- 16 Ağustos 2018
- 105
- 33
- 98
- 26
- Konu Sahibi Nisan Ayhan
Herkese merhaba, bu aralar içimi kemiren bir konuyla geldim. Eminim benden yaşça büyükleriniz böyle bi durumu geçirmiştir bende sizden akıl almak istiyorum. 4-5 ay önce bir çocukla tanıştım hemen birbirimize ısındık enerjiler tuttu hoşlantı başladı sonrasında kavgalar da başladı. Ben biraz kaygılı biriyim karşımdaki kişide aman ne olacak modunda biri olduğu için hep kavga etmek yerine kaçınmayi seçiyordu. daha yeni tanışıyorduk aslında ufak problemlerde öyle büyük şeyler değil neyse kavgalar devam ettikçe çocuk artık bunaldı düzelmiyceğini düşündü senden hoşlanıyorum amaaa minvalinde bir şeyler okudu sonra görüşmeyi bıraktık. Bunca zaman geçti 4 ay süre 4 ay boyunca sürekli fake hesaplardan istek gönderip yazmak dışında bir atılımda bulunmadı ta ki 2-3 hafta önce istek attı sonra ben isteği sildim iki gün önce de okula giderken minibüste karşılaştık onun akşamı yazdı pişman olmuş hata yaptım çok önceden pişman oldum aslında filan dedi. Bende istemedim. İstediğin gibi gidip gelebileceğin biri değilim dedim ağzımdan çıkanlar bu ama gelip bir de yüreğimi dinleseniz tam tersini söylüyor. Ama yediremiyorum sorunlarımızı çözelim demek yerine beni öyle yarı yolda bırakıp gitmesini. Diyelim ki ben bu çocuğu affettim en küçük olayda yine sıkılıp gitme ihtimali yüksek gibi. Kısaca konu bu merak ediyorum aranızda böyle bir şey yaşamış birileri var mı? Affettim ama değişti/değişmedi diyeniniz? İnsanların değişceğine inanmam ama yine de soruyorum işte.