İnsanlar çökmüş vefasız suç bendemi

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
888
123
Slm arkadaşlar.bazen moralim öyle bozuluyor ki.nezaman birini çok sevsem değer versem hep burnumdan geliyor.esimin arkadaşının eşi var.kendisiyle çok iyi anlaşıyoruz.halada seviyorum.ben onu ablam yerine koydum oda beni kardeşi yerine.esimin arkadaş çevresinde bayanlar arasında hep bir ayrımcılık var.biz çoğuyla iyiydik.bu ablayı pek istemezler.ama biz hep bu ablayı tutardik iyi insanlar derdik.herseyine koştuk yeri geldi oda koştu.ama biz daha verici taraftik.neyse gelzaman git zaman bu arkadaş grubunda anlaşmazlıklar çekememezlik Lee oldu.bu abla bu durumu çok yapardı.bosver takma fln derdim hep.arar saatlerce onlardan bahsederdi.isimi gücümü bir elimde telefonla yapardım.sosyal medyaya fln foto attığımızda ya gordulerse bilmem ne hep onlardan bı cekintisi olurdu.grup zaten dağılmıştı.ikili üçlü olmuştu herkes.neyse bı ara bunlardan biriyle bir ortamda karşılaşmış ve ışık görünce olanlar oldu.birden bire o grubun içine girdi ve aramıza soğukluk girdi.bende biraz mesafe koydum.cunku onu zamanında çok korudum diğerlerine.cunku onun yeri bende baskaydi.bole olunca bende mesafe koydum.ben koydukca o dahada diğerlerine yaklaşıp nuspetler yapmaya başladı.digerlerini ben fazla görmüyorum o daha çok görüşüyor.ne olduysa ne konusulduysa şuan hepsi düşman oldular.ve bu ablada onların yaninda.simdi onlarla fotolar koyup nuspetler yapıyorlar resmen.bende hepsine gidip gelmeyi kestim.suan birbirinin arkasından konuşanlar cancigerler.bende de hata olmuş olabilir.bende önemli birşey olmadıkça kendimi bu gruptan çektim.simdi benden kötüsü yok.hep dışarda planlar yapıp bir tek beni disliyorlar.cok uzuliyorum birbirine kaynastirdigimiz insanlar kalkıp böyle davranıyorlar.nasil davranacağımi şaşırdım.acaba hayatımdaki insanlara çökmüş anlam yüklüyorum diyorum

sizin sevmediğiniz insanlarmış zaten, hayatlarına dahil olmak istemiyorsanız problem yok.

Su kisim ikiyuzluluktur, hic samimi bulamam. Boyle karakterleri yanar doner olan insanlarla hiccc ama hicc konusmayin. Onlar icin uzulmeyin. Inanin bir sey kaybetmezsiniz. Enerjinizi yeni insanlar tanimak icin harcayin.

Su kisim ikiyuzluluktur, hic samimi bulamam. Boyle karakterleri yanar doner olan insanlarla hiccc ama hicc konusmayin. Onlar icin uzulmeyin. Inanin bir sey kaybetmezsiniz. Enerjinizi yeni insanlar tanimak icin harcayin.
Ben diğerlerine hiç üzülmüyorum.sadece bu ablanın böyle yapması çok koydu bana.cunku oda biliyordu onların yanardöner olduklarını.ama beni onlar için harcadi.cok üzülüyorum yaptığına.ama o kendini haklı görüyor suan

Niye uzuluyorsun ki. Kumaslari ayniymis demek ki...
Orası öyle tabi.ben olayların içine fazla girmek istemediğim için hepsinden uzak kaldım bir süre.ama kendimi olayların içinde buldum.birbirini sevmeyen arkalarından konuşanlar şimdi ole birlik beraberlik içinde sanki hepsi iyiden bir tek ben kötü oldum yani.

O abla size saatlerce telefonda şu an samimi olduklarini kotuleyecek yapida biri ki bi de belli cok bos vakti var bu tur seylere takmıs. Belki agzi iyi laf yapiyordur ondan yoklugu hissedilmistir ama boyle birinden uzak durmak daha iyi. Yeni insanlar taniyin.

sizin sevmediğiniz insanlarmış zaten, hayatlarına dahil olmak istemiyorsanız problem yok.
Zaten bu yaptıklarından sonra hayatlarına dahil olmam.ama hep kayirdigimiz insanların bunu yapması çok koydu.ole nuspetler yapıyorlar ki artık eşim de farkediyor.takma kafana diyor.ama elimde değil.biz milleti kaynastiralim herkes birlik olsun derken böle oldu.bu ablayı secmezlerdi hep derdim onlara bak çok iyidir tanıdıkça seversiniz diye.sonra bu abla bunlardan yakinirdi hep.sonra birden bire onlarla bir sorunum yok benim deyip onlarla birlikte beni disliyir encokta ona uzuluyirum

Butun bunlar sana tecrube olsun. Dedikodu yapan, doldurusa gelen, doldurusa getiren , iyiyken aniden kotu olan ve seni bozuk para gibi harcayan kotu kalpli/niyetli insan(cik)lardan uzak dur artik. Onlara harcayacagin enerjiyle yeni arkadasliklar kur.

Iyi insanlar var , merak etme. Sayilari az ama hala varlar...

Artık yeni insan tanimaktanda korkar oldum.ablayi soğuk bulurlardı hep.ama şimdi çok çok iyi oldular ben bu ablanın beni kardeşi gibi görürken birden böyle yapmasına çok fazla uzuluyorum

Aynen çok iyi bir tecrübe oldu.ensonunda engelledim zaten.madem değerimi bilmiyor.

nasıl nispet yapıyolar mesela?

Artık yeni insan tanimaktanda korkar oldum.ablayi soğuk bulurlardı hep.ama şimdi çok çok iyi oldular ben bu ablanın beni kardeşi gibi görürken birden böyle yapmasına çok fazla uzuluyorum
Başkaları için 3 günden fazla üzülmeye değmez. Bi dönem senle menfaati varmis sana yakinlasmiş simdi baskalarina yanaşmis bi sure sonra onlarla da arasi acilir, bu tipler boyle. Bize menfaatci insan degil, gercek dost lazim hic takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…