- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
-
Doğal bir durum farkındayım ve daha fazla kilo alıcam 3 ay boyunca sorunum kilo almak değil bunu şişko diyerek söylemenin mantığı nedir? hamilelikte kilo almış olmanın komik bir yanı olabilir mi? İnsanların düşüncesini merak ettim ben mi takıntılıyım yoksa cidden rahatsız edici mi diye soruyorum zaten, anlamış olsam sormazdım ama genel yorumlar gösteriyor ki şişko kadınlar için komik veya sempatik bir söz değil.Bence fazla alınganlık yapıp abartıyorsunuz. Sonuçta Şişkoluğunuz gerçek değil..Bebeğiniz oldğu için ...Genelde hamilelere söylenir böyle şeyler..Hamilelerin kilolu olmasından daha doğal bir şey yok herhalde.Kaldıki kilonuzda normal yani. Kilo konusunda takintınızmı var ki acaba bu kadar içerlediniz..
Hamilelere söyleniyor olabilir ben duymamış olabilirim çevremde doğrudur ilk kez bu lafı duyduğum için şaşkınım, yorum için teşekkürler 😉O hamile oldugun icin demistir arkadasim. Bende etrafta duydum hamilelere boyle soyleyeni.
Gobegin buyumus, sismanlamissin filan diye saka yapani. Oda oyle birseydir.
Bu gobek degil teyze bebek deseydin. Saka yapmis sana takilma kesinlikle.
Ama patavatsızlık,ama densizlik,ama şaka,ama hamilesin diye kendince şirinlik,samimiyet....artniyetli birşey olduğunu düşünmüyorum.Herkesin şakadan anladığı,samimiyetten anladığı farklı farklı.İyi de olsa kötü de olsa bunu kafanda takıntı yapıp,burda yorumlar geldikçe aynı konu çerçevesinde dönmekten konu kafanda bir türlü kapanmaz.Ya gülüp geçeceksin,ya da hoşlanmıyor bana böyle şeyler söylemeyin diyeceksin.Her söylenen lafı kafanda büyütüp gereksiz üzülme.
Yaşlı başlı kadın ne dediği çokta önemli değil boşver hiç kafana takma
Valla ben de hamile olanlara sisko diyorum
Ama cok tatli olduklari icin
Yoksa ben 32 kilo alip 102 olmustum
Bana da diyorlardi sahsen ben o kadar kilo aldigim halde hic alinmadim
Bu aslinda bebekleri cirkin diye sevmek gibi nazar degmesin diye
Doğal bir durum farkındayım ve daha fazla kilo alıcam 3 ay boyunca sorunum kilo almak değil bunu şişko diyerek söylemenin mantığı nedir? hamilelikte kilo almış olmanın komik bir yanı olabilir mi? İnsanların düşüncesini merak ettim ben mi takıntılıyım yoksa cidden rahatsız edici mi diye soruyorum zaten, anlamış olsam sormazdım ama genel yorumlar gösteriyor ki şişko kadınlar için komik veya sempatik bir söz değil.
Hamilelere söyleniyor olabilir ben duymamış olabilirim çevremde doğrudur ilk kez bu lafı duyduğum için şaşkınım, yorum için teşekkürler 😉
Yaşlıysa yaşlı...Herkes haddini bilecek.Yaşça büyük olması,ona her lafı söyleme hakkı vermiyor.
Siz naaaaber moruk,deseniz aynı modda kalır mı acaba ?
Doğal bir durum farkındayım ve daha fazla kilo alıcam 3 ay boyunca sorunum kilo almak değil bunu şişko diyerek söylemenin mantığı nedir? hamilelikte kilo almış olmanın komik bir yanı olabilir mi? İnsanların düşüncesini merak ettim ben mi takıntılıyım yoksa cidden rahatsız edici mi diye soruyorum zaten, anlamış olsam sormazdım ama genel yorumlar gösteriyor ki şişko kadınlar için komik veya sempatik bir söz değil.
Hamilelere söyleniyor olabilir ben duymamış olabilirim çevremde doğrudur ilk kez bu lafı duyduğum için şaşkınım, yorum için teşekkürler 😉
Sizin durumunuz daha zor sonuçta kayınvalidem öyle olsa daha kötü olurdu herşey, eminim çok çektirmiştir, Allah yardımcınız olsun bize de yanlış öğrettiler işte geç de olsa öğrenmek durumundayız yoksa ezilen üzülen taraf oluruz hele ki sizin uzaklaşma gibi bi durumunuz da yok
Maalesef bazı insalar boyle alışmak lazım. Daha bunun dogumdan sonra görüp "ayyy içerde bi bebek daha mı var hahahah" "kız daha dogurmadin mı sen kihkihkih" gibi cümleler söyleyen de gelecek :/
Ben de o an gülüp geçtim yaşlı bi insan bide ama sonradan sinir oldum yani ben kimseye böyle şakalar yapmadım yapmam da, surat da asamadım hasta için gitmiştik yani ayıptır dedim ufacık şey için, burda dertleşmek istedim çok teşekkür ederim.
Saol ihtiyar hoşbulduk! güzel cevap olurmuş ama işte şu saygısızlık kavramı yok mu ıııgghhh
Her büyüğe saygı duyulmak zorundamı ya..
Büyüklük saygı getirmiyo çok edepsizleride var..
Yaşlılar genelde bu tarz şeyler söylerler.
Kötü niyetinden değildir canım.
Hamile olduğun için espri yapmaya çalışmış
En iyisini yapardım orda ayıp olmasın diye susup sonradan kafama taktım ben de, yorum için teşekkür ederim.
Kiloyla ilgili veya dış görünüşle ilgili şaka beni sinirlendirir her zaman belki de sorun bu yani insanların çoğu zaman elinde olmayan şeyler bununla dalga geçmek hem ayıp hem de günah bence, lisede çocukken kaza geçirip tek gözünü kaybeden bir arkadaşa sataşmışlardı,o kız için erkeklerle kavga ettim insan mısınız siz defolun diye, ne var ya şakada mı yapmayalım dediler, kız ağladı ve üzme kendini ben alıştım dedi çok acı bi durumdu, yani 25 yaşında genç güzel bi anne adayıyım ama çirkin 100 kilo sakat da olsam bu tavrı kimse haketmez diye düşünürüm. Sevdalinkanın da dediği gibi biz yaşlı diye moruk naber desek terbiyesiz oluruz sonuçta 😉
O kadar doğru birşey söyledin ki bize yaşlılara saygı duymayı öğrettiler oysa iyi karakterli karşısındakine saygılı olan insana saygı duyulur biz böyle öğretelim çocuklarımıza belki daha az kırılıp incinirler.
İnşallah başkasına da yapmaz, hamilelikte stresden uzak durun diyor uzmanlar böyleleri de dibimizde bitiyor hemen 😄
Evet düşüncesizlik gibi geliyor bana da kasıt aramak istemiyorum negatif bi insan değilim ama kadınlara hassas dönemlerinde böyle patavatsızlıklar yapılmasın, 30 kilo alan kadına da yapılmamalı hamile kadın bilmiyor mu kilo aldığını sen söylemesen de gayet iyi biliyor ama veremiyor hamilelik dolayısıyla.
Aynı fikirdeyim, zaten doğal olarak göbeğim büyüyo göğüslerim büyüyo, şaka konusu olması incitti çok teşekkürler yorumunuz için 😊bencede hamile psikolojisinde vücudumu değişen bayana söylenecek laf değil
Evet bide bu durum var tombiş ve tonton sevimli mesela ama şişko bence de çok itici bir söz.valla tatli tatli tombis dersin dobiş diye seversin falan ama gercekten aşırı itici olan şişko kelimesini kullanmak hos degil.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana kv görümce yeğenler tombiş hatun diyodu bir dönem kilo aldım diye
bence çok ayıp ve kırıcı. belki siz alınmıyorsunuz ama gördüğünüz üzere alınanlar var. Yapmayınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?