Daha öncede aynı konuyu açtım .Buraya aldatildigimi yazdım affedilir bir şey mi diye sordum ama yine kör olmuş durumdayım .Birilerinin yüzüme gerçekleri vurmasına ihtiyacım var .Olayın tamamını eski konularımdan okuyabilirsiniz .Benim 3 ay şehir dışına gitmemi fırsat bilmiş ihtiyaçlarım lafına sığınarak benimle sevgiliyken başka bi kizla sevgili olmuş bana yalanlar söyleyip yalan yeminler etmiş tanımıyorum dediği her kızla görüşüp konuşmuş bana tüm sosyal hesapları kapatıp arkamdan başka adla hesap açıp orda kızlarla ortam yapan insandan bahsediyorum .beni aldattigini öğrendiğim ilk 2 ay ne telefonlarına çıktım ne dinledim .en son içip kaza geçirince yüz yüze görüşmeyi kabul ettim ve görüştüm .şimdi gelmiş bana tamam beni affetme ama erkeklerle konuşma diyor .telefonumda erkek arkadaşlarımla olan resimleri silmemi söylüyor bende sen kimsin sen benleyken yaptın yapıcagini diyince de seni bana bir daha kimse savunmasin diyip numaramı engelledi .ben ne yapıcam insanlar değişir mi ? Sensiz yapamıyorum ölüyorum değiştim pişmanım sözleri doğru olabilir mi
Pişmanım değiştim diyor ağlıyor ben benim göz yaşlarıma acimayan insana yine aciyorum birde haklı gibi tavır yapıp gidiyorihtiyacı için sizi aldatan erkekle hala ne tür gelecek düşünüyosunuzki?
veya ihtiyacları sizden önce gelen erkekten beklentiniz ne
HaklısınNiye saflik ediyorsunuz? Adam erkelerle konuşma diyor düşün yani kendi nasil iyi biliyor ki bu tarz şeyleri seni de öyle sanıyor bunu dert edinmiş kendine...
Karakteri her taraftan belli ediyor kendini...
Başka adam mi yok... Evli değilsin bir şey değilsin.... Aci çekmek hosunuza mi gidiyor?
Mantığım aynı sizin gibi konuşuyor .Ama o kadar ani yasanmislik ne bilim aliskanlik işte ama o en ufak bir resim için bile böyle sinirlerip giderken benim ihaneti affetmemi bekliyor .kendimi anlatamaktan haksız çıkmaktan yoruldumHuylu huyundan vazgeçmez... Kendi yediği naneleri çok iyi bildiği için senin başka erkeklerle görüşmeni istemiyor. Kesinlikle çıkarmalısın hayatından, kimin için göz yaşı döktüğünü iyi düşün. Kim bilir kaç kızın ahını aldı, düzelmez artık bir daha, imkansız mı ? Değil belki ama sen bu süreçte çok yıpranırsın, üzülürsün, değer mi sence ? Bir sürü doğru düzgün, karakterli insan varken, seni alenen aldatmış bir erkek için neden emek veresin, sen bu kadar değersiz misin ?
Mantığım aynı sizin gibi konuşuyor .Ama o kadar ani yasanmislik ne bilim aliskanlik işte ama o en ufak bir resim için bile böyle sinirlerip giderken benim ihaneti affetmemi bekliyor .kendimi anlatamaktan haksız çıkmaktan yoruldum
Tekrar guvenemem eskisi gibi olamam .yaptıkları hep aklıma gelir ona eskisi gibi davranamam oluru yok kendime yediremiyorum bunu bildiğim için aslında bu Öfkem .bizi imkansız ettiği içinEn fenası kendi kendini kandırmak, sen de görüyorsundur eminim oluru olmadığını, şimdi affetsen de ileride hep aklına gelecek yaptıkları. Senin düşündüklerini, hissettiklerini biz asla bilemeyiz, en güzel sen kendin karar verirsin, tüm bunları hak ediyor musun iyi düşün, senin gözünden akan tek bir damla yaşın hakkını veremeyecek insanlar için kendini üzme...
Doğru söylüyorsun ama bende özlüyorum keşke böyle yapmasaydi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?