insanlar mı tuhaf ben mi tuhafım anlayamıyorum

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
27.101
49.554
598
merhaba kk nın ve dünyanın en güzel hatunları ☺️
sözü uzatmadan konuya gireyim hemen,
cuma günü kv ve kp bize geldiler gecenlerde de doğum günleri vardı 2 gün arayla.
Esim ikisinede birer doğum günü hediyesi almak istedi gittik
babasına eşortman takimi,annesine de bir bluz aldık geldik
hediyelerini verdik şöyle bir baktı köşeye koydular.
yeni alindi belki yıkamadan giymek istemezler diye bugün kirlileri atarken hala 3 gün once koyduklari yerde duran aldiklarimizi gosterip bunlarida yikayayim mi dedim
görümcemin adini vererek o yarin gelsin baksin da beğenmezse değistiririz oldu cevapları.
ben de niye görümcem mi giyecek dedim.
böyle bir kulaklarımda falan yanma hissettim beğenmesi gerek kişi kendileri değilmi yani?
kendimi geçtim oğulları beğenip almış bunun bir önemi yokmu anlamadım
bana biri bi hediye getirince düşünüp aldigi icin mutlu olurum en fazla bedeni uymazsa değişirim yani ben mi tuhafım yoksa bunlarmı tuhaf çözemiyorum
çocugumun riskini harcayip hediye aldığıma pisman oldum gerçekten.

Allah allah düşündürdü aslında cevabı. Biraz detaylı düşününce yine mantıklı gelmiyor. Görümceniz evli mi bekar mı? Mesela annem bana gösterir üzerindekileri nasıl olmuş, olmamış mı diyerek. Benim zevkime göre bazen hareket eder değiştirir vs.
Belki kv üzerinde giyip görümcenize gösterecek beğenip beğenmediğini kendi anlayamıyordur kızının zevkine güveniyordur, bu olabilir diye düşündüm.

Diğer türlüsü de “o kullansın” der gibi şey olmuş. Aslında sinir bozucu bir cevap bilemedim.

merhaba kk nın ve dünyanın en güzel hatunları ☺
sözü uzatmadan konuya gireyim hemen,
cuma günü kv ve kp bize geldiler gecenlerde de doğum günleri vardı 2 gün arayla.
Esim ikisinede birer doğum günü hediyesi almak istedi gittik
babasına eşortman takimi,annesine de bir bluz aldık geldik
hediyelerini verdik şöyle bir baktı köşeye koydular.
yeni alindi belki yıkamadan giymek istemezler diye bugün kirlileri atarken hala 3 gün once koyduklari yerde duran aldiklarimizi gosterip bunlarida yikayayim mi dedim
görümcemin adini vererek o yarin gelsin baksin da beğenmezse değistiririz oldu cevapları.
ben de niye görümcem mi giyecek dedim.
böyle bir kulaklarımda falan yanma hissettim beğenmesi gerek kişi kendileri değilmi yani?
kendimi geçtim oğulları beğenip almış bunun bir önemi yokmu anlamadım
bana biri bi hediye getirince düşünüp aldigi icin mutlu olurum en fazla bedeni uymazsa değişirim yani ben mi tuhafım yoksa bunlarmı tuhaf çözemiyorum
çocugumun riskini harcayip hediye aldığıma pisman oldum gerçekten.
Bence hediyeyi beğenmemişler. Beklentileri yüksek ve görümcenizi öne sürüp saçma sapan cümleler kuruyorlar. Ne alacaktı adam yani ne bekliyorsunuz. Sizlik hiç bir durum yok.Geçenlerde kv elim boş gitmeyim diye bir tülbent aldım. Ben o hediyeyi alırken bayanın bir tanesi güzel seçim değip kime alıyorsunuz dedi bende kv dedim. Kadın üzüldü benim gelinim bir çöp getirmez. Ahh kızım o bana böyle hediye alacak başıma takıp takıp gezmelere çıkarım diyor. Kimisi hediye almaz kv kp bekler kimisi de bizim gibi hediyeler alır yeri olmaz. İnsanlar nankör artık. Memnun etmek imkansiz.

Gerçekten çok ilginç. Geçen senelerde ne hediye almıştınız eşinizle kv ve kp'e? Acaba bu sefer az mı buldular? Öte yandan ne kadar ayıp, insan hediye olarak belli bir şey beklemez ki.
Bu KV'ler gerçekten bir tuhaf oluyorlar. Çocuklaşıyorlar. Benim de müstakbel KV'em biraz tuhaf. İnşallah daha da negatif şeyler yaşamam.

biz ona sormadan ekmek yemiyoruz diyo bide gülerek
Tamam.takilma buna.o insanlar boyle insanlar.bu yastan sonra degismezler.esin alip mutlu olmus oyle dusun.hayat bu sacmaliklari takacak kadar uzun degil.ve sorunjn cevabi evet onlar garip.ama sen onlara takilma,idare et gec.fedakarlik oldugunu dusundugun hicbir seyi de yapma

[
Bence hediyeyi beğenmemişler. Beklentileri yüksek ve görümcenizi öne sürüp saçma sapan cümleler kuruyorlar. Ne alacaktı adam yani ne bekliyorsunuz. Sizlik hiç bir durum yok.Geçenlerde kv elim boş gitmeyim diye bir tülbent aldım. Ben o hediyeyi alırken bayanın bir tanesi güzel seçim değip kime alıyorsunuz dedi bende kv dedim. Kadın üzüldü benim gelinim bir çöp getirmez. Ahh kızım o bana böyle hediye alacak başıma takıp takıp gezmelere çıkarım diyor. Kimisi hediye almaz kv kp bekler kimisi de bizim gibi hediyeler alır yeri olmaz. İnsanlar nankör artık. Memnun etmek imkansiz.
beklentisini fazlasiyla karsilamistir bence cunku aldigim esortman takimi oyle kotu bir markaya ait uyduruk birşey değil
kaynanama aldigimda esortman takimi kadar unlu bir magazanin degil ama en azindan kendisininki gibi mahalle arasi bi dukkan kiyafeti degil
bunlar cidden herseyi ona sorarlar sorsun beni baglamaz ama benim hediyemi giyip giyemeyecegink sorarsa ozaman anormallik ararim durumda

Gerçekten çok ilginç. Geçen senelerde ne hediye almıştınız eşinizle kv ve kp'e? Acaba bu sefer az mı buldular? Öte yandan ne kadar ayıp, insan hediye olarak belli bir şey beklemez ki.
Bu KV'ler gerçekten bir tuhaf oluyorlar. Çocuklaşıyorlar. Benim de müstakbel KV'em biraz tuhaf. İnşallah daha da negatif şeyler yaşamam.
mesele beklenti yuksekligi degil herseyi ona soruyolar evet ama oglunun aldigi hediyeyi giyip giyemeyecegini sormakta ne bileyim

Benim annemde böyle maalesef. Eskiden hediye getirenin yanında açılmazmış. Teşekkür etme falan yokmuş. Hediyeyi getiren usulca kenara bırakır gidince açılırmış. Annemi ne yaptıysak alıştıramadık. Ne bizim aldığımız hediyelere bi yorumda bulunur ne gelinlerinin getirdiklerine. Ben kızı olarak alınıyorum suratını da asıyo sevinmiyo bi değişik hallere giriyo. Ama gelinler birşey getirince annemi zorluyoruz. Gİt teşekkür et diyoruz. Hediye beğenmemekten değil bizim ki. Öyle yaşı da çok değil ama alışamadı işte napalım annemiz :(
Sizde kişisel almayın derim takılmayın geçin

Back
X