• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar cidden tuhaf :)

bahçeliyi oldum olası sevmem adı çıkmış bir yer evet hoş mekanları var ama çok eskiden daha iyiydi.

sana göre kals bir yerse bana göre eli boş kim varsa orda ayırmaksa al ayırmak sana

insanları semt mahalle eğitim diye ayırırsan yalnız ve mutsuz olursun...

hor görme yada kendini üstün görme ne kenar mahallerde ne insanlar var ne lüks semtler de ne boş insanlar var

insanın kalitesini yaşadığı sokak belirlemez insanın kalitesini yine kendi kendi insanlığı ve kişiliği belirler

bahçeli neresi?

Herkesi beğenmeye başladı.
Ya hakareti kalmadı, ya gerçeklerin farkına vardı oturdu ağlıyor.
Geçen bir üye vardı ya yazdı yazdı yazdı psikolojik rahatsızlığı varmış ertesi gün arkadaşlar hakkınızı helal edin nasıl yazmışım ben bunları diye..boyle bir bilinç patlaması bekliyorum açıkcası :))))

bahçeli neresi?

ankara bahçeli
Geçen bir üye vardı ya yazdı yazdı yazdı psikolojik rahatsızlığı varmış ertesi gün arkadaşlar hakkınızı helal edin nasıl yazmışım ben bunları diye..boyle bir bilinç patlaması bekliyorum açıkcası :))))

hemşom ben erkeğim eyyy kadınlar derse de şaşmıyacam bak yorumunda domates doğra demiş ya ...

Birde kezo nediryahu!
erkeklerin ortaya cikardigi yeni nesil eksik etek kavramini ballandirin iyice aferin size...
yahu o kezban lafi tum kadinlara itafen kullaniliyor farkinda degilmisiniz?
kiz teklif mi kabul etmedi kezo, kiz hakkinimi savundu kezban iste kadin hayir mi dedi dunun kezosu kadin istedigini mi giydi kezbana bak !!!birakin bari siz kadinlar demeyin sunu..

Back
X