Insanlar değişir mi ?

Niye saflik ediyorsunuz? Adam erkelerle konuşma diyor düşün yani kendi nasil iyi biliyor ki bu tarz şeyleri seni de öyle sanıyor bunu dert edinmiş kendine...
Karakteri her taraftan belli ediyor kendini...

Başka adam mi yok... Evli değilsin bir şey değilsin.... Aci çekmek hosunuza mi gidiyor?

Haklısın

Bu adamı arkanda bırakıp hayatına devam etmekten daha akıllıca bir yol, bir çözüm olduğunu düşünürsen büyük hata edersin.

Huylu huyundan vazgeçmez... Kendi yediği naneleri çok iyi bildiği için senin başka erkeklerle görüşmeni istemiyor. Kesinlikle çıkarmalısın hayatından, kimin için göz yaşı döktüğünü iyi düşün. Kim bilir kaç kızın ahını aldı, düzelmez artık bir daha, imkansız mı ? Değil belki ama sen bu süreçte çok yıpranırsın, üzülürsün, değer mi sence ? Bir sürü doğru düzgün, karakterli insan varken, seni alenen aldatmış bir erkek için neden emek veresin, sen bu kadar değersiz misin ?

Mantığım aynı sizin gibi konuşuyor .Ama o kadar ani yasanmislik ne bilim aliskanlik işte ama o en ufak bir resim için bile böyle sinirlerip giderken benim ihaneti affetmemi bekliyor .kendimi anlatamaktan haksız çıkmaktan yoruldum

En fenası kendi kendini kandırmak, sen de görüyorsundur eminim oluru olmadığını, şimdi affetsen de ileride hep aklına gelecek yaptıkları. Senin düşündüklerini, hissettiklerini biz asla bilemeyiz, en güzel sen kendin karar verirsin, tüm bunları hak ediyor musun iyi düşün, senin gözünden akan tek bir damla yaşın hakkını veremeyecek insanlar için kendini üzme...

Tekrar guvenemem eskisi gibi olamam .yaptıkları hep aklıma gelir ona eskisi gibi davranamam oluru yok kendime yediremiyorum bunu bildiğim için aslında bu Öfkem .bizi imkansız ettiği için

eski konularınıza baktım ta neredeyse hepsi ihanetle ilgili

sizce bu durumda umut var mı ,

alışmış kudurmuştan beter derler

ya bu konuyu bir milyon kez açtınız biz size ne desekte siz gene bu adamla beraber olacaksınız..
Anlamıyorum ne niyetle konu açtığınızı..

şu son cümle dikkatimi çekti "beni affetmezsen bile erkeklerle konuşma"böyle diyen biri hayatta akıllanmaz hayatı boyunca mutlu olmaz diyemem ama hayatında siz olduğunuz sürece ,yani sizinle ilişkisi olduğu sürece aldatacak bu sizin değil onun karaktersizliği büyük intimalle bu dünyada konu kırbaçlayacak aldatamayacağı zebani gibi kadınlara layık o herif. size"UZAK DURUN!"demenin başka bir yolu var mı bilmem.

İyi bir insanın kötü bir insana döndüğünü gördüm de kötü bir insanın iyi bir insana döndüğünü hiç görmedim.

hala söyledikleri doğru olabilir mi yazmış :) :) :)evet kesinlikle söyledikleri doğru, ölesiye pişman.

boynuzlarınızı bilemeye devam edin.

Eski konuları hatırladığım kadarıyla, "ihtiyaçtan" aynı mahalleden biriyle beraber olmuştu. Küfür, yalan gırlaydı zaten, sizin stresli dönemlerinizde düşman gibi davranıyordu.

Siz değişmeyip hala aynı kalabiliyorsunuz, affetsem mi?, bizi harcadı vs. kafasındasınız hala. Harcanmaya yer ararsanız bulursunuz. Sizin gibi insanlar bence değişmez, onun gibiler de değişmez merak ediyorsanız, durumu kabul edin devam edin sonra bence. Konu açma sınırı yok nasıl olsa.

bu adam seni aldatmaya devam eder üstelik onca ahını aldığı kızın ahı da tutar,beraber çekersiniz

Evet insanlar degisebilir,

Bazisi hizli yol alir ama bir o kadar hizla baska birine de donusebilir veya ozune donebilir...

Bazisi cok dengelidir sizi tatmin eder ancak yipranma payi herzaman vardir, goze almak size kalmis...

Bazilari ise degisecegi varsa da degismez daha dogrusu o kadar yavastir ki omrunuzu tuketir.
Bir de her degisimin daha ileri bir adim olmama veya olumlu gordugnuz seyleri de olumsuz etkileyebilme ihtimalini dusunurseniz omrunuzu adamaya degmeyecegi kanisina da varabilirsiniz...

Sizin konuya donersem, kusura bakmayin ama o heriften bi cacik olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…