Daha öncede aynı konuyu açtım .Buraya aldatildigimi yazdım affedilir bir şey mi diye sordum ama yine kör olmuş durumdayım .Birilerinin yüzüme gerçekleri vurmasına ihtiyacım var .Olayın tamamını eski konularımdan okuyabilirsiniz .Benim 3 ay şehir dışına gitmemi fırsat bilmiş ihtiyaçlarım lafına sığınarak benimle sevgiliyken başka bi kizla sevgili olmuş bana yalanlar söyleyip yalan yeminler etmiş tanımıyorum dediği her kızla görüşüp konuşmuş bana tüm sosyal hesapları kapatıp arkamdan başka adla hesap açıp orda kızlarla ortam yapan insandan bahsediyorum .beni aldattigini öğrendiğim ilk 2 ay ne telefonlarına çıktım ne dinledim .en son içip kaza geçirince yüz yüze görüşmeyi kabul ettim ve görüştüm .şimdi gelmiş bana tamam beni affetme ama erkeklerle konuşma diyor .telefonumda erkek arkadaşlarımla olan resimleri silmemi söylüyor bende sen kimsin sen benleyken yaptın yapıcagini diyince de seni bana bir daha kimse savunmasin diyip numaramı engelledi .ben ne yapıcam insanlar değişir mi ? Sensiz yapamıyorum ölüyorum değiştim pişmanım sözleri doğru olabilir mi