Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uslubuna dikkat et! Sanirim kiz fazlasiyla iyi niyetli yoksa nasil sana katlaniyor anlamis degilim..Sakin arkadasi olmayan kisi sen olmayasin? Belki de uzuldugunden seninle arkadaslik ediyordur.. Saygisi olmayan insandan fazla bisey bekledim dedikodu yapma dedim uzgunum kapazitenin karsilamayacagi bisey sanirimYahu bu kız kendine bakmadan milletin namusunu eleştiren biri, çok mu ortak nokta buldun kendinde de savunmaya geciyosunherkesi kendiniz gibi sanmayin ben yüzüne yüzüne söylüyorum korkak değilim sizin gibi " aynen tatliaaam çok kasar o kız " demem
SEn analiz yapma öyleyse benim yerimde olsanız kizin yüzüne değil arkasından neler soylerdiniz ben hic olmazsa yüzüne de soyluyoeumHe çok ortak nokta bulduk. Hepimiz 1.58 boyunda, çirkin, mavi lens takan, zeki olmayan, kimsenin sevmediği insanlarız senin tabirinle. Peki sen nesin?
Yavrum evli barklı, çoluklu çocuklu insanlarız çoğumuz. Sen bu yolları giderken biz dönüyorduk. O yüzden söylediğin her kelimeden sana kişilik analizi yapabiliyoruz. Kendine gel, haddini bil.
NedenZekayı derslerden alınan notlarin yuksekligiyle doğru orantılı sayiyorsan ben zaten sana bisey diyemiyorum![]()
Yahu sen kendine bakmadan bir başkasını nasıl eleştirebiliyorsun iki saattir haddini bildiriyorlar burda hala yuzsuz yuzsuz devam ediyorsun anlaşıldı algı operasyonu başlamış gene kaç kişi banlatcan kerata de bakayım bura..Yahu bu kız kendine bakmadan milletin namusunu eleştiren biri, çok mu ortak nokta buldun kendinde de savunmaya geciyosunherkesi kendiniz gibi sanmayin ben yüzüne yüzüne söylüyorum korkak değilim sizin gibi " aynen tatliaaam çok kasar o kız " demem
Benim seviyemde olmadıgını anladın yani, oksijen Çek bol bol açılırsınEvet ama sen bilmiyorsun. Sana öğretecek kadar zeki değilim ama. Ben okulu bitirdim bu arada mucuks
Valla arkadaşı olmayan ben olsam her gün israrla görüşelim diye mesaj atan da ben olurdum. Kendisine tahammül eden tek kişi benimUslubuna dikkat et! Sanirim kiz fazlasiyla iyi niyetli yoksa nasil sana katlaniyor anlamis degilim..Sakin arkadasi olmayan kisi sen olmayasin? Belki de uzuldugunden seninle arkadaslik ediyordur.. Saygisi olmayan insandan fazla bisey bekledim dedikodu yapma dedim uzgunum kapazitenin karsilamayacagi bisey sanirim
yav ne fark eder? kızı cahil, aptal, kibirli buluyor musun?Arkadaşım cehaletten kastım o degil. Bilmediği konular hakkında ahkam kesmesi iddialasmasindan bahsediyorum.
Ahahaha allahım ya laf sokuyoruz onu bile anlamiyo:d neyse hadiBenim seviyemde olmadıgını anladın yani, oksijen Çek bol bol açılırsın![]()
tespitte yanılmamış benceGünaydın kızlar, dert falan sayılmaz anlatacağım şey ama yine de içimi dökmek istedim . bi arkadaşım var tanisali uç dört ay oluyor . kızla iyi anlasiyoruz bir ay falan beraber kalmıştık ve iyi samimi olmuştuk. Ama oldukça kültürsüz bilgisiz bir kız hani bi konu hakkında tartisiyosun saçma sapan bir fikir beyan ediyor o öyle değil böyledir diyorsun bozuluyor küsup kendi kendine barisiyor falan, hani bilgisi yok fikri var cinsinden bir insan. Hayatında kitap okumamış akli fikri sevgili yapmak giyinmek süslenmek olan biri. Yakin bir arkadaşım var ismi ayşe diyelim ayşe 26 yasında erkek arkadaşıyla beraber yaşıyor ama cidden düzgün bir kız, simdi bu arkadasimla gorustugumizde aysenin lafı geçti ve "kasara bak yiaa bence yaptığı o...luk" dedi. Evlenmeden neden beraber oluyo dedi. Kendisi bakire ama günde on erkekle mesajlasir gündüz biriyle aksam biriyle gorusur. Hani gösterip elletmeyen tiplerden. Ben de biraz sivri dilli olduğum için "ya kızım sen çok mu namuslu ahlaklisin günde on kişiyle mesajlasiyosun bir gün biriyle diğer gün biriyle geziuosun erkekler seni takmiyor ama hala herkes benim peşimde diye hava atmaya calisiuosun" dedim :) ama öyle bize öyle bi anlatır ki sanki herkes buna bayılıyor ama bir gün hoparlore aldı konuşmasını dinledim erkekler bildiğin başından atmaya çalışıyor bunu . normalde demezdim ama ayşe yakin arkadaşımdir iyi de kızdır laf söyletmek istemedim bir de bu salagin beş kuruşluk aklıyla ahkam kesmesine uyuz oldum bozdum valla direk. Bir de öyle pişkin ki kusmedi de araya bir laf girdi ya nurgül yesilcayin da neresi güzel allahaksina morecalm ben daha güzel değil miyim dediönce guldum valla değilsin yavrum her mavi lens takan güzel olmuyo dedim. Sonunda bozuldu kalktık on dakika sonra . bugün de twutter a yazmış ki "yahu benim arkadaşlarım niye boyle kıskanç"
ya sever misin sabaha mi birakirsin hahahahahahha
![]()
Hey allahım, ya su konuyu düzgün okuyun Ben zaten görüşmek istemiyorum kendi yapıştı adamakıllı kavga etmediğimiz için de defol git kızım diyemiyorumyav ne fark eder? kızı cahil, aptal, kibirli buluyor musun?
o zaman neden arkadaşlık ediyorsun, ay kıçıma yapıştıdan başka bir şey söylemedin.
Soktuğun Lafı sevsinler. Sokmayla bozmusun biran önce evlenmen Şart, arkadaşlarını bile kıskandıgına göreAhahaha allahım ya laf sokuyoruz onu bile anlamiyo:d neyse hadi
niye kıskanıyorsun kızıS
SEn analiz yapma öyleyse benim yerimde olsanız kizin yüzüne değil arkasından neler soylerdiniz ben hic olmazsa yüzüne de soyluyoeum
Haddimi mi bildiriyorlar, " hayır hayır sen haksizsin sus bakım saygısız şey o kız hakli" diye yirtinan insanlar var ve ben gulerek kahkaha ile cevap veriyorum. İddia ediyorum boyle bir tanıdığınız olsa on tane kiz bi araya gelir saatlerce dedikodusunu yapar ama yüzüne soyleyemezsiniz bisey. Kimse de adam yerine koymaz. Ama boyle birini savunuyosunuz çünkü ortak noktaniz çok dimiYahu sen kendine bakmadan bir başkasını nasıl eleştirebiliyorsun iki saattir haddini bildiriyorlar burda hala yuzsuz yuzsuz devam ediyorsun anlaşıldı algı operasyonu başlamış gene kaç kişi banlatcan kerata de bakayım bura..
hani sen çok dürüstsün ya.Hey allahım, ya su konuyu düzgün okuyun Ben zaten görüşmek istemiyorum kendi yapıştı adamakıllı kavga etmediğimiz için de defol git kızım diyemiyorum
fark ettim, du bakalım, benim hakkımda da konu açacak mı?
He hepimiz o...buyuz çunku... hadsiz güle güle şaheser.Haddimi mi bildiriyorlar, " hayır hayır sen haksizsin sus bakım saygısız şey o kız hakli" diye yirtinan insanlar var ve ben gulerek kahkaha ile cevap veriyorum. İddia ediyorum boyle bir tanıdığınız olsa on tane kiz bi araya gelir saatlerce dedikodusunu yapar ama yüzüne soyleyemezsiniz bisey. Kimse de adam yerine koymaz. Ama boyle birini savunuyosunuz çünkü ortak noktaniz çok dimi![]()
e hani arkadaşınıza demişti niye size demiş gibi davranıyosunuz şuan ?Ben durduk yere demedim ki on kişiyle konusuyosun diye, yahu sen kendi üslubuna bak. Biri gelip sana "_yahu sen de ne kasarsin sevgilin le ayni vde kaliuosun " dese sen susar misn. Tabi herkes Paris sosyetesi Ahaha her gün surda açılan konuları okumasam inancam![]()