- 5 Kasım 2019
- 490
- 1.159
- 63
- Konu Sahibi chamallows
Siz çok incesiniz karşınızdakiler kaba. Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar, bir daha sadece kutlayın geçin. Ayrıca onlar sizin doğum gününüzü kutluyorlar mı merak ettim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz incelik yapıp almışsınız ve çokta güzel dusunmussunuz ama karşınızdaki insanlar tuhafmis, 'iyilik yap denize at,balık bilmezse halik bilir" boşuna dememisler.merhaba kk nın ve dünyanın en güzel hatunları ☺
sözü uzatmadan konuya gireyim hemen,
cuma günü kv ve kp bize geldiler gecenlerde de doğum günleri vardı 2 gün arayla.
Esim ikisinede birer doğum günü hediyesi almak istedi gittik
babasına eşortman takimi,annesine de bir bluz aldık geldik
hediyelerini verdik şöyle bir baktı köşeye koydular.
yeni alindi belki yıkamadan giymek istemezler diye bugün kirlileri atarken hala 3 gün once koyduklari yerde duran aldiklarimizi gosterip bunlarida yikayayim mi dedim
görümcemin adini vererek o yarin gelsin baksin da beğenmezse değistiririz oldu cevapları.
ben de niye görümcem mi giyecek dedim.
böyle bir kulaklarımda falan yanma hissettim beğenmesi gerek kişi kendileri değilmi yani?
kendimi geçtim oğulları beğenip almış bunun bir önemi yokmu anlamadım
bana biri bi hediye getirince düşünüp aldigi icin mutlu olurum en fazla bedeni uymazsa değişirim yani ben mi tuhafım yoksa bunlarmı tuhaf çözemiyorum
çocugumun riskini harcayip hediye aldığıma pisman oldum gerçekten.
Ben monokko prensesi olarak düşüncelerimi ancak bu kadar güzel yazabilirdimYa bir şey diyeceğim, insanlar yaşlı olunca ne oluyor? Nezaket, hediyeleşme adabı, ince düşünce, terbiye, adab-ı muaşeret kuralları bundan 100 hatta 500 yıl önce şehirde de köy yerinde de vardı. Yaşlı diye herkes bunamıyor ya, niye yaşlı olmak bazı terbiyesizliklerin bahanesi olsun?
Profil resmine artık bir taç şartBen monokko prensesi olarak düşüncelerimi ancak bu kadar güzel yazabilirdim![]()
Yaşlılığın bununla alakası yok ki. İlk insan kadar eskidir hediyenin nezaketen de olsa beğenilmesi gerektiği. 50 yıl sonra değişecek mi hayır.Yaşlı insanlar dusunememistir kötü niyetle söylememiştir neden herşeyi kötüye yoruyor hemen bazı insanlar inşallah sizler yaşlanınca 4 4 lük insanlar olursunuz.Hep doğru cümleler kullanırsınız vs vs![]()
Siz aristokrat parmaklarınızı sadece çay fincanınızı kaldırmak için yorun lütfen.Ben monokko prensesi olarak düşüncelerimi ancak bu kadar güzel yazabildim![]()
Ben monokko prensesi olarak düşüncelerimi ancak bu kadar güzel yazabilirdim![]()
Sen ve eşin yapman gereken inceliği gösterdin bu onların ayıbı umursamamerhaba kk nın ve dünyanın en güzel hatunları ☺
sözü uzatmadan konuya gireyim hemen,
cuma günü kv ve kp bize geldiler gecenlerde de doğum günleri vardı 2 gün arayla.
Esim ikisinede birer doğum günü hediyesi almak istedi gittik
babasına eşortman takimi,annesine de bir bluz aldık geldik
hediyelerini verdik şöyle bir baktı köşeye koydular.
yeni alindi belki yıkamadan giymek istemezler diye bugün kirlileri atarken hala 3 gün once koyduklari yerde duran aldiklarimizi gosterip bunlarida yikayayim mi dedim
görümcemin adini vererek o yarin gelsin baksin da beğenmezse değistiririz oldu cevapları.
ben de niye görümcem mi giyecek dedim.
böyle bir kulaklarımda falan yanma hissettim beğenmesi gerek kişi kendileri değilmi yani?
kendimi geçtim oğulları beğenip almış bunun bir önemi yokmu anlamadım
bana biri bi hediye getirince düşünüp aldigi icin mutlu olurum en fazla bedeni uymazsa değişirim yani ben mi tuhafım yoksa bunlarmı tuhaf çözemiyorum
çocugumun riskini harcayip hediye aldığıma pisman oldum gerçekten.
benim annemde bir kiyafet giyerken fikrimi alir ama o fikrimi aldigi sey diger cocugunun hediye ettigi sey olmaz hic kullanmayacagi bisey olsa da hatira olarak saklar yada begenmedi diyelimki icinde degisim karti vardir alana soylenmeden gidip değisilir zaten hediyenin begenilmeme ihtimali dusunulurde kendkibegenip kizi begenmedi diye degirse ordaa bi sıkınti olurBen kötü bisey gormedim kızlarına sormaları gayet normal çoğu anne baba bunu yapar benim annem de sorar mesela bana bu güzel mi bunu giyineyim mi diye biraz abartmışsınız sanki hediye sizden olduğu için.
nasil yaniHarflere takılacak kadar da küçülmeyin![]()
Teşekkür ederim canımin içi, kraliyet üstün hizmet madalyası vericem sözSiz aristokrat parmaklarınızı sadece çay fincanınızı kaldırmak için yorun lütfen.![]()
Cumhuriyet altını lütfen. Teşekkürler.Teşekkür ederim canımin içi, kraliyet üstün hizmet madalyası vericem söz![]()
Monako yerine Monoko yazmış biri de düzeltmiş.nasil yani
Size soylemedim konu sahibi anlayan anladi.nasil yani
Taş yesin.biz ona sormadan ekmek yemiyoruz diyo bide gülerek