- 3 Eylül 2013
- 806
- 460
- 158
- Konu Sahibi prettywoman89
-
bu dönem alıngan ve hassas olmanız çok normal
Üzmemeye çalışın kendinizi...hem fazla kilo da almamışsınız ki...karşınızdaki insan bunu ister şaka için söylemiş olsun ister densizlik için üzülmeye değmez
bebeğiniz de etkilenir bu üzüntüden sonra Allah korusun.
biz bayanlar kilo konusunu biraz takıyoruz işte
buna rağmen gebe kalmayı isteyip de kendisine şişko denmesini isteyen onca kişi var ki...
Moral bozmak için dememiştir, takılayım demiştir yaşlı kadın ama saçma olmuş, zaten 6-7 aylık hamile imişsiniz, biliyordur herhalde bu durumu, ben olsam teyze siz sıfır beden doğum yaptınız herhalde derdim gülerek. ama kasıt yok, ondan kafanıza takmayın,gülün geçin. bir daha söylerse,o zaman cevap verirsiniz rahatsız olursanız.
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde olan bir olaya kafamı taktım hamile olmanın da etkisi var ama sizlere danışmak istedim, hamileyim 6. Ay bitti 7.aydayım şuan ve toplam 5 kilo aldım ama zaten hamilelik öncesi fazlam vardı 67 kilodan 72ye çıktım 38-40 beden giyiyorum doktorum da çok normal dedi kilo almamla ilgili neyse konu şu kayınvalideme gittik orda eşimin bi akrabası da vardı yaşlı bi kadın bana şişko hoşgeldin dedi ve şok oldum hoşbulduk dedim güldüm normalde söylenmeyecek bir söz bana göre hamile bi insana asla söylenmemeli ama maksadımız hasta ziyareti olduğundan yüzümü asmadım eşime bile bahsetmedim ki eşim beni hep güzel bulmuştur kayınvalidem de yedirmeye çalışır aksine bu kadına ne diyeceğimi de bilemedim yani canım sıkıldı sizce ben mi alınganım yani iyi niyetle mi söylenmiş birşey mi yoksa moral bozmak için mi?
Yok canım gerçekten sen alıngan değilsin.
Bazı insanlar gerçekten çok densiz.
Yaşa başa bakmıyo malesef o kendini bilmezlik, nerde ne konuşcanı kestirememezlik.
Bakıyosun 70 yaşındaki teyze de dumura uğratabiliyo seni artık, 5 yaşındaki çocukta...
En iyisi böylelerini görmezden gelip duymamak, takmamak... Başka çare yok.
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde olan bir olaya kafamı taktım hamile olmanın da etkisi var ama sizlere danışmak istedim, hamileyim 6. Ay bitti 7.aydayım şuan ve toplam 5 kilo aldım ama zaten hamilelik öncesi fazlam vardı 67 kilodan 72ye çıktım 38-40 beden giyiyorum doktorum da çok normal dedi kilo almamla ilgili neyse konu şu kayınvalideme gittik orda eşimin bi akrabası da vardı yaşlı bi kadın bana şişko hoşgeldin dedi ve şok oldum hoşbulduk dedim güldüm normalde söylenmeyecek bir söz bana göre hamile bi insana asla söylenmemeli ama maksadımız hasta ziyareti olduğundan yüzümü asmadım eşime bile bahsetmedim ki eşim beni hep güzel bulmuştur kayınvalidem de yedirmeye çalışır aksine bu kadına ne diyeceğimi de bilemedim yani canım sıkıldı sizce ben mi alınganım yani iyi niyetle mi söylenmiş birşey mi yoksa moral bozmak için mi?
Evet demek istediğim bu yani ben herkese naber şişko naber moruk diyen bir insan olsam ben de alınmam ama ben yaşlılara teyzecim diyen bir insanım yani bu şekilde hitap etmeden önce karşındaki insanı bir tart alınır mı diye.kötü niyet olduğunu sanmıyorum, bazı insanlar başkalarına böyle takılmayı normal görürler.
ama bence de öyle söylemesi hoş olmamış.bazıları böyle şeylere gülüp geçebilir ama bazıları da alıngan olabilir, insan konuşmadan önce lafını tartmalı.
7 aylık hamilelik ve 72 kilo ile 38-40 bedeni nasıl giyiyorsunuz yahu? :26:
7 aylık hamilelik ve 72 kilo ile 38-40 bedeni nasıl giyiyorsunuz yahu? :26:
Evet demek istediğim bu yani ben herkese naber şişko naber moruk diyen bir insan olsam ben de alınmam ama ben yaşlılara teyzecim diyen bir insanım yani bu şekilde hitap etmeden önce karşındaki insanı bir tart alınır mı diye.
Bazı insanlar patavatsız olabiliyor. O kadın da ne söylediğini bilmeyen düşüncesiz biri demek ki. Bi art niyet olduğunu sanmıyorum. Lütfen siz güzel canınızı sıkmayın.
doğru, sizi az çok tanıyordur sonuçta insan karşısındaki insanın yapısını düşünerek seçmeli cümlelerini.kafanıza takmayın, ne güzel bir çocuğunuz olacakmış, bunu düşünün.bu hepsinden önemli.Allah analı babalı büyütsün inşallah.
hos bulduk ihtiyar deseydiniz. az patavatsiz değilmiş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkes kendi kilosunu taşıyor ..
kilomu taşıyıver demedim derdim ..
toplum içinde laf sokmayı çok seven kadınlar var böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?