İnsanlar çökmüş vefasız suç bendemi

Elbet bir gun bi yerde karşılaşırsın o zamn icinden gecenleri soylersin. Hakliyken haksiz duruma dusme ofke kontrolun olsun. Bence esini bu islere karistirma. Kalirsa kalsin numarasi cok ta onemli bur insan olmamali artik bu insanlar hayatinizda. Tamam biz kadinlar olarak birbirimizi yemis olabiliriz ama eşler hala gorusur selam gondeririz yani gecen cenazleri olmustu o arkadasin ne kadar mesafeli ve kusulu de olsak yillardir esim aradi başsağlığı diledi bende telefonu almak zorundaydim bende bassagligi diledim. Sen sabret boşver onlar yakinda girer birbirine zaten

Eşim sanırım kızdı bana kızgın yüz koymuş.simdi onada ayrı sinir oldum.demekki onların kırılması eşinin kırılmasından daha onemli.onlarin arkasında eşleri var.her dedikoduyu yaparlar ama eşleri arkalarında.esim korumadiktan sonra gerisi bos

Ya benim esim de oyledir bana anlatma beni ikgilendirmiyor vs der arkadaslarla problem ysayinca . Bence de dedigim gbi ona yansitma erkek beyni farkli çalışıyor . Ama bazi erkekler var ki cin gbi ealeriyle dedikodular fakan o bicim. Demekki sende es yonunden sassizsin. Boşver esinle arani bozacak kadar hayatinin merkezine koyma bu insanlari

Benim eşimde öyle hemen karşı tarafı korur.sert sert cvplar veriyir suan

Ben hiç sevmem böyle eş arkadaşlarının hanımlarıyla falan görüşmeyi yada apartman komşuluğunda ailecek gidip gelmeyi hep böyle bitiyor sonu kıskançlık, çekememezlik,dışlama,gruplaşma ayy noldunuz görende konsolos hanımları sanar üzerine birde sadaka verinsene iki yüzlü insanlardan kurtulmulsunuz bem böyle insanların yüzünden asosyal oldum vareın hayatımda olmasınlar çokta önemli değil kendinize yeni ufuklar açın sıyrılın böyle insanlardan kan emicisi bunlar ne diye üzülüyorsunuz

Kurtulduguma seviniyorum tabiki sadece yapılan muamele beni çok uzdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…