Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla arkadaşım ben seni merak ettim yalnız,bu kadar ilgi gören birini..mıknatıs gibi çekmişsin milleti![]()
Aynen ama ben fazla meraklı görünmemek için itiraf edememiştim haha
Avatardakiler sen ve erkek arkadaşın sanırım
Bence anlayış göstermelisin..Sende olsan çok bozulurdun![]()
Arkadaslar tesekkur ederım suan telden gırıyorum. Konunun kapatılması ıcın ıstekte bulundum cunku ben yetısemıyorum baska yerlere gıdıyo ve kırıyo ben sadece cok sevdıgımı ve kıskanclıkların dozunun ılerıde sorun olup olmayacagını merak ettım konuda en ufak abartı yoktu kımsede yanlıs anlamasın egomu yukseltmek ıcın yazmadım boyle bırı degılım bı kere. Yasadıklarımız olagan seyler ben unıversıtem yazılı oldugu ıcın sadece benım kullandıgım dusunulmustur dıyıp bu sekılde ınanmaya calıstım bencede sacmalık ortak face e atılması. O doktoru neden sıkayet ettıgım sorulmus yaptıgı etıkmıydı sızınde basınıza gelebılırdı ben oraya gıttıgımde kotu durumdaydım ve bız bu ınsanlara guvenıyoruz yaptıgının etık olmadıgını dusundugum ıcın ve bıdaha yapmamasını umıt ederk sıkayet ettım bırazda erkek arkadasım ıstedı onun ıcı rahat olsun dıye. Benı tanımıyorsunuz bu ard nıyetlı dusuncelerın sebebının bu oldugunu dusunuyorum. Merak edenler olmus guzel degılım arkadaslar bu sadece erkeklerın pıslık dusuncelerınden kaynaklı yukarda bı arkadasta yorum yapmıstı guzel degıl dıye.. Sımdı bu konuyu kapatabılırmıyız ben nedense zan altında kaldıgımı dusunup yazıyorum
Kıskançlık olayına gelince, eğer Allah kısmet eder de sevgilinle
evlenirseniz, o kıskançlık asla değişmez.
Bizim tek kavgalarımız kıskançlıktan çıkıyor
ve hala eşim " Ben sana güveniyorum , çevreye güvenmiyorum." diyor.
Ama aslında kendine güvenmiyor :)