İnsanlar cidden cidden çok değişik

Iyi demissin yeterli. Uzatirlarsa kafanda hazir bi iki sert cumlen olsun söyle gitsin. Zaten seni kırmayı goze aldigina göre bu adam kafayi taktiysa sen sevimlilikten ölecek kadar sevimli olsan da çıkarır. Birinin karakterini eleştirmek cok agir yonetici olsa da yapamaz. Kaldi ki daha seni taniyacak kadar bi zaman bile gecmemis bu neyin elestirisi böyle. Uyumlu olmak baska bisey. Grubun dinamigini bozacak bi davranis degil sonucta bahsettigi sey. Boyle biseyi gelip bu yoneticiye söyleyen kişi metresi falandir kesin ya yatak sohbeti gibi bisey bu :) benim toplasan aynı anda max 5-6 calisanim olmustur kurumsalliktan cok anlamam gene de kimseden duymadim bir digerinin insanligi hakkinda tek laf 15 senedir. Şahsen, gelip bana söyleyen düşerdi gözümden. Onlarin sana sicak davranıp oraya buraya buyur etmeleri lazim. Sen kedicik gibi kiclarinda dolanacak degilsin. Ozel sektor de devlet de ayni bence yeni gelene bi yardimci olunur davet edilir. Bi kere ıssız dag başı bi devlet kurumunda egitim veriorum 30 kisiye x3 grup var 90 kisi edio 1 ay sürdü. 30 gun boyunca 90 kisiden sadece 1 tanesi yemekhaneye gelir misin ben kart basayim sana dedi bir gün oglen hamile bi bayandi unutmuorum. Verdim ucreti de. Kimse mi demez baska. Yanımda goturuodum artik diyemedim de kimseye beni de sokun diye o geldi aklima simdi. Insanlarin geneli hödük bence :)

Benim düşüncem, her ortamda güleryüzlü, girişken, ekip çalışmalarında uyumlu kişileri istiyorlar. Projelerde mesela, tamamını siz dahi yapmış olsanız,bu iş benim ekibimin işidir diyebilen kişileri çok seviyorlar. Her toplu aktiviteye katılmanızı destekliyorlar. Mesela grup halinde dışarı çıkılacaksa aman ben gelemem diyene hoş bakmıyorlar. Hemen mekan önerisinde bulunursanız hoşlarına gidiyor. Kurumsal iletişimi kuvvetli biri olmanızı istiyorlar. En azından bizim firmamızda durumlar böyle.

İşte onu diyorum haklısınız ben de öyle düşündüğümden bana söylenilen hiçbir şeye hayır da demiyorum zaten ortamda uyumsuzluluk olmasın diye olur uyar diyorum yapıyorum. Ama zoraki sevgi bilmem ne zor geliyor

Sizi anlıyorum,zor gelince de suratınıza yansıyor ister istemez,ortamların yabanisi siz oluyorsunuz. Onların sizden beklentisinin doğru olduğunu savunmuyorum asla, yeri gelir herkesle aynı fikirde olursunuz,yeri gelir siz tek kalırsınız gayet mümkün ve normal ama işte şirketler böyle maalesef.

Evet, şöyle bir de şunu belirtiyim yeniyim ya yaptığım işi de sahiplenildi bi kaç kez öyle olunca deneme süreci gibi ya, e olunca yaptığım iş görünmüyor mu diye korktum. O stres yansıdı belki ama diğer her konuda olumlu kalmaya çalıştım, mesela duyuyorum ya arkamdan konuşuyorlar geldiklerinde yüzlerine gülümsüyorum vs maalesef insanın da elinden fazlası gelmiyor. Ki sonradan katılan olduğum için biraz da onların sıcak olmasını beklerdim tek benim çabamla olacak iş değil.
Mesela yukarda da bahsettim hediye için para istediler davet bile edilmemiştim davet edilirsem katılırım elbette dedim canım davet edilmesen bile onun ayıbı sen gel dendi, dedim yok öyle şey mi olur falan. Hani hiçbir şeye de hayır dememeye çalışıyorum yakın durmaya çalışıyorum ama bu kadar kısa sürecin ardından antipatiksin yorumu çok ağır geldi

Ben sizi haklı buldum, davet edilmedigim yere neden gidecekmişim. Onun ayibiymis falan lafları da saçma, değişik dengeler olan bir işyeri. Uzun süre orada mutlu olabileceğinizi sanmıyorum, ben aynı böyle bir ortamda 6 ay dayanabildim, sonra beni çıkardılar. Tamamen kişisel sebeplerle, benim.isyerimde saygı yoktu. Yönetici de saygisizdi ki sizinki de sevimsizsin demiş. Pardon da bu yüzü nereden buluyorlar, bence iş aramaya başlayın daha iyi bir yer şansınız olsun.

Kurumsal bir yerde yönetici sevimsizsin demez, onlar dışardan kendilerini öyle gösteriyorlar

Açıkca işe karşı isteğim köreldi resmen, türkiyede özel sektör bence bambaşka bir yere gidiyor.

Açıkca işe karşı isteğim köreldi resmen, türkiyede özel sektör bence bambaşka bir yere gidiyor.
Mutlu çalışılan ortamlar da var, eski işyerlerinden arkadaşlarla hala arar, sorarz görüşürüz. Su havalimanında farklı, markette daha ucuzdur. Su aynı Su, konumunuzu değiştirin. Sizi yaptığınız isle yargilaycak bir yer bulacağınıza eminim, kötümser olmayın aramaya devam edin
Böyle yerde uzun süre kalirsaniz ruh sağlığınız da etkilenir.

Yaaa ne güzel örneklemişsiniz, ben de dün öyle düşündüm inanın çalıştığı yer insanı çok etkiliyor, her ortama göre karakter değiştiremeyiz yada herkes birbirini sevip kaynaşamaz ki bence şu süreç de az bir süreç bunun için

Çalışma arkadaşlarınız profesyonel değil belli ki, ama yöneticiniz hiç profesyonel değil. Arkanızdan dedikodunuz yapılmış ama üstünüzün sizi kenara çekip böyle konuşması daha abes.

İşinizi iyi yaptığınız sürece kimseyi sevmek ya da kimse tarafından sevilmek zorunda değilsiniz normal şartlarda. Ben olsam olduğum gibi davranmaya devam ederdim. Bir yerden sonra sizi bu şekilde kabul etmek zorunda kalacaklar ama geri adım atarsanız taviz tavizi doğuracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…