İnsanlar çökmüş vefasız suç bendemi

Gerçek dost kalmamış piyasada.niye bana biyleleei denk geliyor diye kafayı yiyeceğim dusunmekten

Yoo hepimize aynı sadece size degil. Arada iyiler var mutlaka biz de onlari bulmak icin igneyle kuyu kaziyoruz.
Nerede dedikodu yapan arkadan iş çeviren varsa onlar revasta.karsidakileri bile bile onlarla birlik olması çok ilginç geliyor bana

Zararın neresinden dönersen kardır.
Malesef insanların çoğu kötü olduğundan,ikiyüzlü olduğundan size göre değiller,aynı şeyleri bende yaşadım birbirlerinin arkasından sallayanların doğruları söyleyince beraber hareket ettiğini gördüm,bir an önce hayatınızdan çıkarmanız gereken insan tipi bunlar.

Arkadaşınız sizi günah keçisi yapmış ötekilere yaranmak için. Geçmiş olsun. Bir gün araları bozulur, tıpış tıpış gelir. O zaman gerekeni yaparsınız. Şimdilik boşverin, gülün geçin.

Aynen öle oyuzden üzülüyorum.yiksa herkes istediğiyle görüşür.kimseye karıştığımiz yok.qma bu abla benim ne dusundugumu bildiği halde onlara yaranmak için lekeliyor

Cok verici davranmissiniz. Bende de var bu cok verici oluyorum sonuc husran oluyor. Aslinda onlarinda istedikleri tam olarak bu. Yani sizin gorup onlara sinir olmaniz. Bence siz de baska kisilerle arkadas olun. Dunyada insan mi kalmadi bosverin. İyi iste bulmuslar birbirlerini.

Birde kendilerini ole iyi görüyorlardı.suan hiçbirine tepki vermiyorum bakalım nereden cikacaklar
Bence de hic ugrasmayin siz iyi insanlar bulmaya calisin hepimizin yaptigi gibi. Ne guzel bir dua var, Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.

Çok verici olmaktan oldu bunlar zaten.bazen ağzım açık izliyorum.ile şaşırıyorum ki.birbirlerini kötülerken dönüp şimdi beni kotuliyirlar

Bence de hic ugrasmayin siz iyi insanlar bulmaya calisin hepimizin yaptigi gibi. Ne guzel bir dua var, Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.
Aynen ne dolu bir sozmus.yasadikca anlıyor insan.suan hicbiriyle gidip gelmiyorum.hepsine karşı tepkisizim elbet birgün dönüp dolaşıp gelecekler ama ben aynı samimiyetle olabilir miyim bilmiyorum

Hep söylerim yine söylüyorum. İnsandan dost olmaz. Size yürekten bağlanacak dost istiyorsaniz evcil hayvan besleyin. Bu zamanda kimseye güven olmuyor. "Ay şekerim benim x dostumla aram çok iyi, aman allah bozmasın" söylemlerine de hiç inanmam ve samimi bulmam. İnsan ilişkilerinizde her daim mesafeli olun.

Çok verici olmaktan oldu bunlar zaten.bazen ağzım açık izliyorum.ile şaşırıyorum ki.birbirlerini kötülerken dönüp şimdi beni kotuliyirlar
Bosverin hayat kisa insanlar icin uzulmeye degmez. Degmeyecekler cikip gitsinler. Kendileri gibilerle mutlu olsunlar. Siz takiplerini sessize alin gormeyin. Ve baska seylere odaklanin.

Aynnde öyle.neyi paylasamiyoruz bu hayatta onu anlamiyorum

Bosverin hayat kisa insanlar icin uzulmeye degmez. Degmeyecekler cikip gitsinler. Kendileri gibilerle mutlu olsunlar. Siz takiplerini sessize alin gormeyin. Ve baska seylere odaklanin.
Zaten hepsini sildim telefonumdan sosyal medya kullanmıyorum zaten.cok büyük haksızlığa ugradigimi dusunuyorum

Buna benzer seyler bende yasadim tam aynisi olmasa da. Ama cikardigim ders su kimseyle asiri can ciger kuzu sarmasi olamayacaksin hep bi mesafe olacak.

Boşa dememisler acıma acınacak hale düşersin diye...sizin yerinizde olsam açardım bir telefon herşeyi yüzüne söyler vicdanını rahatsız ederdim.sonra da hayatımdan tamamen çıkarırdım.

Buna benzer seyler bende yasadim tam aynisi olmasa da. Ama cikardigim ders su kimseyle asiri can ciger kuzu sarmasi olamayacaksin hep bi mesafe olacak.
Benim çıkardığım derste bu.kendileri herşeyi söylediler birbirinin arkasından.doldurdu doldurdu bizi.sonrada benim kimseyle sorunum yok dedi çıktı işin içinden.acaba vicdani rahat mı çok merak ediyorum aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…