra samimiyetten iş de yürümüyor

Dikkate almayın denilen yorumlara katılmıyorum. Eğer orda çalışmaya devam etmek istiyorsanız dikkate almanız lazım sonuçta sizin yoneticiniz. Yanliz kurduğu cümleler çok ilginç. Insanlar sevimsiz buluyor falan hakikaten moral bozucu. Bu kadar keskin bir cümle kurduğuna göre ona iletilen bir şey olmalı. Açıkçası tabi sizi tanımıyorum ama hakikaten soğuk ve yüksekten bakan bir yapınız mı var o yüzden mi uyarma gereği duydu bilemem. Bunu siz daha iyi bilirsiniz. Ancak madem ki sizin hakkınızda sikayetvari konuşmuşlar siz de açıkça söyleyin. "Ben konuşmaya çalışıyorum 2 haftadır benimle konuşmuyor gözlerini deviriyor tersliyor, muhabbet kurmaya çalıştım diğer arkadaslarla cevaplar evet, hayır seklinde. Iclerine almıyorlar." deyin. Açıkça söyleyin cocuk gibi şikayet etmek istemiyorum demissiniz ama iş artık o noktayı geçmiş bence.

Ona oturdum ağladım zaten asla böyle birisi olmadığımı düşünüyorum 10 yıllık arkadaşımla paylaşınca bu sen değilsin allah aşkına ağlama saçmalama dedi ben herkese saygı duyarım. çayı kahveyi abladan isteyemediğim için kendim gidip kendim alıp geliyorum , hatta bana neden teşekkür ediyorsun diyen oldu bir şey rica edilince teşekkür edilir ne demeliyim diye muhabbet de oldu.Ama dediğiniz şeyleri söylemedim açıkcası üstten tutma anlattım biraz.

Belirtmedim ama ofis içinde akrabalık ilişkileri de var, tetikleniyor olabilir mi bu şekilde.
Yani ben de gerekeni söylediğimi düşünüyorum

Tabi 10 yıllık arkadaşınız sizi iyi tanıdığı için doğrusunu demiştir ama bazen ilk başlarda soğuk yada olmadığımız gibi gorunebiliyoruz acaba öyle mi oldu? Ben hep soğuk bulunurum başlarda o yüzden böyle bir eleştiri alsam "ben daha açılmadım biraz zaman gerekiyor bana" derim neyse siz bence açık açık söyleyin böyle böyle oluyor nasıl içlerine gircem deyin. Baktınız düzelmiyor yapacak bir şey yok aşırı takılmayın.Zaten akrabalık varmış öyle olunca hep kendilerini haklı görecekler nasılsa. Kendinizi çok üzmeyin. İşinizi iyi yaptıktan sonra vicdanınız rahat olsun.

Bu sacma laflari gulmeden nasi soyleyebildi anlamadim salak heralde yöneticin. Yerinde olsam umursamazdim. Kimle nasi konusacagina karar verebilecek yaştasındir. İşi yaptığın sürece bunun sorun olacagini sanmiorum. Size gelip benim karakterimi cekistirmeleri şık olmamış iyi ki fazla samimi olmamışım da diyebilirsin uygun bi firsatta pekala.

Yok ya kendimi tanıyorum, kaç saat yalnız kaldık soru soruyorum konu açmaya çalışıyorum tanımaya çalışıyorum cevaplar çok kısa basit ve sohbeti uzatmıyorlardı, instagramı kaydırıyorlardı sesli o durumda uzatmak da gülünç oluyor hak verirseniz. Ben de bir daha sessiz kaldım hep. Bir de bir kaç kere sohbet ederlerden dahil olmaya çalıştım direkt konuyu kapattılar hatta birisi bana side eye yaptı yani sınır zorlamanın alemi yok dedim Bir de sonradan gelen benim ona rağmen herkese tek tek sorular sordum masalarına gittim vs olmayınca zorlamanın alemi yok dedim ben de, bir arkadaş var onunla iyi diyalogum sadece sohbet ediyorum gülüyorum geçiyorum.

Açıkcası aklıma geldi ama bunu sadece şu şekilde söyledim, 30 yaşında insanım insanları gelip müdüre şikayet edip çekiştirmek bana çok komik ve basit geliyor, benim tarzım değil sorunumu kendim çözemiyormuş gibi dedim o da zaten yanıt vermedi buna

Ama doğumgünü parası istemeyi biliyorlar çok çıkarcı tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…