Insanlar çok acımasız !!!

Alev2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
275
55
38
Bundan. 5 yıl önce başladı hikayemiz eşimle severek evlendik.hemen bebek istiyorduk olmadı.
4 yılım zırlaya zırlaya hastanelerde geçti polikistikoverim eşimde sorun yoktu.
Benden 2 yıl sonra evlenenlerin bile kucağında bebek vardı hatta 2. Ye gebelerdi.
Arkadaşlarım konusunda çok darbe aldım bir komşum senin çocuğun olmaz benim gelinim bile hamile kaldı dedi.
Sinirli bir yapıya sahibim aslında bu durum beni dha da asabileştirdi.
Çevremden uzaklaştım herkesten kendimi çektim.
Hamile haberleri duymaya dayanamıyordum.
Klomenle aşılamalar derken tüp bebeğe kadar geldik.
Eşimin abisi dalga geçiyordu kayınvalidem beni sever eşimin Abi'sinde derdiki sende çocuk doğuranı sevmezsin doğurmayınız seversin..hayatımda duyacağım en kötü cümleyi..
Yıllar geçti şimdi onda azospermi var üzüldümmü ??? Evet ama yinede unutmam.ölsem yine unutmam.yüzüm buz kesilmişti nefes alamadım öyle deyince...
Ilk tüp bebek denememi ankarada anatoliada yaptırdım sonuç ne mi?
Pozitif..
Şimdi bana herkes kısır gözüyle bakarken ben karnımda fasulye kadar olan bebeğimle konuşuyorum.
Anlatamayacağım kadar zor günler geçirdim hergünmü ağlayarak geçti.
Velhasıl asla umudunuzu yitirmeyin size kısır gözüyle bakanları asla unutmayın günü geldiğinde karnınızın büyüdüğünü gördüklerinde şok olacaklar şuan benim yaşadıklarım gibi..
Asla pes etmeyin asla,meleğiniz bigün içinizde atacak kelebek gibi.
Eşimin abisine de ne mi oldu ?
2 yıllık evliler ve sperm sıfır ilaçlarını eşim aldı hayrını görsün ama yaşattığını rabbim yaşattı ona.allaha havale edin herkesi ..
Şimdi kendinize gelin ve asla vazgeçmeyin her ay umudunuz var biliyorum ama üsteleyip şansınızı zorlayın.rabbim kabul etmeyeceği duayı söyletmez..
Selamatle ...

öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına al canım
haklsın insanlar acımasız senin ne hissedeceğin onun umrunda olmuyor
bide aile olacaklar MA allah büyük tabi kimse bu sıkıntıyı çeksin istemem ama büyük konuşmamak lazımm
eskiyi düşünme boşver onlar geçmişte kaldı mutlu olmaya bakkk
bende 5 senelik evliyim sorun bende pco varrrr umarım bende sen gibi mutlu sona kavuşurummm

öncelikle bebeğinizi sağsalim alın..
nasıl hamile kaldınız tüp bebekle mi?
bizde istiyoruz 1,5 yıldır ..
tam anlamıyla beni anlatmıssınız .. :2:
1 negatif asılama oldum ocakta ..

Saolasın canımm.bendede pko vardı başka sorun yoktu inşallah senden duyarım aynı güzel haberi hadi bakalım çalışmalara başla yetmezmi beklediğimiz boynu bükük hamilelere baktığımız.
Ben önünde bebek resimleri olan tişört almak istedim eşim kızdı sen başkalarına boynu bükük bakıyosun başkaları olmayanları üzereyiz dedi birerkere daha gurur duydum onunla evinde giy dedi.ama ben yinede 1 gün bile olsa giyicem
Hemen başlıyorsun bakalım çaresine kaldırın popoları bakim

bendede sadece pco var 2 tüp oldu ama maleseffffff
bi gün bende hamile kalırsam bende giyerim o tshortlardan hep özeniyorummmm
gönlün ne istiyorsa onu yap canım

bendede sadece pco var 2 tüp oldu ama maleseffffff
bi gün bende hamile kalırsam bende giyerim o tshortlardan hep özeniyorummmm
gönlün ne istiyorsa onu yap canım

Hangi merkezde yaptırdın canım pes etmek yok.ölmedik ya daha :)

ilk tüpü centrumda yaptrdım iknci devlet hastanesinde
umarım 3. tüpde kavuşurum bende

Kesinlikle daha iyi merkezler önerebilirim sana umut veya anatolia gibi.pes etmek yok iyi araştırmak lazım kısmet işi tabikide ama dikkat etmekte gerekiyor

Hayırlı olsun , Allah sağlıkla tamamına erdirsin .
Okurken içim ürperdi , insanlar bazen lafın nereye gittiğini bilmeden , konuşmak için konuşuyor .

İsteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip olur inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…