İnsanlar Kendi Kazdıkları Kuyuya Düşer mi ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.794
4.458
103
31
Farklı beklentileri vardı.Seytanca planlari ama istedikleri tam olmadı.Simdi aramı bozmaya çalıştığı insanla arası bozulmuş.Yine ben suclaniyorum.Laflar sitemler...

Hala suclaniyorsan tam düşmemiş o kuyuya.

Kimisi düşer kimisi düşmez. Biraz şans biraz akıl meselesi

Farklı beklentileri vardı.Seytanca planlari ama istedikleri tam olmadı.Simdi aramı bozmaya çalıştığı insanla arası bozulmuş.Yine ben suclaniyorum.Laflar sitemler...

Hala laf peşindesin bir türlü kulaklarına kapatamıyorsun. Hala sana laf getirmelerine izin veriyorsun.

İnsan her zaman kendi kazdığı kuyuya düşmüyor maalesef. İlahi adalet her zaman bizim istendiğimiz gibi işlemiyorama sen ne anlattın konunun detayında anlamadım

İnsan her zaman kendi kazdığı kuyuya düşmüyor maalesef. İlahi adalet her zaman bizim istendiğimiz gibi işlemiyorama sen ne anlattın konunun detayında anlamadım
Ben biraz onu gördüm de.Benim üzerimde plan yapan insanın hayalleri suya düşmüş.

Şu ara nedense düşmüyorlar.
Devir onların devri sanki ama bekleyelim bakalım, devran döner.

Düsebilir de düsmeyebilir de. Düserse biz buna şahit olmayabiliriz de. Hayat lineer değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…