- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim memlekette tomatis denir badılcan denir heviç denir mıçtık biz cahillik akıyor yakamızdanayyyy sen ingilizcede bilmek
ja te be volim isto morecalm
ben var hırvat koca,yaşamak hıvatistan ve kıbrıs
bir bahçeli kadar klass olmasada iyi yerler
domatese tomato,pomedor diyorlar ama olsun idare ediyoruz
leğene leğençe,kolaya ceycocola,kimyona kamilBizim memlekette tomatis denir badılcan denir heviç denir mıçtık biz cahillik akıyor yakamızdan![]()
Senin profilini her gördüğümde şu Julia Roberts ne güzel gülen bi kadın diyorum ya :)Geçen bir üye vardı ya yazdı yazdı yazdı psikolojik rahatsızlığı varmış ertesi gün arkadaşlar hakkınızı helal edin nasıl yazmışım ben bunları diye..boyle bir bilinç patlaması bekliyorum açıkcası :))))
Çok cahilim keşke ölsem...Hepinizi seviyorum dedim ama sen hariç çünkü cahilleri sevmiyorum:* ajsksks
leğene leğençe,kolaya ceycocola,kimyona kamil
babaannemden nağmeler![]()
ARKADASIN cok kotu de sen cok mu iyisin?Yav yok ne yazicamkiskanilacak neyi varsa bir de onu anlamadım 1.58 boyu var herkese 165 im diyor yahu ben 166 boylarindayim omzuna ancak yanasiyo gözümun içine baka baka kandiriyo komik kız ya
bir lens takiyo ölü balık ikide bir güzelim superim kendimi seviyorum falan diyo içten içten guluyoruz. Sınıfta bunu kimse sevmez kimse konuşmaz o kendisine saygı duyulduğu için konuşmadiklarini saniyo "yiaa erkekler benle konuşmaya cesaret edemiyo saygı duyuyorlar " diyo
ahaha
Ben ingilizce bilmiyorum malum diğer kızı haklı bulduğum için cahil ve kültürsüzüm. Biri tercüme edebilir mi ne demiş arkadaş.
çimmeyi babannemden duyarım hepbide benden olsun cahilliğimiz iyiiden meydana çıksın ...tencereye guşane...patatese pate...banyoya çimmek denir dah da var bu kadar yeter kötü oluyorum
yanibana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyimmisali.. görüşülür benim zaten arkadaşım değil olur, beraber yaşanır çok cahildi denir hakikaten ne bu kıskançlık sevmiyorsan git yüzüne konuş arkadaşlığını kes burada içini döküp dedikodu yapma kimsenin avukatlığı bana düşmez çokta tın ancak burada iki kuruşluk akıl değip insanların kişiliğine saldırıpta aynaya bakmayan insanlara tahammül edemiyorum...
Sizin yaptiginiz egoistlikte degil bambaska bisey kendini tatmin ediyorsunuz onu asagilayip kahkaha atiyorsunuz neden kotu kalplilik yapiyorsunuz ki. Arkadaslar birbirlerini duzeltmek icin varlar yuzune soyleyin o zaman madem rahatsizsiniz.Cok garip geldi bana davranislariniz.
ay bende bunu diyen kızlardan nefret ediyorumBirde kezo nediryahu!
erkeklerin ortaya cikardigi yeni nesil eksik etek kavramini ballandirin iyice aferin size...
yahu o kezban lafi tum kadinlara itafen kullaniliyor farkinda degilmisiniz?
kiz teklif mi kabul etmedi kezo, kiz hakkinimi savundu kezban iste kadin hayir mi dedi dunun kezosu kadin istedigini mi giydi kezbana bak !!!birakin bari siz kadinlar demeyin sunu..
Bi meg ryan bi julia Roberts bi hülya koçyiğit bi hale soygazi gelmez bidaha bu dünyaya bacım :)))Senin profilini her gördüğümde şu Julia Roberts ne güzel gülen bi kadın diyorum ya :)
Sen de gözümde öyle canlanıyorsun
Konu kilit zaten ben de bunu dile getireyim bari![]()
Çok cahilim keşke ölsem...