İnsanlar çökmüş vefasız suç bendemi

İşte benim eşim böyle yapa yapa bu hale geldik.simdi gidip eşime sildirsemmi acaba bak çok pis sinir oldum

Ah ah benzerini işyerimde yaşadımhala da yaşıyorum istersen konularımı oku neler geçiyor sen kendini bozma yetet

Peki mesafe koymak yerine tam tersi sizde onlarla kaynaşsanız ne kadar içinizden gelmesede.ben olsam şöyle yaparım mesela,o arkadaşınız hariç hepsini evime davet ederim ilk başta.Bende foto çekip koyarım oraya buraya.onlarla gayet iyi geçinip o arkadaştan tatlı intikam alırım.gorsun oda arkadaş satmak neymiş.meydani ona bırakmayın.siz sustukça haksız olursunuz bence bu şekilde cevabını verin

Kendileri birbirlerinin arkasindan soylemis dedikodu yaomislar onu anladim da sizi neden doldurdu. Yani sizinle alakali soylentiler mi varmis bunu mu soyledi size.

Aslında doğru söylüyorsun.bastan öyle yapsaydım olacaktı.ama şimdi o arkadaşları ele geçirdi gibi birşey.cilki cikti.ben de en iyisi onun gibi onla bunla nispet yapacağına hepsiyle mesafeli olurum dedim.cekildim aradan.eninde sonundada çıkarlar yine piyasaya.zamanini bekliyorum

Kendileri birbirlerinin arkasindan soylemis dedikodu yaomislar onu anladim da sizi neden doldurdu. Yani sizinle alakali soylentiler mi varmis bunu mu soyledi size.
Şöyle oldu.bunu pek sevmezlerdi.bizde bunları çok sevdiğimiz için bunları onlara karşı yalnız bırakmadık.dislamalarina izin vermedik.haliylede onlarda cephe aldı bize karşı.ama ben aynı şeyi göremedim.herseylerine koştuk.ama sonunda öbür grup herşeyi yapmış biz hiçbir şey yapmamış olduk.yoksa kim kimle gorussun beni ilgilendirmez ama ben bu ablanin verdiğim değer karşısında böyle yaptığına çok icerledim.ben onun duslanmasini engellerken o beni dışlamak için elinden geleni yapti

Hep üzülüyordu.niye beni ayırıyorlar diye.bizde onla beraber üzülüyorduk.hep onları takip Edip anlatırdı.ile yaptılar böle yaptılar.sonrada benim onlarla sorunum yok deyip çıktı işin icinden

O da onun karakterini ortaya koyuyor iste. Seni neden dışlıyor ki bes para etmez bencik biriymis demekkim senin vicdanin rahatsa gerisini bosver gitsin anan degik baban deegil takma

Ben bide bu diger gruotakikeri de anlamiyorum seni o arkadasla gorusuyorsun diye neden disliyorlar.
Sen bu arakadasla gorusuyorsun diye onlarla arana mesafe mi koymustun

İşte naptiysa ne dediyse dedi.sogukluk oldu arada.bunun hicbirseyine gelmezlerdi.herseyinde tek biz olurduk.simdi ötekilerin herseyine koşuyor.tmm ben mesafe koydum ama gelipte bir kere kardeşim noldu demedi.digerlerine sürekli gidip geliyor.o öle yapınca bende kızdım ve kestim bende gitmiyorum.ama otekilerede karşı beni nasıl yansitiyorsa onlarda cephe aldi.sanki ben kötü hepsi iyi gibi oldu suan.hee birde o gruptan olan arkadaşlardan beni yaptıkları güne cagiranda oldu ama gitmedim lekeledikleri için.

Gidip herseyi soyleseydin keske. Mesela onlarin arkasindan neler konustugunu zamaninda. Vsvs ama bu da senin kisiligine aykiri anladigim kadariyka. Allaha havale et. Boşver .

Benim vicdanım rahat.cunku onlara çok değer verdim.ablam yerine koydum buda bana bı tecrube oldu iste

Gidip herseyi soyleseydin keske. Mesela onlarin arkasindan neler konustugunu zamaninda. Vsvs ama bu da senin kisiligine aykiri anladigim kadariyka. Allaha havale et. Boşver .
Aslında desen ortalık çok karışır.hic uğraşamam.nediyim zorla güzellik olmaz elbet buda biyerde patlak verir.allaha havale ettim

Aslında desen ortalık çok karışır.hic uğraşamam.nediyim zorla güzellik olmaz elbet buda biyerde patlak verir.allaha havale ettim
Bide soyle bisey var esinle de aran bozulabilir yani bu olaylar yansir belki tartisma vs cikar bosver.
Vakti zamaninda bizde boyle 7 kadin gorusurduk eslerimiz ayni yerde çalışırdı.
Ben birini ablam yerine koydum sık sık gorusmeye basladik.
Sonra baktim beni suistimal ediyor yani davetsiz misafir olmalar benden habersiz benim adima karar almalar emrivaki yapmalar falan derken ben dolmuştum bir tartisma yasadik 7 sene oldu hala görüşmüyoruz tabi sonra gruo dağıldı herkes faarkli sehirlere gitti ama kocalarimiz bu iten bir ders cikardi. Bundan sonra erkek erkege goruscez hanimlar yok falan :)

Kadınlar bu işleri beceremiyorum diye düşünüyorum .biraz samimiyetten sonra suyu çıkıyor.esimede kızıyorum önceki yorumlarimda yazdım oda sebeb oldu biraz bile olmasına.onada hinclaniyorum

Kadınlar bu işleri beceremiyorum diye düşünüyorum .biraz samimiyetten sonra suyu çıkıyor.esimede kızıyorum önceki yorumlarimda yazdım oda sebeb oldu biraz bile olmasına.onada hinclaniyorum

bu hayatta saflığa gerek yok bunu anlamış oldunuz. ben de benzerini yaşadım çünkü. ve saf olmamaya gayret ediyorum. saf derken insan iliskilerinde saf olmak.
cünkü insanlar böyle. kendi hatalarını cuvala basar seninkileri duvara asar. iyiyken zaaflarını öğrenir kötü olduğunda kullanırlar. baştan dişini göstereceksin, kabul eden öyle eder yoksa gerisi çöpe..

Anladım ki ne anladım.artik kimseyle arkadaş bile olmak istemiyorum

Eşim diyor ki engeli aç ağzına içinden geçenleri yaz tekrar engelle.zaten yapmam böle bişey de madem sen sil x ablanın nosunu diyorum dursun boşver diyor.demin msj attım eşime sadece x ablanın nosunu silmeni istiyorum diye gördü ama cvp vermedi bakalım napacajk.muhtemelen silmiyecek kalp kurmaktan çok korkar.beni günlerdir uzuyorlat ama o umrumda ilmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…