Aynen benimde öyle.kime evimi kalbimi actiysam hep sırtımdan vurdular.bunlar biz bir kere gidersek on kere gelen insanlardı.canim sıkıldığında arayıp ben geliyorum dediğim kimse kalmadı.okadar coktuki evime gelen.menfaati biten gitti.ama biz karıkoca çok verici olduk.bizde hata.Inanır mısınız 1 tane bile arkadaşım yok kafam rahat.
Bunu yapmayı çok düşündüm aslında.ama zaten mesafe koyduğum için göze battim.birde bunu yaparsam adım iyice kötüye çıkacak.bende engeli bastım geçtim.bi zamanlar onu istemeyen ve onunda arkasından konuştuğu insanlarla birlikte birde kalkıp nispetler yapıyor.sessiz kalıyorum şuan.bilmiyorum dogeumu yanlismiBoşa dememisler acıma acınacak hale düşersin diye...sizin yerinizde olsam açardım bir telefon herşeyi yüzüne söyler vicdanını rahatsız ederdim.sonra da hayatımdan tamamen çıkarırdım.
Arkadaş lazım mı şekerimInanır mısınız 1 tane bile arkadaşım yok kafam rahat.
İnsan bazen sıkılıyor.hep evdedeolmuyorArkadaş lazım mı şekerim
Gerçekten yalnız olmak kesin çözüm de insan sıkılıyor bazen, ama tabi yanlış insanlarla olup hergün atılan kazıkları ve ya sırada hengi kazık var diye düşünmekten daha kötü değil.
Benimde öyle pek arkadaşım yok benimde kafam rahat,sıkılıncada dizi filan bişeyler buluyorum artık :)
Eee yemeğe gelicek insan lazımsa gelebilirim birazda biz yiyelim ne var yani:)Aynen benimde öyle.kime evimi kalbimi actiysam hep sırtımdan vurdular.bunlar biz bir kere gidersek on kere gelen insanlardı.canim sıkıldığında arayıp ben geliyorum dediğim kimse kalmadı.okadar coktuki evime gelen.menfaati biten gitti.ama biz karıkoca çok verici olduk.bizde hata.
Yedirmek içirmek mesele değil helal hoş olsun.dediginiz gibi nerede bir çıkarcı insan var onlar revasta.bu kadın bı o gruptan bı arkadaşı aramış birkaç kez gitmek için tele ccp bile vermemiş.ama ona hiç kırılmadi.hepde dedi teli açmadı ama yinede hatırı var bende diye.isin Garibi bana kardeşimsin derken hıçmi hiç hatırım yokmuş.simdi o insanlarla can cigerEee yemeğe gelicek insan lazımsa gelebilirim birazda biz yiyelim ne var yani:)
Niyeyse hep iyi niyetli insanları buluyor bunlar gözlemlediğim kadarıyla bu devirde ya kötü,çıkarcı,ikiyüzlü,hain olcan ya da yalnız olcan.
O kardeşimler çıkarı bitene kadar sürüyor sonra bidaha tanımaz bile böyleleri.Yedirmek içirmek mesele değil helal hoş olsun.dediginiz gibi nerede bir çıkarcı insan var onlar revasta.bu kadın bı o gruptan bı arkadaşı aramış birkaç kez gitmek için tele ccp bile vermemiş.ama ona hiç kırılmadi.hepde dedi teli açmadı ama yinede hatırı var bende diye.isin Garibi bana kardeşimsin derken hıçmi hiç hatırım yokmuş.simdi o insanlarla can ciger
İçim acıyor düşündükçe.bilmiyirum neden bu kadar çok üzüldüm.esim takma kafana zamanı gelince sende aynısını yaparsın diyor ama elimde değil.bykadar ucuzmuydu herseyO kardeşimler çıkarı bitene kadar sürüyor sonra bidaha tanımaz bile böyleleri.
Üzülmeyin sevinin iyiki kurtulmuşum şimdi önüme daha iyilerine bakarım artık diye,eşiniz doğru diyor ama tabi sizde haklısınız bende yapılanları kolay unutamıyorum hatırladıkça kendime sinirleniyorum hep aynı şeyi yapıyosun milleti düşüneceğine kendini düşün millete ımarlayacağına kendine ısmarla ama işte insanın yapısı iyi olunca diğer çoğunluk kötü niyetli olunca yine gelip aynı şeyler bizi buluyor.İçim acıyor düşündükçe.bilmiyirum neden bu kadar çok üzüldüm.esim takma kafana zamanı gelince sende aynısını yaparsın diyor ama elimde değil.bykadar ucuzmuydu hersey
Birde nispet yapa yapa o gitmediği insanlara gidiyor sürekli.bir senedir bilerek sende benim kardesimdin hani deyip aklına gelmedim.aslinda geldim aklına gelmesinede oda beni üzme peşinde olduğu için.birde arkamdan bana mesafe koydu diyormusÜzülmeyin sevinin iyiki kurtulmuşum şimdi önüme daha iyilerine bakarım artık diye,eşiniz doğru diyor ama tabi sizde haklısınız bende yapılanları kolay unutamıyorum hatırladıkça kendime sinirleniyorum hep aynı şeyi yapıyosun milleti düşüneceğine kendini düşün millete ımarlayacağına kendine ısmarla ama işte insanın yapısı iyi olunca diğer çoğunluk kötü niyetli olunca yine gelip aynı şeyler bizi buluyor.
Zmanımıza yazık hayat kısa boşverip keyfimize bakalım önümüze bakalım,size iylik yapmayanada hiçbişey yapmayın(keşke bende yapabilsem tabi) boşuna üzülürsünüz.
Evlendiğinden beri kime değer verdiysem arkadaş dediysem bir darbe yedim.sasirip kalıyorum yaa.bendemi var birşey diyorum.hatamiz bana göre evime gelenler çok fazla rahat etti.esimde çok eli açıktır.bazen onada kızıyorum.mesela bize oturmaya mı geliyorlar hemen yemeğe gelin derdi.hanimim nasıl hazırlancak düşüncesi yok.artik bu huyundanda bıktım için misafir kabul etmiyorum akşamları.direk yemek işine girişiyoruz.hicmi normal oturmaya gelen olmuyacak.tamam yemekli de yaptığım olurda şuan çocuklar var vakit kısıtlı.oda beni anlamadı zamaninda.bikkinlik verdi.simdide fırsatını bulsa yapcaksam.yedigimiz kazıkları oda goruyorÜzülmeyin sevinin iyiki kurtulmuşum şimdi önüme daha iyilerine bakarım artık diye,eşiniz doğru diyor ama tabi sizde haklısınız bende yapılanları kolay unutamıyorum hatırladıkça kendime sinirleniyorum hep aynı şeyi yapıyosun milleti düşüneceğine kendini düşün millete ımarlayacağına kendine ısmarla ama işte insanın yapısı iyi olunca diğer çoğunluk kötü niyetli olunca yine gelip aynı şeyler bizi buluyor.
Zmanımıza yazık hayat kısa boşverip keyfimize bakalım önümüze bakalım,size iylik yapmayanada hiçbişey yapmayın(keşke bende yapabilsem tabi) boşuna üzülürsünüz.
Buda senin yanlışın o kimki giderse gitsin görmeyin bunları,hatta size bu bilgileri verenlerle de görüşmeyinki üzülmeyin boşu boşuna.Birde nispet yapa yapa o gitmediği insanlara gidiyor sürekli.bir senedir bilerek sende benim kardesimdin hani deyip aklına gelmedim.aslinda geldim aklına gelmesinede oda beni üzme peşinde olduğu için.birde arkamdan bana mesafe koydu diyormus
Aynen bende şuan öyle dusunuyorum.kazik yiyeceğime otururum yalnız diye.ama insan bazen değişik insanlara da ihtiyaç duyuyor.Buda senin yanlışın o kimki giderse gitsin görmeyin bunları,hatta size bu bilgileri verenlerle de görüşmeyinki üzülmeyin boşu boşuna.
Ben eğer biriyle sorun yaşadıysam daha çevremdekilere derimki bu benim için bitmiştir onunla konuşan varsa benimle daha konuşmasın işi olmasın,aynen dediğin gibi bunu demem rağmen hala aa o sana böyle diyo filan diyen arkadaşa dedimki iyide sen ne yaptın bişey diyemedinmi beni tanıdığın halde konuşturdunmu onu böyle diyip onada yolu verdim.
Kimsenin beni üzmesine izin veremem kim olursa olsun kimseye bağımlı değilim,muhtaç değilim yalnız kalırım genede böylelerine fırsat vermem.
Aaa ben yemeğe gelirim şekerim hatta bi konuda okudum burda millet tavuğa burun kıvırıyormuş et olcakmış :)Evlendiğinden beri kime değer verdiysem arkadaş dediysem bir darbe yedim.sasirip kalıyorum yaa.bendemi var birşey diyorum.hatamiz bana göre evime gelenler çok fazla rahat etti.esimde çok eli açıktır.bazen onada kızıyorum.mesela bize oturmaya mı geliyorlar hemen yemeğe gelin derdi.hanimim nasıl hazırlancak düşüncesi yok.artik bu huyundanda bıktım için misafir kabul etmiyorum akşamları.direk yemek işine girişiyoruz.hicmi normal oturmaya gelen olmuyacak.tamam yemekli de yaptığım olurda şuan çocuklar var vakit kısıtlı.oda beni anlamadı zamaninda.bikkinlik verdi.simdide fırsatını bulsa yapcaksam.yedigimiz kazıkları oda goruyor
Yaparım arkadaşım yeterki kazık atma ;-) maksat kafa dağıtmak ama maalesef bende öyle olmuyor.hep insanların beklentisi var.ole alıştırdık çünkü.esime çok kızıyorum bu konuda bazen sende sebeb oldun bunlara diyorumAaa ben yemeğe gelirim şekerim hatta bi konuda okudum burda millet tavuğa burun kıvırıyormuş et olcakmış :)
Ban et yaparsan geliim bak ona göre
Ya ben dahada kimseye iş çıkmasın filan diye ya dışardan getiririm yada gel çıkalımda beraber dışarda yiyelim hem hava alırız derim,sanki yemeğe geliyoruz hakketen gerçi var öyleler.
İki sohber yapıp belki çıkıp bişeyler yapmak yeter zaten maksat birbirimizi görmek olsun.
Merak etme kazık yiyen taraftayım ben üstümü arayabilirsin girerken :)Yaparım arkadaşım yeterki kazık atma ;-) maksat kafa dağıtmak ama maalesef bende öyle olmuyor.hep insanların beklentisi var.ole alıştırdık çünkü.esime çok kızıyorum bu konuda bazen sende sebeb oldun bunlara diyorum
Artık hiç hatır hatır gonul kalmamış.bana eşim diyor ki .engeli kaldir yaz bundan sonra bizim için yoksunuz diye.sonrada baş engeli.ama bu abla eşimin telindede kayıtlı.ben yazamam suçlu olurum dedim sonra.madem okadar tepki göstermemi istiyorsun sende engelle madem dedim ama engellemiyorMerak etme kazık yiyen taraftayım ben üstümü arayabilirsin girerken :)
Alıştırmayacan bakacan 1-2 kez aynıysa bi bahane bulup yallah tazzik diyecen yoksa alışıyo bunlar çok kötü çook:)
Ahaha yalnız kocanızın tutumlarda enteresan kendi verir salkımı hey gidi hey.Artık hiç hatır hatır gonul kalmamış.bana eşim diyor ki .engeli kaldir yaz bundan sonra bizim için yoksunuz diye.sonrada baş engeli.ama bu abla eşimin telindede kayıtlı.ben yazamam suçlu olurum dedim sonra.madem okadar tepki göstermemi istiyorsun sende engelle madem dedim ama engellemiyor
Kendi kötü olmayacak ben kötü olacam.buaksamda söyledim.silsene x ablayı dedim.ben bakmıyorum onun durumlarına fln dursun boşver dedi.oda sinirimi bozdu.senin karıni bukadar üzüyor hala boşver diyorsun haklı değil miyim şimdi.numaraninda onda olma sebebi.bazen disardayken şarjım fln bitince ondan ulaşırdı bana.simdide onla görüşmediğini için silse daha iyi olurdu aslindaAhaha yalnız kocanızın tutumlarda enteresan kendi verir salkımı hey gidi hey.
Yanlış yasparsınız hiç uğraşmayacaksınız siz onu yok engeli kaldır tekrar yaz filan yaparsanız sanki hala değer veriyomuşsunuz gibi olur ne gerek var komple silin gitsin ona ait ne varsa,eşinizde ne bahsetsin ne de fikir versin böyle yapacaksa bile.
Haklısın olmadı al telefonunu sen sil,hem sil diyor hem kendi silmiyor sen kimden yanasın beeyy ateşlerde yanasın.Kendi kötü olmayacak ben kötü olacam.buaksamda söyledim.silsene x ablayı dedim.ben bakmıyorum onun durumlarına fln dursun boşver dedi.oda sinirimi bozdu.senin karıni bukadar üzüyor hala boşver diyorsun haklı değil miyim şimdi.numaraninda onda olma sebebi.bazen disardayken şarjım fln bitince ondan ulaşırdı bana.simdide onla görüşmediğini için silse daha iyi olurdu aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?