• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar cidden tuhaf :)

Erkeklerin yatağa atmak istemesini kıskanmış olabilir bence. E hormon bu..
xenforo-smilies-kk53.gif

O Kadar bahsetti ki olaydan çıkardığım tek şey alev alev yanıyor olması. :KK70:
Sen hangi dagfan geldin , ya da kendi içindekini kusuyorsun zilli, ya da çok cirkinsin kimse donup bakmiuor, o kadar söylediğim şey içinde bunu çekip alman senin ne olduğunu gösteriyor

Mecburi arkadaslik diyelim . hem o yapıştı bana en başından beri. Ben pek görüşme taraftarı değildim hem bu davranışları haricinde bi kötülüğünü görmedim arkadaşıma kasar demese ben de sert yapmazdim
o zaman surekli bozacaksin bunu akli basina gelsin. ayy ugrasilmaz boyleleriyle.. bende de vardi zoraki arkadaslikti neyseki bitti. allah sabir versin diyorum.

niye kıskanıyorsun kızı
niye çatım çatım çatlıyorsun
niye bu kadar kalbin kirli
niye bu kadar için nefretle dolu
Yav ne kadar varossun, ayy herkes bini kiskaniyooo cnk Ben superim herkes pis kaka diyen vasat kızlara ne çok benziuosun. He gulum en güzel en iyi en mutlu sizsiniz hey allahım ya :D dometes güzeli seni

S

SEn analiz yapma öyleyse benim yerimde olsanız kizin yüzüne değil arkasından neler soylerdiniz ben hic olmazsa yüzüne de soyluyoeum

Eski konularına baktım. Çözümsüz vakasın sen.

Önce kendinle, görünüşünle barış, biraz arkadaş edin, sosyalleşmeyi dene ondan sonra gel görüşelim tekrar. Bu konuya daha fazla yorum yapmayacağım çünkü acayip uyuz oldum sana. Kendine bakmadan başkalarını eleştirebilen insan dığru yolda değildir, bu kulağına küpe olsun.

Sen hangi dagfan geldin , ya da kendi içindekini kusuyorsun zilli, ya da çok cirkinsin kimse donup bakmiuor, o kadar söylediğim şey içinde bunu çekip alman senin ne olduğunu gösteriyor
Tsk ederim en sonunda düpedüz hakaret ettigin icin.. Kibledim seni.. Hadi sana bol sans!

Bu arada yazdigin kisi hamile ve buyuk ihtimalle evli.. O kadar zekisin ya onu gormedin mi?:KK70:

Tsk ederim en sonunda düpedüz hakaret ettigin icin.. Kibledim seni.. Hadi sana bol sans!

Bu arada yazdigin kisi hamile ve buyuk ihtimalle evli.. O kadar zekisin ya onu gormedin mi?:KK70:
Oha, onun bana durduk yere yazdığını okursan kimi kiblemen gerektiğini anlarsin

Eski konularına baktım. Çözümsüz vakasın sen.

Önce kendinle, görünüşünle barış, biraz arkadaş edin, sosyalleşmeyi dene ondan sonra gel görüşelim tekrar. Bu konuya daha fazla yorum yapmayacağım çünkü acayip uyuz oldum sana. Kendine bakmadan başkalarını eleştirebilen insan dığru yolda değildir, bu kulağına küpe olsun.
Ya o haddini bildirdihim kezbanla ne çok ortak yönün var ki bu kadar sinirlenmiş kinlenmissin :D yazık kiz seni de mi sevmiuolar

Yav ne kadar varossun, ayy herkes bini kiskaniyooo cnk Ben superim herkes pis kaka diyen vasat kızlara ne çok benziuosun. He gulum en güzel en iyi en mutlu sizsiniz hey allahım ya :KK70: dometes güzeli seni
pekte mahalle ağızlıymışsın sen
bildiğin kıro bu be
ayyyyyy seni bu ağızla bu basitlikle kim ne yapsın be
tam bir kırosun gerçekten üzgünüm ama senden bir halt olmaz

Back
X