insanlar gerçekten çok garip !!!

Ailesi niye kılığınıza kıyafetinize karışıyor, ben onu da anlamadım. Daha şimdiden bu kadar müdahil oluyorlarsa, yanmışsınız siz.

konu bi kere saçma..yanlış anlama da olmuş btmiş bidahaki seferlere dahi dikkatli olursun olur biter ....bu konuyu açmaktaki amaç ne?

Konu neden yadırgandı anlamlandıramadım,
her zamanki gibi etiketlemek daha kolayımıza geliyor sanırım...

Lola, şimdi yapman gereken, her türlü açık kapıyı kapatmak,
ve sevgilinin sana degil de kendisine olmayan özgüvenini biraz olsun kazandırmak...

Yoksa dış etkenleri bu kadar takmazdı...
Sana güvenmiyor gibi ama aslında kendine güvenmiyor...

Facebook unu dışarıdan mesaj alımlarına kapatabilirsin bence rahat edersin.Sakınılan göze çöp batar olmuş biraz bazen oluyor böyle sıkma canını

valla arkadaşım ben seni merak ettim yalnız,bu kadar ilgi gören birini..mıknatıs gibi çekmişsin milleti:9:

Bence Face'i tamamen kapatın. İlerde sevgilin bunu da sorun yapar gibi geliyor bana. Biri fotoğrafını koyar paylaşır, sonra sana patlar falan.

Benim eşim de beraberliğimizin ilk zamanları böyledi..Tıpkısının aynısı..
Tuvalete gitsem, telefonu da götür yanında derdi..Sanki dünyadaki tüm erkekler benim evden çıkmamı bekliyor da, ben evden çıkıncva hepsi peşime düşüyor gibi davranırdı..Nefes alışımdan bile haberdar olmak isterdi..Allahım kabus:53:
Seni o yüzden çok iyi anlayabiliyorum...

Evlenince düzeldi..Ne çok kıskanç, ne çok rahat..Gayet normal oldu..
Bu sefer sıra bendeydi:27:

Neyse, konuşarak düzelebilecek bir durum değil...Zira ben çok denemiştim..Fayda etmemişti..
İnterneti boşverin..Facebook macebook, gereksiz şeyler..
Ama tabi diğer durumlar nasıl çözülür bilemeyeceğim..
Cidden çok kasvetli bir durum..
Allah yardımcınız olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam haklı kim olsa kıskanır. Empati kurarsanız size yapılsa siz kıskanmazmısınız. Bu arada hepsi tesadüfmü bu ne ya birde resmi görevdeki kişiler pek anlamadım ya hadi neyse.

o zaman herkes merak ediyorsa avatara bir resmini koyarsa arkadaş seviniriz:) biz de mi bir sorun var ona bakacam :))

Daha önce yorum yapmışım resmine ama tam hatırlayamadım saçlarını sarı yapmak istiyordu o zaman koymuştu resim :D bu arada kız sakın kk üyeliğinizi de ortak kullanıyor olmayın :1::1:

Bazi densiz insanlarla karsilasmissin, olabilir, senin de basina gelebilir, erkek arkadasinin da. Ama neden her konuda suclu senmissin gibi kiskanclik krizine girmis ki... Boyle seyleri niye bu kadar ciddiye aliyor? Facebook dedigin seyde herkes herkese askintilik mesajlari kolayca gonderebilir. Bu tur sapikliklar sizin iliskinize ates gibi dusuyorsa isiniz var demektir. Senin disari cikmana, insanlarla konusmana bile karisiyorsa, bu evlenince sana perde bile actirmaz. Sapkinlik boyutunca kiskanclik cok kotu birsey, karsindakinin hayatini sonduruyor.

Konusarak halledebilir misin bilmiyorum. Kiskanclik rahat kontrol altina alinabilen bir duygu degil, davranislari ne kadar degisir bilmem. Ama bu sekilde davranan bir insanla evlilik dusunmeni tavsiye etmiyorum.

Arkadaslar tesekkur ederım suan telden gırıyorum. Konunun kapatılması ıcın ıstekte bulundum cunku ben yetısemıyorum baska yerlere gıdıyo ve kırıyo ben sadece cok sevdıgımı ve kıskanclıkların dozunun ılerıde sorun olup olmayacagını merak ettım konuda en ufak abartı yoktu kımsede yanlıs anlamasın egomu yukseltmek ıcın yazmadım boyle bırı degılım bı kere. Yasadıklarımız olagan seyler ben unıversıtem yazılı oldugu ıcın sadece benım kullandıgım dusunulmustur dıyıp bu sekılde ınanmaya calıstım bencede sacmalık ortak face e atılması. O doktoru neden sıkayet ettıgım sorulmus yaptıgı etıkmıydı sızınde basınıza gelebılırdı ben oraya gıttıgımde kotu durumdaydım ve bız bu ınsanlara guvenıyoruz yaptıgının etık olmadıgını dusundugum ıcın ve bıdaha yapmamasını umıt ederk sıkayet ettım bırazda erkek arkadasım ıstedı onun ıcı rahat olsun dıye. Benı tanımıyorsunuz bu ard nıyetlı dusuncelerın sebebının bu oldugunu dusunuyorum. Merak edenler olmus guzel degılım arkadaslar bu sadece erkeklerın pıslık dusuncelerınden kaynaklı yukarda bı arkadasta yorum yapmıstı guzel degıl dıye.. Sımdı bu konuyu kapatabılırmıyız ben nedense zan altında kaldıgımı dusunup yazıyorum

konu sahibini gerçekten çok merak ettim
bazı insanlarda böyledir ya bilemiyorum neden

Bu konuda hemen kız milletini kızlar olarak en başta biz etiketliyoruz.
"Hemen sen ışık yakmasan cüret edemez." zaten diyoruz.
Halbuki erkeklerin yapısını hepimiz çok iyi biliyoruz.
Hepsi ayran gönüllü.

Ben evli olduğum ve çocuğum olduğu halde
hemen evli mi diye soruluyorum başkalarına
ya da Facebook'tan hiç hesabımda ekli olmayan kişiler mesaj yollayıp,
"Sizinle sinemaya gitmek isterim." ve ya
"Bütün güzel bayanlar neden hep evli?" gibi mesajlar atıyorlar.
Şimdi ben de bunlara yüz verdiğim için mi bunlar böyle yapıyorlar?

Çok yanlış bir düşünce;
Dişi köpek- kuruk olayını konuya bağlamak.

Konu sahibi arkadaşım , erkek arkadaşının lütfen sana güven duymasını
sağla, asla yalan söyleme. Seni bildikten sonra etraf
ne yapsa boş.
Tabiki kıskanacak , ama siz tavrınızı net koyun ortaya.
Sorun çözülmüş olur.

Son düzenleme:
Arkadaslar tesekkur ederım suan telden gırıyorum. Konunun kapatılması ıcın ıstekte bulundum cunku ben yetısemıyorum baska yerlere gıdıyo ve kırıyo ben sadece cok sevdıgımı ve kıskanclıkların dozunun ılerıde sorun olup olmayacagını merak ettım konuda en ufak abartı yoktu kımsede yanlıs anlamasın egomu yukseltmek ıcın yazmadım boyle bırı degılım bı kere. Yasadıklarımız olagan seyler ben unıversıtem yazılı oldugu ıcın sadece benım kullandıgım dusunulmustur dıyıp bu sekılde ınanmaya calıstım bencede sacmalık ortak face e atılması. O doktoru neden sıkayet ettıgım sorulmus yaptıgı etıkmıydı sızınde basınıza gelebılırdı ben oraya gıttıgımde kotu durumdaydım ve bız bu ınsanlara guvenıyoruz yaptıgının etık olmadıgını dusundugum ıcın ve bıdaha yapmamasını umıt ederk sıkayet ettım bırazda erkek arkadasım ıstedı onun ıcı rahat olsun dıye. Benı tanımıyorsunuz bu ard nıyetlı dusuncelerın sebebının bu oldugunu dusunuyorum. Merak edenler olmus guzel degılım arkadaslar bu sadece erkeklerın pıslık dusuncelerınden kaynaklı yukarda bı arkadasta yorum yapmıstı guzel degıl dıye.. Sımdı bu konuyu kapatabılırmıyız ben nedense zan altında kaldıgımı dusunup yazıyorum

Kıskançlık olayına gelince, eğer Allah kısmet eder de sevgilinle
evlenirseniz, o kıskançlık asla değişmez.
Bizim tek kavgalarımız kıskançlıktan çıkıyor
ve hala eşim " Ben sana güveniyorum , çevreye güvenmiyorum." diyor.

Kıskançlık olayına gelince, eğer Allah kısmet eder de sevgilinle
evlenirseniz, o kıskançlık asla değişmez.
Bizim tek kavgalarımız kıskançlıktan çıkıyor
ve hala eşim " Ben sana güveniyorum , çevreye güvenmiyorum." diyor.

Ama aslında kendine güvenmiyor :)

Ama aslında kendine güvenmiyor :)

Farkındayım , sorun ben de değil sen de diyorum,
olay uzadıkça uzuyor.:1:
Nereye gitsek duvar tarafına beni otutturuyor.

Çocuk olmadan önce neyse ne de çocuk olduktan sonra da hiç değişmedi .
Aynen bildiği yolda devam ediyor.

Evlenmeden önce annem " Bu çocuğun kıskançlığı başınıza iş açar kızım ." demişti de inanmamıştım.:ssz:

Son düzenleme:
Back
X