İnsanlar ne kadar kötü olmuş... :(

Ücretsiz vermek isterseniz facebook'ta ''Freecycling'' grupları var, yaşadığınız yere yakın olanlarından biriyle iletişim kurun, vermek istediğiniz şeylerin fotoğrafını ve özelliklerini paylaşıyorsunuz, ihtiyacı olanlardan birini seçip veriyorsunuz.
Türkiye'de ne yazık ki kullanılmış eşya pazarı yok denecek kadar az, diğer ülkelerde insanlar ya belli yerlere bağışlıyor ya da özel pazarlarda kendi eşyalarını satıyor.

peki ne yaptın?

aynen de böyle davrandılar
tek farkı daha görmeden dalga geçtiler

Çok ilginç ya hem de istanbul gibi yerde, küçük yer olsa öğrencisi olmasa bir nebze anlayacağım.

Ankaranın itfaiye meydanı vardır bilen bilir, sıfır eşya da var yıpranmaktan dökülenler de. Hepsi de satılıyor çünkü öğrenciler bütçesine göre alıyor.

b.kesir deyim burada freecycling in f sinden haberdar olan var mı emin değilim.
geçen armut diye bi site var ilan verdim nakliyeci arıyorum diye
siteden arayıp özür dilediler bulunduğunuz şehirde hiç ilanınıza bakacak birini bulamadık diye

peki ne yaptın?

aynen de böyle davrandılar
tek farkı daha görmeden dalga geçtiler
Letgoya ilan verdim eşyalar için bi öğrenci yazdı abla param yok dedi hepsine 200 veririm dedi bende tamam dedim.üstüne ütü halılarıda verdim eşantiyon gibi yoksa bide çöpe kadar taşıtacaktım aynı senin gibi.

çok şanslıymışsın gerçekten

allahtan ben de tezgahlarına düşmedim
çöpe atacak adam aradı
sattım ben eşyaları dedim
atarlandım kapattım da satamadık da hahah

valla şimdi bi ilan açıcam toplu alımda indirim tek de satabilirim diye
cumartesi günü eşim gelince baksın isteyen olursa
alan olmazsa da kızılay alıyosa ona vericem
kızılayı arıyım sabah ilk iş

Benim okul bittiği döneme gelmişti.şanssızlık işte.

Vaktiniz varsa arkadaslarin yazidigi sitelere resimlerini yukleyip dusup fiyat yazin bekleyin bakalim. Yoksa ogrenciye ogrenci yurduna falan vermeye calisin en kotu muhtariniza sorun ihtiyac sahiplerine yonlendirsin. Oda olmadi belediyeye gidip sorun illaki ihtiyaci olan birisi bulunur cope atilirmiymis yaa yeni esyalar insanlarin yatacak kanepesi yokken o kadar fakir fukara dururken.

Ohooooo canım biz iş yapamadığımız kafemizi kapatırken bu gözler neler gördü! İnsanlar kokuşmuş derecede fırsatçı ve adi. Bizim 4500 e aldığımız daha üç ay kullanılmış dolabı 750' ye kapatıp bir de "yav sizin de durumunuzdan faydalanmak gibi oldu hakkınızı helal edin" diye keh keh güldüler.

adam bence zaten çöpe diye doğru dükkanın deposuna götürecekti

ya mesela şu kanepede yatagım yokken kaç zaman yattım ya
bunu neden çöpe attırayım hiç mi evde kanepesi olmayan ihtiyacı olan yok di mi?
tamam gene para etmesin ama çöp de değil ya
valla nedense adamların alamayız edemeyiz demesi değil sen eşyaları çöpe bırak demesi içime çok dokundu
eşyaya çok kıymet veren biri dğilim ama içimi acıttılar yani

Eklentiler

• image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 144

ayıp ya yaptıkları :/
bari o lafı söylemeyin leş kargaları

Internete ilan versene satis icin, arkadasim salon takimini degistirmek icin cuma gunu ilan verdi cumartesi gelip aldilar. Spotculara gore de cok daha iyi bir rakama satti esyalarini. Yazik yani yepyenilermis. Internette satis sayfalarinda dene sansini mutlaka.

Valla doğru söylüyorsun da küçük eve de sığmak zor oluyor :) 750 tl çok değil mi 350 civarında evler vardır oralarda

Onlar ustune binecek olmus essesk arayisinda bazi yerlerin esnafi dolandirici olur sizede oylesi dusmus.

Valla doğru söylüyorsun da küçük eve de sığmak zor oluyor :) 750 tl çok değil mi 350 civarında evler vardır oralarda

tam 2. etapta değil ayaş yolunda
bi de normal 1+1 lere göre büyük 70 m2
yeniymiş ve rezidans olarak geçiyor
o yüzden böyle

şimdiye kadar oturduğum evleri görsen, hele ilk evimde wc mutfaktaydı
artık eski püsküden illallah edip bi kere de konforlu olsun dedik
e tabi 2+1 ya da 3+1 iyi bi ev de 1500 tl lerde

evin örnek resmi şöyle bişey

Eklentiler

• image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 130
Rezidansların kiraları öyle.bide Atayıldız rezidanslarını çok beğeniyorum kirası uygun oranın bi bak sahibindene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…