• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar cidden tuhaf :)

Sen bu gidisle bi kv bi gorumce bulursan op basina koy :) Bazi durumlarda sevdigin insan vardir arada sesini cikartamazsin ancak boyle bi yerde icini dokersin ona ragmen uslubuna dikkat edersin ama senin yaptigin bambaska bi boyut. Sevmedigin birini yaninda tutmak neden hemde arada bir bag yok iken? O kadar dusuncelisin ya yalniz kalacak vs diyorsun peki bu yaptigin yalniz kalmasindan daha kotu farkinda degil misin? Uzuldum sana umarim aklini basina alip hayatta baskasinin ayibini aramaktan daha guzel seyler oldugunu farkedersin.
Bak aşağılari oku o çok savundigun kızla ilgili bisey aklima geldi onu yazdım. Ben o kızla görüşmek istemiyorum o beni birakmiuo ama zaten dun gorusmeme kararı aldim

Valla keske kapasıtenın kelıme anlamını ıdrak edecek kadar beynın olsa senın:))) Herkese sarıyorsun asırı egolu ve neyse .... Senın ıcın banlanamıcam :)))) Gereksız
Aman banlanma yoksa uyku ve yemek haricinde vaktini gecirdigin başka bi mesgalen olmadığı için uzulurdum senin adına vasaattt

Bak sevgili arkadaşım, Ben hayatımda kimsenin görünümüyle alay etmedim, mesela şişman bi arkadaşımız var ama kiz kimseyi kiskanacak biri değil gecen bunlar tartıştı sonra kilolu arkadaşımız gitti arkasından demez mi allahın sismani git kilo ver catliycak kıskançlıktan diye. Hep boyle bu. Hani biraz güzel olsa içim yanmaz ama değil de. Ki güzel olsa bile boyle yapmaya hakki yok. Evet cahilin de teki. Ben haddini bikdiriyorim hakettigini veriyorum
bak sevgili arkadaşım insanların hepsi aynı olsaydı böyle rengarenk bi hayat olmazdı
belki haklı olabilirsin onun insanları eleştirmesinden rahatsız olmuşsun
ki bende hiç tahammül edemem ancak hiç bilmediğimiz tanımadığımız bir insan hakkında gelip öylesine itici bir üslupla yazmışsınki yok böyle boyu var yok kaşar yok şu bu
yani haklıysan bile haksız duruma kendini kendin düşürüyorsun
hani konuyu şu şekilde yazsaydın bi arkadaşım var şu şu hareketleri var ve ben çok rahatsız oluyorum onun için veya kendim için ne yapabilirim o zaman yazılanlar çok farklı olurdu inan
o yüzden ya o kız ile arkadaşlığını kes ya da erdemli davran ve laf sokarak değil güzellikle yaptıklarının yanlış olduğunu söyle :KK39:

bu yazdıklarını eminim salya sümükle yazıyorsun
zira kompleksli olduğun tüm forumca biliniyor
oralara öyle gülen yüzler koyup maskelemekle olmuyor
ne çektin beee moreclm kıskançlıktan,komplekslerden
biraz kendini beğen
bak herşey düzelecek ozaman
hadi at bir adım çok geç değil
ağlama kıskanma arkadaşlarını,içinin pisliğini bir temizle
zırlamayı kes artık
hadi bakalım
birazda şu mahalle ağzından vazgeç
Ayy :D yahu kendini begenmemek , tipsiz ve varoş olduğu halde Adriana lima triplerine girip ortamın maskarasi olmaktan daha iyidir .

Anlama konusunda neden sorun yasiuorsun , ben onunla zaten görüşmek istemiyorum ki kendi basımın etini yiyor, ki zaten görüşmem de

Anlama konusunda sorun yaşamıyorum ama sen yaşıyorsun. Yaptığın çok ayıp bir kere bunu anla. Hem kızı zerre sevmiyorsun hem görüşüp gelip burada yerden yere vuruyorsun...

Bak aşağılari oku o çok savundigun kızla ilgili bisey aklima geldi onu yazdım. Ben o kızla görüşmek istemiyorum o beni birakmiuo ama zaten dun gorusmeme kararı aldim
Sende benim ilk sayfadaki ikinci yorumumu oku.. Kizin yaptiklari benimde hosuma gitmedi kizi bu yaptiklari ve dedikleri icin savunmuyorum asla.. Ama senin yaptigin onun yaptigi seyden farksiz hatta daha kotu bile olabilir.. Resmen kizi gomuyorsun sonra yuzune bakip nasil konusacaksin kizla?
Bu benim mantigimin almadigi sey.. O tiplerden emin ol herkesin cevresinde vardir ama mesafe koyuyoruz araya acikca fikirlerimiz uyusmuyor gorusmeyelim diyoruz.. Sende kes iletisimi bak o zaman sana kimse laf ediyor mu

O
bak sevgili arkadaşım insanların hepsi aynı olsaydı böyle rengarenk bi hayat olmazdı
belki haklı olabilirsin onun insanları eleştirmesinden rahatsız olmuşsun
ki bende hiç tahammül edemem ancak hiç bilmediğimiz tanımadığımız bir insan hakkında gelip öylesine itici bir üslupla yazmışsınki yok böyle boyu var yok kaşar yok şu bu
yani haklıysan bile haksız duruma kendini kendin düşürüyorsun
hani konuyu şu şekilde yazsaydın bi arkadaşım var şu şu hareketleri var ve ben çok rahatsız oluyorum onun için veya kendim için ne yapabilirim o zaman yazılanlar çok farklı olurdu inan
o yüzden ya o kız ile arkadaşlığını kes ya da erdemli davran ve laf sokarak değil güzellikle yaptıklarının yanlış olduğunu söyle :KK39:
Tanıyorum kendisini Dediklerimin arkasindayim ben bütün bu kotu yönlerine rağmen yalniz kalmasın diye görüştüm ama o arkadaşıma hakaret etti tanımadığı kişiyi yargılayan ben değilim o

Sende benim ilk sayfadaki ikinci yorumumu oku.. Kizin yaptiklari benimde hosuma gitmedi kizi bu yaptiklari dedikleri icin savunmuyorum asla.. Ama senin yaptigin onun yaptigi seyden farksiz hatta daha kotu bile olabilir.. Resmen kizi gomuyorsun sonra yuzune bakip nasil konusacaksin kizla?
Bu benim mantigimin almadigi sey.. O tiplerden emin ol herkesin cevresinde vardir ama mesafe koyuyoruz araya acikca fikirlerimiz uyusmuyor gorusmeyelim diyoruz.. Sende kes iletisimi bak o zaman sana kimse laf ediyor mu
Ama ben zaten iletişimini kestigimi yazdım okumadiniz sanırım ama zaten onun ısrarıyla görüşüyorduk arkadaşıma öyle deyince zaten gorusmeme kararı aldım.

bu yazdıklarını eminim salya sümükle yazıyorsun
zira kompleksli olduğun tüm forumca biliniyor
oralara öyle gülen yüzler koyup maskelemekle olmuyor
ne çektin beee moreclm kıskançlıktan,komplekslerden
biraz kendini beğen
bak herşey düzelecek ozaman
hadi at bir adım çok geç değil
ağlama kıskanma arkadaşlarını,içinin pisliğini bir temizle
zırlamayı kes artık
hadi bakalım
birazda şu mahalle ağzından vazgeç
Ay ne kadar guzel yazmıssın canım yaa:)))Ah bıde bunları anlayacak bır beynı olsaydı dua edelımde Allah akıl versın su ınsancıga:)

Back
X