Belki zor olur ama unutursun erkeklerin değileceğine inanamıyorum üstelik sen onu affedersen bundan cesaret alır daha beterini yapar bırak bir süre sonra acın geçerDaha öncede aynı konuyu açtım .Buraya aldatildigimi yazdım affedilir bir şey mi diye sordum ama yine kör olmuş durumdayım .Birilerinin yüzüme gerçekleri vurmasına ihtiyacım var .Olayın tamamını eski konularımdan okuyabilirsiniz .Benim 3 ay şehir dışına gitmemi fırsat bilmiş ihtiyaçlarım lafına sığınarak benimle sevgiliyken başka bi kizla sevgili olmuş bana yalanlar söyleyip yalan yeminler etmiş tanımıyorum dediği her kızla görüşüp konuşmuş bana tüm sosyal hesapları kapatıp arkamdan başka adla hesap açıp orda kızlarla ortam yapan insandan bahsediyorum .beni aldattigini öğrendiğim ilk 2 ay ne telefonlarına çıktım ne dinledim .en son içip kaza geçirince yüz yüze görüşmeyi kabul ettim ve görüştüm .şimdi gelmiş bana tamam beni affetme ama erkeklerle konuşma diyor .telefonumda erkek arkadaşlarımla olan resimleri silmemi söylüyor bende sen kimsin sen benleyken yaptın yapıcagini diyince de seni bana bir daha kimse savunmasin diyip numaramı engelledi .ben ne yapıcam insanlar değişir mi ? Sensiz yapamıyorum ölüyorum değiştim pişmanım sözleri doğru olabilir mi
Daha öncede aynı konuyu açtım .Buraya aldatildigimi yazdım affedilir bir şey mi diye sordum ama yine kör olmuş durumdayım .Birilerinin yüzüme gerçekleri vurmasına ihtiyacım var .Olayın tamamını eski konularımdan okuyabilirsiniz .Benim 3 ay şehir dışına gitmemi fırsat bilmiş ihtiyaçlarım lafına sığınarak benimle sevgiliyken başka bi kizla sevgili olmuş bana yalanlar söyleyip yalan yeminler etmiş tanımıyorum dediği her kızla görüşüp konuşmuş bana tüm sosyal hesapları kapatıp arkamdan başka adla hesap açıp orda kızlarla ortam yapan insandan bahsediyorum .beni aldattigini öğrendiğim ilk 2 ay ne telefonlarına çıktım ne dinledim .en son içip kaza geçirince yüz yüze görüşmeyi kabul ettim ve görüştüm .şimdi gelmiş bana tamam beni affetme ama erkeklerle konuşma diyor .telefonumda erkek arkadaşlarımla olan resimleri silmemi söylüyor bende sen kimsin sen benleyken yaptın yapıcagini diyince de seni bana bir daha kimse savunmasin diyip numaramı engelledi .ben ne yapıcam insanlar değişir mi ? Sensiz yapamıyorum ölüyorum değiştim pişmanım sözleri doğru olabilir mi
Her gece içiyor yalvariyor tamam ama sevse ben varken ben ona aşkım derken gidip başka Kıza sarılıp aşkım diyip banada yalan soyleyemezdisizi seviyordur onca zaman peşinizden koştuğuna göre ama aynı hatayı tekrarlarmı bilemem bana biraz zor değişir gibi geliyor
Yalandan nefret ediyorum sana bunları asla yapamam diyerek gözüme bakıp yemin ederek yalan söylemişİnsanlar genelde (her zaman demiyorum) işler yoluna girince, istediklerini elde edince eski hallerine döner. O nedenle bence bu konuda kendini yıpratma. Güven bir ilişkinin en kilit noktalarından biridir. Bir kişi sana saygı duymuyorsa yalan söyler, sevmiyorsa kırmayı göze alır. ve tüm bunları yapmış birisi ne kadar faydalı olabilir sana sevgisi ile... ne kadar güvenilir?
Bu kadar güzel aciklanamazdi bir durumBir diyarda bir padişah kediyi öyle bir eğitmiş ki, kedi padisah elini şıklattığında iki ayagi uzerinde yuruyup, iki ayagiyla bir tepsi tasiyip kahve servisi yapar hale gelmis. Padişah bunu göstermek için vezirini ve saray görevlilerini toplamış ve gösterinin ardından vezirine dönüp;
"Görüyor musun vezirim eğitim ne kadar önemli?" demiş. Vezir de evet haklısınız padişahım ama asalet de çok önemlidir. Hatta asalet olmadan eğitim o kadar da önemli değildir demiş.
Padisah ustelemis; “hayır eğitim daha onemlidir”. Vezir asalette israr etmis… Padisah eğitim... Vezir asalet… Tartışma uzayıp gitmiş. Padişah nihatetinde sinirlenmiş ve demis ki: Sana 3 gün sure... Iddaani ispat edemezsen, bil ki kellen benimdir."
Vezir evine donmus, bir yandan da hayiflaniyormus "Niye inatlasdim durduk yere" diye... O gece uyumamis. Iddasini nasil ispatliyacak, onu dusunmus. Bulamamis. Ertesi gun ve gece boyunca da dusunmus. Yine tik yok. Vezirin, ölüm korkusunun kasvetiyle kararan yuzu, 3. gun birden aydinlanmis. Ertesi gunun sabahi, elinde kucuk bir kutu kendinden emin cikmis padisahin huzuruna vezir.
Padisah sormus "Iddaanin ispati nedir?" Vezir, padisahtan kedisine kahve servisi yaptirtmasini rica ederek, ispatini oyle sunacagini soylemis. Padişah elini şıklatmış ve kedi içeri girmiş elinde kahve tepsisiyle. Yurumus, tam padisah'a kahvesini sunacakken, vezir elindeki kutudan kucuk bir fareyi salivermis ortaya. Fareyi goren kedi tepsiyi padisaha firlatarak 4 ayak firlamis farenin arkasindan...
Özet: 1. Kedi, kedidir. Eğitsen de kedidir, eğitmesen de.
2. Yalancı, yalancıdır. Düzeldim dese de yalancıdır, demese de.
Aynen öyle .beni paylaşmak istemiyor ama kendisi her halti yemiş' tamam beni affetme ama erkeklerle konuşma' da ne demek yahu ? ne güzel ya.. hem karnım doysun, hem pastam dursun
Aynen öyle çünkü bu kişi bana her şeyi gosterirdi eski ilişkimde aldatildim diye meğer gösterdiği şeylerde tezgahmissiz şimdi bu kişiyi affedip kabul ederseniz sizin iç huzurunuz hiç olmaz aklınızda hep soru işaretleri olur hep şüpheyle bakarsınız güven yok oldu bir kere o güveni de yerine getirmek yine o kişiye düşer ki buda çok zor bir durum
Yalandan nefret ediyorum sana bunları asla yapamam diyerek gözüme bakıp yemin ederek yalan söylemiş
Ne demek bu, tamam benim affetme ama erkeklerle de konuşma lafı. Değişeceğini hiç sanmıyorum, gerçekten pişman olan insan alttan alır sizi ikna etmeye çalışır daha doğrusu kendini affettirmeye o hala sizin üzerinizde baskı kurma derdinde anlaşılan.
Turkce meali : Tamam , ayri yasayalim ben her halti yiyeyim ama sen hayatina devam etme, yedegim olarak el altinda bulun. Seninle olmasam da olur ama sen hayatin boyunca bir kosede beni bekle, sakin baskasina gitme.
Doğru söylüyorsun ama bende özlüyorum keşke böyle yapmasaydi diyorumKendinin kıymetini bil, babanın oğlu değil ya o zamanında nasıl sana acımadı yalanları söylerken sende ona acıma... hayat birilerine 2. şans verilecek kadar uzun değil. Öyle düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?