İnsanlar çok saygısız ya da ben çok alınganım

gerektiğinde kırmadan cevap yerine sunulmalı

Cidden patavatsizlik degil bu yaptigi daha agir birsey simdi soylemeyeyim.
Lohusadaki kadinlaradami boyle soyluyormus dengesiz

Bu kadının gelini bebeğiyle evi terketti birlikte yaşıyorlardı oğlu ve geliniyle kıza ne yaptıysa artık o kadar hak verdim ki, hiç samimiyeti olmadığı halde bana böyle konuşuyorsa kimbilir ona neler dedi, neyse ki kayınvalidem böyle değil kafayı yerdim heralde. Lohusayken gelmez inşallah ya lohusa depresyonu sebebim olur valla 😄

Tavrinizi koruyun bi daha boyle birsey derse
Ben olsam cok sinir olurdum siz yine yumusak davranmissiniz
İnsanlar ne kadar merakli yuz goz olmaya

Bunların bide hadi çocuk yapın diyen versiyonları var. Ağızlarına kürekle vurmalık. İnsan sinirleniyor ama çokta takmayın. Zira kendi gelinine bile çektiren kadın siz deseniz kendini mi düzeltecek. Böylelerinden uzak durmak en iyisi.

Canım haklısında işte dilin kemiği yok. Bu arada ben 27 haftalık hamileyim. 68 kg ile hamile kaldım, şu anda 78 kg' yim. Bu hanım teyzem beni görse ne der acaba ...

Haklısınız aman akrabadır yaşlıdır desem sürekli nereye kadar alıngan bi insanım çünkü en iyisi soğuk durmak.

Canım haklısında işte dilin kemiği yok. Bu arada ben 27 haftalık hamileyim. 68 kg ile hamile kaldım, şu anda 78 kg' yim. Bu hanım teyzem beni görse ne der acaba ...

Aldığınız kilo gayet iyi yani 16 kiloya kadar normal diyo doktorlar sanırım ama teyzeye sorsan taşıdığımız bebek değil göbek ve keyfi alıyoruz kiloları, biz kusup kusup açlıktan bayılsak çok sevinecek herhalde😠

Bence kadın kesinlikle takılmış. Biz kuzenimin eşine hep öyle derdik hamileyken. O da kahkalarla gülerdi. Koca göbek oldum şişko şişko geziyorum diye kendine bile takılırdı. Sanırım hamile olunca her zamankinden daha alından olmuşssunuz.

Kadın benim yaşıtım ve şakalaştığım bi insan değildi, bir de ben asla kimseye ne şaka ne gerçek dış görünüşüyle ilgili yorum yapmam komik bulmuyorum hele de hamilelik gibi bir dönemde, eşimi çok severim ki o dese de üzülürüm şaka bile olsa çünkü hamileyken ne ağır spor ne de ciddi bir diyet yapamıyorsunuz, bir gebeye çok kilo alsa dahi denmemesi gerek bence.

İşte dediğim gibi herkesin huyu bir değil. Sizin hoşlanmamanıza laf etmiyorum asla. Ama bana yapılsa ben alınmazdım. Kuzenimin eşi 20 kilo aldı ona koca göbek diye takılıyoduk, ablam 7 kilo aldı onada biz senden daha hamileyiz valla diyoduk. Biz espiriyi seven bir aileyiz o yüzden bunlara güleriz. Ama sizin karakterinizi bilmeyen birinin bunu yapması garip tabi.

Şişko değil hamileyim deseydiniz..bilmeden söylemiştir yani kirilir diye düşünmemiştir.masallah 7.ayda kilonuz çok güzel ben ne edim :)

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bir arkadaş da yazmıştı bir daha olursa naber moruk deyip patavatsızlığın kralını yaparım artık 😊 başkasına söylerken iyi de insanlar kendilerine yapılınca ne hissedecek bakalım 😉

Ben demiştim.

Herkes ne kadar da ılımlı yaklaşmış.Takılmışmış. Şişko demiş yahu...Hamilelik yaramış gibi bir cümle kursa tamam da şişko ne yahu ?

Herkes lafını bilsin,yaşlıysa yaşlı.

kesinlikle saygısızlık yaptığı. kaç yaşına gelmiş insanlara nasıl davranılır öğrenememiş.

espri yapılacak şey var yapılmayacak şey var. kimin şişko denmesi hoşuna gider.

kötü bir niyeti olmayabilir belki ama kırıcı olmuş

boşver hiç takma sen bebeğine odaklan. herkesin lafını takmamak lazım.

Şişko değil hamileyim deseydiniz..bilmeden söylemiştir yani kirilir diye düşünmemiştir.masallah 7.ayda kilonuz çok güzel ben ne edim :)

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Evet düşüncesizlik gibi geliyor bana da kasıt aramak istemiyorum negatif bi insan değilim ama kadınlara hassas dönemlerinde böyle patavatsızlıklar yapılmasın, 30 kilo alan kadına da yapılmamalı hamile kadın bilmiyor mu kilo aldığını sen söylemesen de gayet iyi biliyor ama veremiyor hamilelik dolayısıyla.

Sevdalinka çok doğru demişsin maşallah iyi gördüm de geç yani, ben de ılımlı olamıyorum üstelik çocukken çok zayıf olmama rağmen kilolu çocuklara şişko deyip ağlatan tipleri dövmek isterdim, şişko kelimesi sempatik değil bence insanlar hatta çocuklar bile hakaret olarak kullanıyorsa, ama sempatik olduğunu düşünenler de varmış onu gördüm. Herkes aynı değil demek ki.

65 falan var yaşı ben o yüzden cevap bile vermedim yani çocuk olsa hamilelere böyle denmez dersin yaşlı kadına öğüt de veremiyosun, iyi şeyler söylemek ne yazık ki ters çoğu insana, onların diliyle konuşmadıkça da bizi anlayamazlar.

bence canını boşa sıkmışsın,, aynı şeyi bende yaşadım ki ben öyle altı aylık falanda değilim ve kilomuzda aynıymış bende 67 kiloyum ve bana şişko diyende 35 40 yaşlarında bir kadındı sevdiğimde biri ALLAH var. zaten kadın da hemen yanlış anlama sevda bebiş var ya karnında ondan dedim dedi,, aldırmadım güldüm bende.. sende öyle yap, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kendini bilmez densiz...!!! hamilesin alınırsın diyede mi düşünmemiş ben olsam cevabı yapıştırırdım. 2 canlıyım ben dikkatli konuşun lütfen diye...

Bence çok takılacak bişey değil sadece sen şuan kilonu kafana taktığın için moralini bozup alınganlık yapmışsın. Yani şişko olsan ne olacakki sen hamilesin gülüp geçicektin kaldıki bence art niyetle söylememiştir. Yaşlı insanlar öyle kiloya pek takılmazlarki genelde kilo işi gençlerde sorun oluyor. Bence kendini böyle şeylerle düşünüp üzmee pozitif ve olumlu ol bebeğin için. Mesela bana çok sevimli ve hoş gelir öyle bayanlarr çok tatlı ve sevimli oluyorlar
Eminim sende öylesindir teyzede oyüzden latife yapmak istemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…