İnsanlar çok saygısız ya da ben çok alınganım

Doğal bir durum farkındayım ve daha fazla kilo alıcam 3 ay boyunca sorunum kilo almak değil bunu şişko diyerek söylemenin mantığı nedir? hamilelikte kilo almış olmanın komik bir yanı olabilir mi? İnsanların düşüncesini merak ettim ben mi takıntılıyım yoksa cidden rahatsız edici mi diye soruyorum zaten, anlamış olsam sormazdım ama genel yorumlar gösteriyor ki şişko kadınlar için komik veya sempatik bir söz değil.
O hamile oldugun icin demistir arkadasim. Bende etrafta duydum hamilelere boyle soyleyeni.
Gobegin buyumus, sismanlamissin filan diye saka yapani. Oda oyle birseydir.
Bu gobek degil teyze bebek deseydin. Saka yapmis sana takilma kesinlikle.
Hamilelere söyleniyor olabilir ben duymamış olabilirim çevremde doğrudur ilk kez bu lafı duyduğum için şaşkınım, yorum için teşekkürler 😉

Konuya farklı bakış açıları geldikçe kendimi değerlendirmiş oluyorum aslında, o yüzden yorumlar çok değerli hamilelik beni alıngan takıntılı mı yaptı yoksa bu durum çoğunluk için sinir bozucu mu bunu görüyorum aslında. Vereceğim cevaplar da buna göre olacak elbette

Yaşlı başlı kadın ne dediği çokta önemli değil boşver hiç kafana takma

Valla ben de hamile olanlara sisko diyorum
Ama cok tatli olduklari icin
Yoksa ben 32 kilo alip 102 olmustum
Bana da diyorlardi sahsen ben o kadar kilo aldigim halde hic alinmadim
Bu aslinda bebekleri cirkin diye sevmek gibi nazar degmesin diye

bence çok ayıp ve kırıcı. belki siz alınmıyorsunuz ama gördüğünüz üzere alınanlar var. Yapmayınnnn

bencede hamile psikolojisinde vücudumu değişen bayana söylenecek laf değil

valla tatli tatli tombis dersin dobiş diye seversin falan ama gercekten aşırı itici olan şişko kelimesini kullanmak hos degil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maalesef bazı insalar boyle alışmak lazım. Daha bunun dogumdan sonra görüp "ayyy içerde bi bebek daha mı var hahahah" "kız daha dogurmadin mı sen kihkihkih" gibi cümleler söyleyen de gelecek :/

Yaşlılar genelde bu tarz şeyler söylerler.
Kötü niyetinden değildir canım.
Hamile olduğun için espri yapmaya çalışmış

bana kv görümce yeğenler tombiş hatun diyodu bir dönem kilo aldım diye

bencede hamile psikolojisinde vücudumu değişen bayana söylenecek laf değil
Aynı fikirdeyim, zaten doğal olarak göbeğim büyüyo göğüslerim büyüyo, şaka konusu olması incitti çok teşekkürler yorumunuz için 😊
valla tatli tatli tombis dersin dobiş diye seversin falan ama gercekten aşırı itici olan şişko kelimesini kullanmak hos degil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet bide bu durum var tombiş ve tonton sevimli mesela ama şişko bence de çok itici bir söz.

Son düzenleme:
bana kv görümce yeğenler tombiş hatun diyodu bir dönem kilo aldım diye

Onlar da takılıyoruz gibi düşünmüş olsa bile bir kadın için kilolu göründüğünü duymak hoş değil zaten herkes kendi bedeninin farkında yani söyleyince eline ne geçecek anlamıyorum.

bence çok ayıp ve kırıcı. belki siz alınmıyorsunuz ama gördüğünüz üzere alınanlar var. Yapmayınnnn

Cok ayip ve kirici lafini kabul etmiyorum
Ben o samimiyeti yakaladigim insanlara böyle soylerim
Asla hamile bir kadina sisman oldugu icin kimse sisko demez
Aksine tatli oldugu icin seker oldugu icin boyle söyleniyor
Bu masallah demek gibi hani tatli bebek görürsünüz nazar değmesin diye cirkinim diye seversiniz ya onun gibi
O hamile anneye nazar degmesin diye
Asla artniyetli degil aksine bir sevgi ifadesi
biraz daha huznuzanla yaklaşirsak hayat daha güzel olur bence

Bence bu hamile olan kisinin alinganligi degil. Siz sisman bi insana gidip ay ne kadar sismansin der misiniz? O insanin hayati boyunca neler yasadigini nerden bileceksiniz? Belki bir hastaligi var ki cagimizda en yaygin hastaliklarin cogu kilo alimiyla sonuclaniyor: depresyon, seker, tiroid veya hormon bozuklugu gibi. Siz karsinizdaki kisinin hayatta ne yasadigini bilmeden nasil bu kadar acimasiz olabilirsiniz? Ben yapmam diyorsaniz iste digerleri de yapmamali. Hamilelik zaten cok zor bir donem, kisi kendisiyle zaten zor mucadele ediyor, hicbir kiyafet olmuyor, hormonlar, duygular karisiyor vs.saymakla bitmez. Cevresindeki yakinim veya arkadasim dedigi insanlarin da azicik destegini bekliyor. Ama nerdeee??? Kadinlar kadinlara nedense hep laf sokuyor. Dunyanin en zavallica hareketi. Yok ne kadar sismissin, yok bacaklarin kocaman olmus, sisko gibi ifadeler normal falan degil. Hatta siz uzulup cok sismanladim dediginizde, e herhalde yani hamilesin, onemli olan saglikli beslenmen, kiloyu kafana sakin takma dogumdan sonra verirsin demeleri lazim. Hamilelik gibi kutsal bir donemde gelip de insanin moralini bozan butun seviyesiz ve patavatsiz insanlari bu mubarek saatte Allah'a havale ediyorum. Amin.

Gerçekten şişko olsanız yani içeride bebek olmasa alınmanız normal ..Ama bebiş olduğu için : ) alınmanız yersiz olmuş bence..Tabi ki kilo alacaksınız çok normal..Bana ağır vasıta derlerdi : ) Ne güzel günlerdi..Ağır vasıta geldi ağır vasıta gitti oturur gülerdik halime ..Şu an şişko olduğunuz için sevinmelisiniz..Teyze de şirinlik yapmak istemiş..Ben olsam teyzeyle birlikte dalga geçerdim kendimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…