Gerçek dost kalmamış piyasada.niye bana biyleleei denk geliyor diye kafayı yiyeceğim dusunmektenBaşkaları için 3 günden fazla üzülmeye değmez. Bi dönem senle menfaati varmis sana yakinlasmiş simdi baskalarina yanaşmis bi sure sonra onlarla da arasi acilir, bu tipler boyle. Bize menfaatci insan degil, gercek dost lazim hic takma kafana.
Yoo hepimize aynı sadece size degil. Arada iyiler var mutlaka biz de onlari bulmak icin igneyle kuyu kaziyoruz.Gerçek dost kalmamış piyasada.niye bana biyleleei denk geliyor diye kafayı yiyeceğim dusunmekten
Nerede dedikodu yapan arkadan iş çeviren varsa onlar revasta.karsidakileri bile bile onlarla birlik olması çok ilginç geliyor banaYoo hepimize aynı sadece size degil. Arada iyiler var mutlaka biz de onlari bulmak icin igneyle kuyu kaziyoruz.
Bir arkadas da demis ya kumaslari ayni demek ki ..Nerede dedikodu yapan arkadan iş çeviren varsa onlar revasta.karsidakileri bile bile onlarla birlik olması çok ilginç geliyor bana
Birde kendilerini ole iyi görüyorlardı.suan hiçbirine tepki vermiyorum bakalım nereden cikacaklarBir arkadas da demis ya kumaslari ayni demek ki ..
Aynen öle oyuzden üzülüyorum.yiksa herkes istediğiyle görüşür.kimseye karıştığımiz yok.qma bu abla benim ne dusundugumu bildiği halde onlara yaranmak için lekeliyorArkadaşınız sizi günah keçisi yapmış ötekilere yaranmak için. Geçmiş olsun. Bir gün araları bozulur, tıpış tıpış gelir. O zaman gerekeni yaparsınız. Şimdilik boşverin, gülün geçin.
Bence de hic ugrasmayin siz iyi insanlar bulmaya calisin hepimizin yaptigi gibi. Ne guzel bir dua var, Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.Birde kendilerini ole iyi görüyorlardı.suan hiçbirine tepki vermiyorum bakalım nereden cikacaklar
Çok verici olmaktan oldu bunlar zaten.bazen ağzım açık izliyorum.ile şaşırıyorum ki.birbirlerini kötülerken dönüp şimdi beni kotuliyirlarCok verici davranmissiniz. Bende de var bu cok verici oluyorum sonuc husran oluyor. Aslinda onlarinda istedikleri tam olarak bu. Yani sizin gorup onlara sinir olmaniz. Bence siz de baska kisilerle arkadas olun. Dunyada insan mi kalmadi bosverin. İyi iste bulmuslar birbirlerini.
Aynen ne dolu bir sozmus.yasadikca anlıyor insan.suan hicbiriyle gidip gelmiyorum.hepsine karşı tepkisizim elbet birgün dönüp dolaşıp gelecekler ama ben aynı samimiyetle olabilir miyim bilmiyorumBence de hic ugrasmayin siz iyi insanlar bulmaya calisin hepimizin yaptigi gibi. Ne guzel bir dua var, Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.
Bosverin hayat kisa insanlar icin uzulmeye degmez. Degmeyecekler cikip gitsinler. Kendileri gibilerle mutlu olsunlar. Siz takiplerini sessize alin gormeyin. Ve baska seylere odaklanin.Çok verici olmaktan oldu bunlar zaten.bazen ağzım açık izliyorum.ile şaşırıyorum ki.birbirlerini kötülerken dönüp şimdi beni kotuliyirlar
Aynnde öyle.neyi paylasamiyoruz bu hayatta onu anlamiyorumHep söylerim yine söylüyorum. İnsandan dost olmaz. Size yürekten bağlanacak dost istiyorsaniz evcil hayvan besleyin. Bu zamanda kimseye güven olmuyor. "Ay şekerim benim x dostumla aram çok iyi, aman allah bozmasın" söylemlerine de hiç inanmam ve samimi bulmam. İnsan ilişkilerinizde her daim mesafeli olun.
Zaten hepsini sildim telefonumdan sosyal medya kullanmıyorum zaten.cok büyük haksızlığa ugradigimi dusunuyorumBosverin hayat kisa insanlar icin uzulmeye degmez. Degmeyecekler cikip gitsinler. Kendileri gibilerle mutlu olsunlar. Siz takiplerini sessize alin gormeyin. Ve baska seylere odaklanin.
Buna benzer seyler bende yasadim tam aynisi olmasa da. Ama cikardigim ders su kimseyle asiri can ciger kuzu sarmasi olamayacaksin hep bi mesafe olacak.Slm arkadaşlar.bazen moralim öyle bozuluyor ki.nezaman birini çok sevsem değer versem hep burnumdan geliyor.esimin arkadaşının eşi var.kendisiyle çok iyi anlaşıyoruz.halada seviyorum.ben onu ablam yerine koydum oda beni kardeşi yerine.esimin arkadaş çevresinde bayanlar arasında hep bir ayrımcılık var.biz çoğuyla iyiydik.bu ablayı pek istemezler.ama biz hep bu ablayı tutardik iyi insanlar derdik.herseyine koştuk yeri geldi oda koştu.ama biz daha verici taraftik.neyse gelzaman git zaman bu arkadaş grubunda anlaşmazlıklar çekememezlik Lee oldu.bu abla bu durumu çok yapardı.bosver takma fln derdim hep.arar saatlerce onlardan bahsederdi.isimi gücümü bir elimde telefonla yapardım.sosyal medyaya fln foto attığımızda ya gordulerse bilmem ne hep onlardan bı cekintisi olurdu.grup zaten dağılmıştı.ikili üçlü olmuştu herkes.neyse bı ara bunlardan biriyle bir ortamda karşılaşmış ve ışık görünce olanlar oldu.birden bire o grubun içine girdi ve aramıza soğukluk girdi.bende biraz mesafe koydum.cunku onu zamanında çok korudum diğerlerine.cunku onun yeri bende baskaydi.bole olunca bende mesafe koydum.ben koydukca o dahada diğerlerine yaklaşıp nuspetler yapmaya başladı.digerlerini ben fazla görmüyorum o daha çok görüşüyor.ne olduysa ne konusulduysa şuan hepsi düşman oldular.ve bu ablada onların yaninda.simdi onlarla fotolar koyup nuspetler yapıyorlar resmen.bende hepsine gidip gelmeyi kestim.suan birbirinin arkasından konuşanlar cancigerler.bende de hata olmuş olabilir.bende önemli birşey olmadıkça kendimi bu gruptan çektim.simdi benden kötüsü yok.hep dışarda planlar yapıp bir tek beni disliyorlar.cok uzuliyorum birbirine kaynastirdigimiz insanlar kalkıp böyle davranıyorlar.nasil davranacağımi şaşırdım.acaba hayatımdaki insanlara çökmüş anlam yüklüyorum diyorum
Benim çıkardığım derste bu.kendileri herşeyi söylediler birbirinin arkasından.doldurdu doldurdu bizi.sonrada benim kimseyle sorunum yok dedi çıktı işin içinden.acaba vicdani rahat mı çok merak ediyorum aslindaBuna benzer seyler bende yasadim tam aynisi olmasa da. Ama cikardigim ders su kimseyle asiri can ciger kuzu sarmasi olamayacaksin hep bi mesafe olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?