• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar cidden tuhaf :)

Ayy :KK70: yahu kendini begenmemek , tipsiz ve varoş olduğu halde Adriana lima triplerine girip ortamın maskarasi olmaktan daha iyidir .
bak demekki sende farkındasın bir ortamdan çıktıktan sonra arkanda nasıl bir izlenim bıraktığının
aferin aferin gelişme var valllaha var
ha gayret kıroluktan çıkıp standart kızlığa adım atmana az kaldı

Beni çok sert eleştirenlere cevaben yazıyorum ve kıskanç kompleksli vs olduğumu söyleyen kişiler, çünkü eminim o haddini bikdirdigim kizcagizla aynı kafa yapısına sahipler.
Bakin arkadaşlar birincisi güzel değilsiniz hiçbirimiz çok güzel değiliz , ama kendini begenmeniz hoş tabi. Beni mesela çok kişi beğendiğini söyler yakışıklı sevgililerim de çok oldu ortamda dikkat çekerim ama kendimi güzel bulur muyum. Hayır. Bu kotu değil . ha simdi sen güzel değilsin ama güzelim diyorsun okey ama en ufak bir şeyde ay o siskooo beni kiskaniuo su oğlan bana aşık su Beni cekemiuor dersen ben senin 158 boyuna da o olu balık gözlerine de kemerli burnuna da laf ederim. Haddini bileceksin.
2- cahilsin . hayatında en son sınıf öğretmeninin ödev verdiği yüz temel eserden birini okunussun hic bilnedigin konuda ahkam kesiyosun. Afedersin de kanirtarak bozarim orada seni.
3- en önemlisi namus ahlak meselesi. Sen günde on kişiyle mesajlasip her gün biriyle öpüşüp elletip sonra gelip "ayy su kız o.... Su kız kasaaar" dersen ben sana daha ne yapayım. Afedersin ama... Neyse...
Beni sert eleştirenler okusun. Üstüne alınanlar da muhakeme yapsın eminim çok ortak nojtaniz var bu hasbayla. Daha da cevap vermeyeceğim. İşlerim var
Hadi kib

Ne diyorsun, amacın ne? Bu nasıl bir üslup, bu nasıl anlatış, bunlar nasıl kelimeler? Hadi her şeyi geçtim, davranışlarından hoşlanmadığın insanı neden hayatında tutmaya devam ediyorsun? Ya ben anlamıyorum, mesela ben beğenmediğim bir şey için bir dakikamı bile harcamam, üzerinde de düşünmem, bu insanlar için de geçerli, eşyalar için de, para verip alınabilecek mallar için de geçerli bişey yani. Bende mi var tuhaflık yoksa millet mi tuhaf? Beğenmediğin insan için neden buraya konu açarsın vakit harcarsın... Kültürsüzse, davranışları sana saçma geliyorsa görüşmezsin olur biter, konu açacak kadar önemsiyorsun demek ki.
E tabi sevdiğim bir insandı, bu davranışları soğuttu kendinden . hele son yaptığı yüzünden nefret ettim

Beni çok sert eleştirenlere cevaben yazıyorum ve kıskanç kompleksli vs olduğumu söyleyen kişiler, çünkü eminim o haddini bikdirdigim kizcagizla aynı kafa yapısına sahipler.
Bakin arkadaşlar birincisi güzel değilsiniz hiçbirimiz çok güzel değiliz , ama kendini begenmeniz hoş tabi. Beni mesela çok kişi beğendiğini söyler yakışıklı sevgililerim de çok oldu ortamda dikkat çekerim ama kendimi güzel bulur muyum. Hayır. Bu kotu değil . ha simdi sen güzel değilsin ama güzelim diyorsun okey ama en ufak bir şeyde ay o siskooo beni kiskaniuo su oğlan bana aşık su Beni cekemiuor dersen ben senin 158 boyuna da o olu balık gözlerine de kemerli burnuna da laf ederim. Haddini bileceksin.
2- cahilsin . hayatında en son sınıf öğretmeninin ödev verdiği yüz temel eserden birini okunussun hic bilnedigin konuda ahkam kesiyosun. Afedersin de kanirtarak bozarim orada seni.
3- en önemlisi namus ahlak meselesi. Sen günde on kişiyle mesajlasip her gün biriyle öpüşüp elletip sonra gelip "ayy su kız o.... Su kız kasaaar" dersen ben sana daha ne yapayım. Afedersin ama... Neyse...
Beni sert eleştirenler okusun. Üstüne alınanlar da muhakeme yapsın eminim çok ortak nojtaniz var bu hasbayla. Daha da cevap vermeyeceğim. İşlerim var
Hadi kib
Bencede daha durma burda anlatsakta anlamayacak kadar kıt bır beyne sahıpsın :))) Aşırı egon var adam ol , insan ol herseyden önce .. Senın içindekı pıslıklerden arınman gerek once çünkü ciddi anlamda problemlısın... Senden ne koy olur ne kasaba hadı bakalım GÜLE GÜLEEE

Hadi kib
işte buna gülünür:KK70:

Bencede daha durma burda anlatsakta anlamayacak kadar kıt bır beyne sahıpsın :))) Aşırı egon var adam ol , insan ol herseyden önce .. Senın içindekı pıslıklerden arınman gerek once çünkü ciddi anlamda problemlısın... Senden ne koy olur ne kasaba hadı bakalım GÜLE GÜLEEE
Nasi da alindi üstüne garibim Ahh ah yazık. Keşke sen de benim arkadaşım olsaydın da seni de bi ... Neyse :D

Nasi da alindi üstüne garibim Ahh ah yazık. Keşke sen de benim arkadaşım olsaydın da seni de bi ... Neyse :KK70:
Ah cnm senı ınsan yerıne koyup arkadaslk yapmazdım emın ol :))) Ötede oyna beyın yoksunlarıyla ugrasamam çünkü :))) Surada butun ınsanlar senı eleştiriyorsa demek kı arıza sende gitte baktır bır:)))

Çıkıyorum ben :))) Kıymetımı bıl valla ellerım yoruldu yazmaktan o bos beynının almayacagını bıle bıle anlatıyoruz ... Tekrar söylücem çıkmadan senden bır b..k olmaz hadı by:)

Çıkıyorum ben :))) Kıymetımı bıl valla ellerım yoruldu yazmaktan o bos beynının almayacagını bıle bıle anlatıyoruz ... Tekrar söylücem çıkmadan senden bır b..k olmaz hadı by:)
Yavrum takmiyorum seni niye o ellerini yoruyosun git domates falan dograsana sen

Sende haklısın, ailesinden sevgi görmeyen, hayatı boyunca mutsuz yaşamış birisinin burada nefretini kusmaktan başka birşey yapmasını bekleyemezdim ben zaten. Konuşmalarınızı, seviyesizliğinizi ona bağlıyorum. Bari bundan sonraki hayatınızda biraz kendinizi sorgulayın - napıyorum ben - diyin, olmayan burnunuzu, özgüveninizi Kaf dağından indirin öyle muhatap olalım KK olarak.

Hadi kib

Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Şu güya ders verir mesajında bile insanları kategoriliyorsun. Kimse senin kategorilerine dahil olmak zorunda değil.

Bir insan güzel olmayabilir ama kendini güzel hissedebilir, bu güzel bişeydir özgüvendir. Kemerli burnunu çok karakteristik bulabilir mesela. Estetik ameliyat düşünen burrnundan gözünün yapısından mutlu olmayan bir insanın diğer birinin kemerli burnunu eleştirmesini anlayamam. Bak seni güzel bulanlar varmış, buna rağmen sen kendini güzel bulmuyorsun. Bu iyi bişey değil, bu özgüven eksikliği. Görünüşünle barışmalısın. O zaman inan insanlarla diyalog kurmak daha kolay olacak senin için. Bu kadar ezilmene gerek yok hepimiz insanız.

Kimse kitap okumak zorunda değil. Sen okumuşsun, aferin sana ne güzel ama okumuyor diye eleştiremezsin. Eline kitap almamış ama senden benden daha kültürlü insanlar tanıyorum.

Son olarak o bir densizlik yapmış, sen burda bin beterini yapıyorsun. Şurdaki üyelere etmediğin hakaret kalmadı. Saçmalamanın dibine vurdun. Sakinleşip okuyunca umarım yazdıklarından utanırsın. Eğer gerçekten utanmazsan sende de bir ahlak yozluğu başgöstermiş demektir.

Bu arada bana sarma. Senin arkadaşınla ortak bir yanım, kendimi özdeşleştirdiğim yok. Evli barklı, uzun ince fıstık gibi hatunum. Burnum da kemerli değil, gözlerimde de sıkıntı yok. Hele dudaklarımdan çok memnunum dolguya ihtiyacım yok. Ha bu arada elmacıklarım da çıkık. Yani ortak özellik bulamazsın şu şartlarda.

o kızla arkadaşlığını kes bir daha görüşme burada ne kadar anlatsan da kimse sana hak vermez verenler de azınlık olur çünkü şöyle bir inanış vardır toplumda bir kız arkadaşını birine kötülüyorsa eger, ''erkeğe anlatıyorsa o erkeğe yazıyordur , kıza anlatıyorsa çekiştirdiği kızı kıskanıyordur'' bunun ötesine geçemezsin. benim de var anlattığın gibi arkadaşlarım ama ben kimseye kötülemem arkadaşımsa zaten az buçuk seviyorumdur , şımarık haspa seni deyip geçerim. kötü bir şey yapmışsa gider konuşurum , ben kötü bir şey yapmışsam o gelir konuşur bir şekilde mevzu halledilir. Sana naçizane tavsiyem arkadaşların hakkında biriyle konuşurken o benim için melektir yavrum de , ha kötülü yorsan asla ve asla arkadaşım deme işte o zaman bu tepkileri alırsın .

Sende haklısın, ailesinden sevgi görmeyen, hayatı boyunca mutsuz yaşamış birisinin burada nefretini kusmaktan başka birşey yapmasını bekleyemezdim ben zaten. Konuşmalarınızı, seviyesizliğinizi ona bağlıyorum. Bari bundan sonraki hayatınızda biraz kendinizi sorgulayın - napıyorum ben - diyin, olmayan burnunuzu, özgüveninizi Kaf dağından indirin öyle muhatap olalım KK olarak.
Ailemle alakalı sorunları herkesin başına gelebilecek kotu durumları kullanıp kendini hakli çıkarmaya çalıştığın, benden bağımsız gelişen ve beni cidden yıpratan kıran üzen ailevi problemlerimi bu konuya dahil edip belden aşağı vurmaya çalıştığın için seni allaha havale ediyorum.

Sen hangi dagfan geldin , ya da kendi içindekini kusuyorsun zilli, ya da çok cirkinsin kimse donup bakmiuor, o kadar söylediğim şey içinde bunu çekip alman senin ne olduğunu gösteriyor
çok doğru yoldasın birazdan kk air pilotlarından çılgın Mune Mune seni şutlayacak( tabiri caizse)

Yavrum takmiyorum seni niye o ellerini yoruyosun git domates falan dograsana sen
yaptığın tüm saldırılarda
hep varoşsun,domates doğra,basitsin, kültürsüzsün gibi kelimeler havada uçuşuyor
yaşadığın yerde gördüklerin bunlardan iberetmiş demekki bir kompleks utanmışlık yatıyor bunun altında bence
sonra kezban büyük şehire adım atar
gördüğü her kadının sadece domates doğradığını sanması yıllarını alır
çünkü kadın sadece domates doğramalı,o böyle görmüş çünkü
derken farkederki,kadınlar bilgili kültürlü,kitapta okuyor ayrıca .o da nesi?
bir yerde bir yanılmışlık var ama çözeceksin miniğim
once kabullen geçmişini yaşadığın yeri doğduğun mahalleyi
bu kötü bir şey değil
hadi bakalım işe domates doğrayarak başlayabilirsin

Back
X