• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar cidden tuhaf :)

Kızla arkadaşlık ederek egonu tatmin ediyorsun anlaşılan,yoksa başına silah dayayan yoktur...oh ne güzel aşağılayabileceğin birinin elinin altında olması değil mi?çok akıllısın vesselam :KK43:
Arkadaş hangi bolgenizle okuyosunuz yazdiklarimi anlamadım ki, kız tanımadığı kişilere kasar o... Diyor üstelik benim sevdiğim insanlara , "aynen bebeaamm yia" falan mi deseydim. Ego tatminiyle ne alaka simdi hey allahım ya :D

Bence değil. Ben boyle ukala haddini bilmez insanlara kim olsa haddini bikdirmeyi severim reklam da ederim burası bdv platformu herkes istediği kişiyle ilgili içini dokebilir

bu dediklerine bakarsak senin yaptıkların da hadsizlik

kimse kimseye had bildirme haddinde değildir

Laf mi sokmuş :KK70: ben gulmekten oldum yazdığına laf mi sokmuş oluyor :KK70: yahu iyi okuyun mecburen gorustum arada hatır gönül var diye evet yardımsever bir kız ama boyle salakliklari var ben ona haddini bildirmeye çalışıyorum. Kalbi cidden çok kotu olsa zaten arkadaşlık etmem
Iyi ya süper o zaman.
Kalbi güzel birinin o kalbini kırarak ne doğru iş yapıyorsunuz.
Had bildirmek he?
Ne terbiyesizce.
Yarın sizin de olmadık biri haddinizi bildirir o zaman Bugünleri hatırlarsınız belki...

Laf mi sokmuş :KK70: ben gulmekten oldum yazdığına laf mi sokmuş oluyor :KK70: yahu iyi okuyun mecburen gorustum arada hatır gönül var diye evet yardımsever bir kız ama boyle salakliklari var ben ona haddini bildirmeye çalışıyorum. Kalbi cidden çok kotu olsa zaten arkadaşlık etmem
Sana diyorum bacım soktuğun lafa bakıp vay canına nasıl laf sokmuş konu sahibi kıza mı diyek? Bence sen egonu az bırakta düzgün oku. Böyle saçma sapan şeyler için bdvye konu açacak kadar aklın var demek ki :P ama onun 5 kuruşluk aklı var
xenforo-smilies-kk53.gif

Belki saf biridir neden dalga geçiyorsun? Niye küçük görüyorsun salak diyip? Başına birşey gelse o saflığından dolayı üzülmeyecek misin? Salaklığının bedelini ödesin mi diyeceksin? Biraz insan olana saygınız olsun. Kalbi güzelse neden aşağılıyorsun?

Arkadaş hangi bolgenizle okuyosunuz yazdiklarimi anlamadım ki, kız tanımadığı kişilere kasar o... Diyor üstelik benim sevdiğim insanlara , "aynen bebeaamm yia" falan mi deseydim. Ego tatminiyle ne alaka simdi hey allahım ya :KK70:

liseli arkadaşlarımızın üslup sorunu diye konu açmaya gidiyorum

Arkadaş hangi bolgenizle okuyosunuz yazdiklarimi anlamadım ki, kız tanımadığı kişilere kasar o... Diyor üstelik benim sevdiğim insanlara , "aynen bebeaamm yia" falan mi deseydim. Ego tatminiyle ne alaka simdi hey allahım ya :D
Neremle okuduğuma müdahale etme hakkını nerde buluyorsun sen önce şu ben merkezci tavrını bırak çocuğum büyüklerinle nasıl konuşman gerektiğini öğren..ağzının ayarı yok anlaşılan..cahillerle münakaşaya girecek kadar aklımızı kaybetmedik şukur.hadi bana musade ben edebimden susayım sen susturdum san ama olur mu..

Sen bu kızı kiskaniyo olabilir misin acaba??
Genelde böyle, birini Ota b.ka Mana bulup sürekli kucumseyenlerin altından böyle bişeyler çıkar da :KK51:
Evet çok kiskaniyorum :D güzel olmayan zeki olmayan sevilmeyen benden başka kimsenin görüşmediği erkeklerin yatağa atmaya çalıştığı birini zaten kim olsa kıskanir

Yav yok ne yazicam :KK70: kiskanilacak neyi varsa bir de onu anlamadım 1.58 boyu var herkese 165 im diyor yahu ben 166 boylarindayim omzuna ancak yanasiyo gözümun içine baka baka kandiriyo komik kız ya :KK70: bir lens takiyo ölü balık ikide bir güzelim superim kendimi seviyorum falan diyo içten içten guluyoruz. Sınıfta bunu kimse sevmez kimse konuşmaz o kendisine saygı duyulduğu için konuşmadiklarini saniyo "yiaa erkekler benle konuşmaya cesaret edemiyo saygı duyuyorlar " diyo :KK70: ahaha

Uuuu, sosyetik takiliyoruz diyosun:KK76:.
Sart oldu. Bu kiz senin arkdasin feln degil. Sende biliyosun. Ben senin yerinde olsaydim twitterdan baslardim yazmaya: ben senin neyini kiskaniyim be? Diye. Hepsini siraya diz.

Baska arkdasim yok mecburi felan deme bana. Sen su an kendi karakterini yerlerde suruyosun. Herkes seni "o kizin arkdasi" diye adlandiriyor. Demekki fikirleri uyuyorki berabee dolasiyorlar diye dusunurdum ben.

Baska bi konuya deginmek istiyorum bu arada; uhmm, 158 gibi bi boy rakamiyla dalga gecmeyelim litfin. Bende o boylardayim:KK16:

Arkadaş hangi bolgenizle okuyosunuz yazdiklarimi anlamadım ki, kız tanımadığı kişilere kasar o... Diyor üstelik benim sevdiğim insanlara , "aynen bebeaamm yia" falan mi deseydim. Ego tatminiyle ne alaka simdi hey allahım ya :KK70:
Ciddi terbiyesizsiniz.
Süper bölgelerimiz var okuyabilete kapasitesi olan.

Madem kızın huylarını sevmiyorsun, görüşmemekte bi Seçenek, laf sokup kendini tatmin edeceğine, görüşmeyi keste kendine Saygın eksilmesin

Çok büyük ihtimalle arkadaşın bu söylediklerinin hiçbirini yapmıyor....
Daha çok kendi hal ve hareketlerini anlatmışsin sanki....
Sen bu kızı kullanıyorsun resmen

İnsanlar tuhaf diye eleştireceğinize, kızı eğitimsiz, kültürsüz diye yerin dibine sokacağınıza yardımcı olsanız daha doğru olmaz mı?

Hoşunuza gitmeyen bişey söylediğinde laf sokmak, onu yermek yerine bu düşüncelerinin yanlış olduğunu söylemek, doğruyu anlatmak daha asil bir davranış değil mi?

Eleştirdiğiniz insandan çok farkınızı görmedim ben açıkçası.
Ben cok uyardim zaten yapma etme diye ama kız nasıl biri biliyor musunuz biri kendisiyle en ufak bi münakaşaya girse "ya biliyo musun falanca beni cekemiyor hep benle uğraşıyor ' diyebilecek biri. Ne uyaricam allah aşkına boyle birini allahın kezosu iste

Ben cok uyardim zaten yapma etme diye ama kız nasıl biri biliyor musunuz biri kendisiyle en ufak bi münakaşaya girse "ya biliyo musun falanca beni cekemiyor hep benle uğraşıyor ' diyebilecek biri. Ne uyaricam allah aşkına boyle birini allahın kezosu iste

heh ben de ona gelecektim arkadaşını söyle kim olduğunu ..... bilirsin işte klişedir ama doğruluğunu kanıtlayan bir konu ve üye

Yav yok ne yazicam :KK70: kiskanilacak neyi varsa bir de onu anlamadım 1.58 boyu var herkese 165 im diyor yahu ben 166 boylarindayim omzuna ancak yanasiyo gözümun içine baka baka kandiriyo komik kız ya :KK70: bir lens takiyo ölü balık ikide bir güzelim superim kendimi seviyorum falan diyo içten içten guluyoruz. Sınıfta bunu kimse sevmez kimse konuşmaz o kendisine saygı duyulduğu için konuşmadiklarini saniyo "yiaa erkekler benle konuşmaya cesaret edemiyo saygı duyuyorlar " diyo :KK70: ahaha
Insanlar gercekten tuhaf, arkadasım dedigi insanın arkasından düşmanına laf sayar gibi sayıp ama yinede seviyorum huylarını diyen insanlarda vAr. Sözüm meclisten dışarı tabi :KK14:

Bu ne çirkin bir uslup yahu. Nesin sen üniversite öğrencisi mi yoksa mahalle dedikoducusu mu?

Burdan tek anladığım sen bu kızı kafayı yiyecek derecede kıskanıyorsun. Bir insanı bu kadar kötülemenin başka sebebi olamaz. Basbaya çekemiyorsun...

Arkadaşlar ben çok yanlış yere dusmusum, her gün burda sevgilisinin kayınvalidesinin is arkadaşının yüzüne soyleyemediklerini buraya yazan arkadaşlar tanımadığı kişilere "o..., kasar ' diyen kezonun tekini eleştirdim diye bana saldırıyor. Sanırım çok ortak nokta kesfettiniz kendibizle . ben bir kere onunla dip dibe değilim yakin arkadaşı da değilim sadece o yalniz olduğu icin benle görüşmek istiyor hep ben de onun bu huylarini sevmedigim için görüşmek istemiyorum o kadar çok ısrar ediyor ko arkada bir görüşmek zorunda kalıyorum.muhabbeti bayoyor beni . en son boyle konuşunca haddini bıldırdim. Ama insanlar alışmış tikilige burda bile onun hakli olduğunu düşünenler var, ilahi :D

Bu ne çirkin bir uslup yahu. Nesin sen üniversite öğrencisi mi yoksa mahalle dedikoducusu mu?

Burdan tek anladığım sen bu kızı kafayı yiyecek derecede kıskanıyorsun. Bir insanı bu kadar kötülemenin başka sebebi olamaz. Basbaya çekemiyorsun...
Ahahahahahahhahahaha :D

Madem öteki arkadaşına laf söylemesini istemiyorsun çok sevdiğim bir arkadaşım diyorsunda niye arkadaşının bakire olmadığını bu arkadaşına söylüyorsun sende çok iyi bir arkadaş değilsin bence sen söylersen oda yorumunu yapar dilin kemiği yok sonuçta

Back
X