• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar değişir mi?

Bitteerrrr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
72
16
8
insanlar değişir mi gerçekten? Kıskançlık huyu aşılabilir mi?( giyim,gezme konusuna karışma kıskançlığı gibi). kıskanç herşeyi kontrol etmeye çalışan herşeyde şüphe duyan bakımlı olmasını istemeyen sevgili bir başkasına değişir mi :( ? Anlayışlı davranır mı? Yoksa hep böyle mi gider nasılsa öyle mi gider?

insanlar değişir mi gerçekten? Kıskançlık huyu aşılabilir mi?( giyim,gezme konusuna karışma kıskançlığı gibi). kıskanç herşeyi kontrol etmeye çalışan herşeyde şüphe duyan bakımlı olmasını istemeyen sevgili bir başkasına değişir mi :KK43: ? Anlayışlı davranır mı? Yoksa hep böyle mi gider nasılsa öyle mi gider?

Kesinlikle değişmiyor :(

Bence durum erkekten çok kadınla alakalı
Bir kadın kendisini ne kadar sevmezse, saymazsa, taviz ve söz hakkı verirse
Bahsettiğin tipler her zaman kendilerinde bunları yapma hakkını buluyor
Bencede kesinlikle ama işte maalesef zamanında bu gerçeği görmeden davranınca sonum böyle oldu. Ama bi başkasınada bunları yapmaya çalışır mı yoksa değişmek zorunda kalır mı düşüncesi sardı

Bencede kesinlikle ama işte maalesef zamanında bu gerçeği görmeden davranınca sonum böyle oldu. Ama bi başkasınada bunları yapmaya çalışır mı yoksa değişmek zorunda kalır mı düşüncesi sardı
Bırak naparsa yapsın neden merak ediyorsun ki..
Sana yapan başkasına da yapmak isteyecektir, kadın izin vermezse o kadın değerli olacak el üstünde tutulacaktır, net :KK51:

insanlar değişir mi gerçekten? Kıskançlık huyu aşılabilir mi?( giyim,gezme konusuna karışma kıskançlığı gibi). kıskanç herşeyi kontrol etmeye çalışan herşeyde şüphe duyan bakımlı olmasını istemeyen sevgili bir başkasına değişir mi :KK43: ? Anlayışlı davranır mı? Yoksa hep böyle mi gider nasılsa öyle mi gider?
değişmez

Belki değişir, belki orijinal halini korur.
Sizin asıl sormanız gereken soru "elin oğlu bir gün değişecek ümidiyle yıllarımı heba etmeye değer mi?" olmalı.
Soruyorum mantığımla hareket ediyorum sonunda başarabiliyorum ama neden acı çekiyorum çok saçma değil mi ? Bunu aşamıyorum :(

Kıskanmak bir karakter, bir fıtrat, değişir mi, değişir de çok güç.
Ne ile, ne zaman değişir bilinmez; hem ne yöne değişir de gelişir o da bilinmez.
Belki kıskançlık değişir, aşırı kıskançlık olur, oradan cinnet olur.

Ne ışık gördünüz de değişim kısmını sorguluyorsunuz?

İnsan değişir de, ancak kendi isterse be tatlım.

Kıskançlık bitiyor evlilikten bir kaç yıl sonra .
Güven oturunca aşıyorsun o sorunu .

Back
X