insanlar mı tuhaf ben mi tuhafım anlayamıyorum

Benim annemde böyle maalesef. Eskiden hediye getirenin yanında açılmazmış. Teşekkür etme falan yokmuş. Hediyeyi getiren usulca kenara bırakır gidince açılırmış. Annemi ne yaptıysak alıştıramadık. Ne bizim aldığımız hediyelere bi yorumda bulunur ne gelinlerinin getirdiklerine. Ben kızı olarak alınıyorum suratını da asıyo sevinmiyo bi değişik hallere giriyo. Ama gelinler birşey getirince annemi zorluyoruz. Gİt teşekkür et diyoruz. Hediye beğenmemekten değil bizim ki. Öyle yaşı da çok değil ama alışamadı işte napalım annemiz :KK43:
Sizde kişisel almayın derim takılmayın geçin

Bence dogrusunu eskiler biliyor.
Annenizin ellerinden öperim.

Millet birbiriyle hediyelesiyor da ne oluyor?
Samimiyetsiz ve zorlu gülüsler tesekkürler havada ucusuyor.

Bende verilen hediyeleri acmayi sevmem.
Cunki karsimdaki insan illa begenmemi bekliyordur.. begenmezsem ayip olur diye düsünürüm veya yüz ifademden begenmedigimi anlar diye düsünürüm.

Oysa düsünmesi bile yeter diye kendimce sevinirim yinede.

Ki hediye beklentisiz verilir. Karsindaki insani hoplayip ziplattirmak egonu hos tutmak icin degil.

Hic üzülmeyin anneniz icin. Hatta sevinin.. onun gibi sanimi olmayanlar adina üzülün bence :KK70:

Bakiniz millet hediye almak istemedigi icin aslinda karsilik bekliyordur tsk bekliyordur.. konu sahibi gibi.

Kaynagi bu yani.

Yoksa icinden gelir alirsin verirsin gerisiyle ilgilenmezsin hic.

Son düzenleme:
merhaba kk nın ve dünyanın en güzel hatunları ☺
sözü uzatmadan konuya gireyim hemen,
cuma günü kv ve kp bize geldiler gecenlerde de doğum günleri vardı 2 gün arayla.
Esim ikisinede birer doğum günü hediyesi almak istedi gittik
babasına eşortman takimi,annesine de bir bluz aldık geldik
hediyelerini verdik şöyle bir baktı köşeye koydular.
yeni alindi belki yıkamadan giymek istemezler diye bugün kirlileri atarken hala 3 gün once koyduklari yerde duran aldiklarimizi gosterip bunlarida yikayayim mi dedim
görümcemin adini vererek o yarin gelsin baksin da beğenmezse değistiririz oldu cevapları.
ben de niye görümcem mi giyecek dedim.
böyle bir kulaklarımda falan yanma hissettim beğenmesi gerek kişi kendileri değilmi yani?
kendimi geçtim oğulları beğenip almış bunun bir önemi yokmu anlamadım
bana biri bi hediye getirince düşünüp aldigi icin mutlu olurum en fazla bedeni uymazsa değişirim yani ben mi tuhafım yoksa bunlarmı tuhaf çözemiyorum
çocugumun riskini harcayip hediye aldığıma pisman oldum gerçekten.
Ayıp etmişler. İnsan en azindan bir dolaba kaldırır. Oralı bile olmamışlar.

ben tepkilerinde kötü birsey görmedim.
daha cok sanki siz ne gerek var gibisinden esinizin ailesine hediye almasindan hoslanmamis gibisiniz geldi bana ..

aldigi hediyeler nekadar dir ki cocugunuzun riskina dokunsun? ki o insanlar esinizi dogurmasaydi onunla evlenemez ve suan ki cocugunuz olmayacakti.

esiniz ve ailesi kraliyet ailelerinden degil ve tipik normal insanlar ise ayyy tsk ederim cinimm gibisinden bir tepki gelmese de olur. hem daha samimi. etrafda birbirine yapmacil bir sekilde samimi davranan insanlar dolmus zaten.
yapmacik bir tsk almaktansa böyle yapmalari daha iyi.

ki ogullari almis.. yabanci almamis. napsaydilar yani?
belki hediye beklentileri bile olmamistir ailesinin.
yoo benim icin ailesine aldigi hic bir sey sorun değildir cunku her iki ailede madden çok yardimci oldular yeri geldiğinde de oluyorlar hala bende anneme abime yigenime hediye alirim yeri geldiginde oyuzden alinmasindan yana sıkıntim yok ama kendileri en azindan bir deneyip beden oluyomu diye bakabilirler vs
dogru duzgun ne olduklarina bile bakmadan direk oraya paslamalarina gicik oldum don alsam onudami gorumcem begenecek yani benim icin maddi seylerden cok manevi seyler onem tasiyor e boyle alincada cocuguma o parayla 2 aylik mama bez alirdim daha mutlu olurdum

Bır dahada iğne bile almayın. Siz dusunup zaman para harcayıp alıyorsunuz tavıra bak. Önemsenmemekten Baska birsey degıl.

Bır dahada iğne bile almayın. Siz dusunup zaman para harcayıp alıyorsunuz tavıra bak. Önemsenmemekten Baska birsey degıl.
benim zoruma giden bunu da başka bir çocugunuz almış ne demek birinin aldigini once otekine begendirmek kendi annem yapsa oturur guzelce gorgu kurali anlatirim
biz baska sehirlerde yasiyoruz e git kizinla goster begenmezsen yine degis problem degil ama kendin dogru duzgun bakma bile ona gosterecegiz once de

yoo benim icin ailesine aldigi hic bir sey sorun değildir cunku her iki ailede madden çok yardimci oldular yeri geldiğinde de oluyorlar hala bende anneme abime yigenime hediye alirim yeri geldiginde oyuzden alinmasindan yana sıkıntim yok ama kendileri en azindan bir deneyip beden oluyomu diye bakabilirler vs
dogru duzgun ne olduklarina bile bakmadan direk oraya paslamalarina gicik oldum don alsam onudami gorumcem begenecek yani benim icin maddi seylerden cok manevi seyler onem tasiyor e boyle alincada cocuguma o parayla 2 aylik mama bez alirdim daha mutlu olurdum

tamam iste icinizde kalmis verdiginiz ücret o hediyeler icin.
yani ictenlikle almamissiniz zaten ..

icinizden gelmeyen birseyi yapmayin birdaha.
veya daha uygun fiyatli birsey alin..yeterki icinizden gelen birsey olsun. ozaman dertlenmez ve karsiliginda tsk dahi beklemezsiniz.

benim zoruma giden bunu da başka bir çocugunuz almış ne demek birinin aldigini once otekine begendirmek kendi annem yapsa oturur guzelce gorgu kurali anlatirim
biz baska sehirlerde yasiyoruz e git kizinla goster begenmezsen yine degis problem degil ama kendin dogru duzgun bakma bile ona gosterecegiz once de

Öyle bir şey var yaşı ilerlemiş kişilerde. Hediye alıyorsun ya başkasına verirler ya değiştirirler. İlla ki bir şey yaparlar ama. İnsan beğenmeyebilir, giymek istemeyebilir, kullanamaz vs birine verir ya da atar bu gayet normal ama alanın suratına söylenmez yani. Malesef yapıyorlar bunu. Bizzat benim kv yapmıştı.. annemle birlikte görümceme hediye almıştık.. kv, kızım bunu giymez annenede söylersin dedi geri verdi. Böyle kişeleri daha biliyorum... Bence yanlış.

tarzina uymamistir belki kızına vermek istemisdir oda, aman yaşlılar ne doğum günü hediyesi alıyosun sen kuzum boş ver isterse danasina versin hiç oralı olma

Bence Kayınvaliden kendisine alınanı beğenmemiş kızına onu gösterecek, onunla belki değişime gönderecek..
Eşofman takımına eğer büyük veya küçük gelmiyorsa bir şey yapmayacaklar..

tamam iste icinizde kalmis verdiginiz ücret o hediyeler icin.
yani ictenlikle almamissiniz zaten ..

icinizden gelmeyen birseyi yapmayin birdaha.
veya daha uygun fiyatli birsey alin..yeterki icinizden gelen birsey olsun. ozaman dertlenmez ve karsiliginda tsk dahi beklemezsiniz.
ben anlatamiyorum sanirim mesele bana teşekkür edilmesi yada hediye almış olmamiz değil
yapilan üvey evlat muamelesi yoksa aldığım hediyenin fiyati beni fakir onlarida zengin etmez
kalk bir dene yada bak begenmezsen iade et yada değistir ama kendin bakmadan baskasinin guzel demesini bekle bu çok saçma yani

Bence Kayınvaliden kendisine alınanı beğenmemiş kızına onu gösterecek, onunla belki değişime gönderecek..
Eşofman takımına eğer büyük veya küçük gelmiyorsa bir şey yapmayacaklar..
hepsi icin ayni seyi yaptilar mesele kendilerinin begenip begenmemesi degil cuvalda olsa once kizimiz baksin kimin ne niyetle aldigi onemli degil

Var böyle tipler benim babannem de kızını “akil insan“ sanıp her b.kta ona danışır 😁 boşveriniz sizde bir tuhafık yok.

tarzina uymamistir belki kızına vermek istemisdir oda, aman yaşlılar ne doğum günü hediyesi alıyosun sen kuzum boş ver isterse danasina versin hiç oralı olma
ya vermek degil isterse gitsin iade etsin ucretini alsin begenmeyebilir olabilir kimsenin zevkine bisey diyemem ama bakmadi bile yani soyle bi goz ucuyla ne oldugu konusunda bile fikirleri yok henüz keske acsa begenmedim yada bide kizim baksin dese hic sorun etmicem fikir almak isteyebilir bunda sorun yok ama bakmadan kendinden once baskasinin fikrini sormak sacma geldi bana

İşte herkesin görgüsü farklı oluyor. Beğenmezse bile insan belli etmez. Bende kayınvalideme tarz bir fincan takımı almıştım. Beğenmediğini bin kere dile getirdi ki onun dışında herkes bayıldı. Kızı süpris yapıp hediye alıyor onda da bin kusur buluyor. Ben artık almıyorum.

ya vermek degil isterse gitsin iade etsin ucretini alsin begenmeyebilir olabilir kimsenin zevkine bisey diyemem ama bakmadi bile yani soyle bi goz ucuyla ne oldugu konusunda bile fikirleri yok henüz keske acsa begenmedim yada bide kizim baksin dese hic sorun etmicem fikir almak isteyebilir bunda sorun yok ama bakmadan kendinden once baskasinin fikrini sormak sacma geldi bana
bi tuhafmış harbiden, aman salla gitsin sizle yaşıyorlarsa kötü de yaşamıyorlarsa yolla gitsin uğraşma bile

Kv ye bir kere anneler gününde bluz aldım daha üzerinde bile görmedim daha da bişey almadım :D

İnsanlara iyilik yaramıyor vay arkadaş bir daha almayin bence canm

Ayrıca görümceye noluyor ki evde ona sormadan ekmek yenmiyormus kimmiş ki o bu kdr hayatlarına mudahele ediyor

eşimin arkadaşı şehir dışından sevgilisiyle birlikte bize geldi geçen ay. Bu gelme olayından önce kızıma hediye bir hırka göndermişti. Jest olsun diye kızıma giydirip instagramda resmini paylaşıp onu etiketlemiştim teşekkür ederek. O geldiğinde baya beni zorlayacak bir kazak almış hazırlamıştım. Bedenini de ona sorarak almıştım. Tarzını da biliyordum çok beğeneceğini düşünmüştüm. Üstelik yeni sezondu ve ona almamış olsaydım kendime kesin alırdım ama iki tane aynısından alacak durumda değildim fiyatı pahalıydı. Geldi hediyesini verdim hımmm çok güzel dedi aldı gitti bir kere ne giydi ne tam oldu dedi. Aklıma bu olay geldi. Bazı insanlar gerçekten tam ök.z....

Back
X