İnsanlar ne kadar kötü olmuş... :(

Canım ınternetten sat bence olmadı evsızler evı dıye arattır faceden sıddet grmus yada sokaakta kalmıs kadınlara ev acıyrlar sende yardım etmıs olursun yada cık bı sokakta yuru kapı onunde oturan teyzzelere sor mutlaka ıhtıyacı olan bırı cıkarya

uygun bir depo bulup oraya koysanız vakti gelince satılır. yada ailenden birilerinin fazla odası yok mu hepsini güzelce oraya yerleştir yeri gelir yeniden kullnmak zorunda kalabilirisn belki aklıma başka bir şey gelmiyor

bence 1+1 750 tl baya baya yuksek bir kira. bekarken ben oveclerde oturuyordum. yuksek giris 2+1 650 veriyordum. Bence kimseye vermeyin baska ev bakin. mutlaka bulursunuz. o esyalari ne hevesle sectiniz ne zorluklarla taksit odediniz. yarin oburgun baska eve gecseniz yine gidip yenisini alacaksiniz. yazik degil mi onca emege paraya? semt degistirin asagi katlari tercih edin ama baska eve gecin bence.

let go, hepsi burda, sahibinden filan gibi siteler var. en uyduruk şeyin bile alıcısı çıkıyor. onlara bir bakabilirsiniz.
üniversite öğrencilerine verebilirsiniz. bir bardağa bile ihtiyaçları oluyor, sevap olur.
bunların dışında ankaranın neresinde 1+1 e 750 tl veriyorsunuz bilemedim. 600 e burda da en azından 2+1 ler bulurdunuz sanki. neyse sağlık, hayır olsun.

üniversitede çalışıyorum zaten
haber verdim isteyen kimse çıkmadı

biz 20 gün önce taşındık eşim oturuyor o evde eşyalar gitti çoktan :)
bunlar geri kalanlar
evden memnunuz 750 lira oturduğumuz evdeki imkanlar için makul bir kira
tekrar taşınırsam da 1+1 tutarım yine
bu kalan eşyalar zaten annem babam benim evde kalırken alınan fazladan gardrop yatak koltuk gibi eşyalar

eryamanda ev
rezidans ve sıfır diye böyle olduğunu düşünüyorum
bize kirası uygun geldi lüks otel gibi bişey
belki daha uygunun bulurduk ama o kadar arayacak vaktimiz yoktu
fiyat performans açısından bence ev hak ediyor kirasını

valla kırıp yak daha iyi

sabah temizliğe gelen ablayı çağırdım
ocak yolluk fırın perdeler nevresim takımları yastıklar mutfak eşyaları hepsini aldı

şimdi gardrop
masa sandalye
yatak
bulaşık makinesi
ve 2 adet koltuk kaldı

bi spotçu gelip bakacakmış arkadaşım buldu
bakalım

KK bit pazarına da ilana koysana, belki bulunduğun şehirden arkadaşlar değerlendirebilirler.
nakliyeyi kendileri hallederlerse uygun fiyata anlaşırsınız, herkesin işine gelir.

Onlar ölü eşek ararlar. Atma parası 200tl demişler ya, atacaklarını mı sanıyorsun? Atmayacaklar tabiiki...

Let's go da hepsini birkaç güne satarsın spotçulara güvenme!!!

çöpe atmak mı yok artık
öğrenci varsa çevrende para karşılığı verirsin
kimlerin kimlerin ihtiyacı var
millet ciddi kafayı yemiş

200 tl ye cope atmak yerine belediyeye verin hemen gelip kullanilabilir esyalari aliyorlar.

sağolun öyle yapıyorum :) ihtiyacı olanlara gider inşallah

tercih değil
eşimle aynı memleketteniz ama ikimiz de çakılı kadrolu memuruz

kimsemiz yok malesef

aslında uzaklıktan memnunuz bi nevi
eşimin ailesi aynı şehirde bile olsak bi zor zmanda koşacak insanlar değiller
benim ailemde de hastalıklar var hem annem hem babamda
akrabalar falan hep kendi memleketimizde kaldı
ama küçük bir şehir orası ve ben üniversitede çalışıyorum orada öyle bir imkan yok
ileride de dönmeyi düşünmüyorum ne uzar ne kısalırım orada çünkü...

misafir de sadece 1-2 arkadaşımız gelir eve, çevremdeki herkes çalıştığından pek ev gezmesi falan olmuyor

Z zeytinagaci tuttuğun ev sanırım fıratlife rezidans,optımum karşısı diye tahmin ediyorum, bence 1+1 ev tutmakla çok ekonomik karar vermişsin hem yeni ev hemde bizim gibi iki kişinin çalıştığı evler otel gibi oluyor. bende o tarz bir evdeyim hiç pişman değilim.
yakıt tasarrufu ve temizlikte enerji tasarrufu sağlıyor...
ayrıca Eryaman piyasasını özellikle rezidansların hepsini bilen biri olarak kiran hiç fazla değil.
birde eryamanda 350tl ye ev var dıyen olmuş. hangi evden bahsediyor çok merak ettim doğrusu:)

eşyalarına gelince çok temizler üzüldüm doğrusu yaşadıklarına.
neyseki kaptırmamışsın.
ankara olan versiyonunu söyleyeyim.
"işimize yaramaz ama verirseniz Suriyelilere veririz"

fırat değil onda çok acayip olaylar dönüyomuş dediler günlük kiralık olmayan bir rezidanstan tuttuk özelden yazarım :)
yani ben eşim ve kedimiz var evde
kullanmayacağım odaya para vermek istemedim
350 tl ye varsa bile ya çok eski olabilir diye düşündüm ya da çok uzak
300 liraya da var ama yapracık toki de ev mesela :)

ayyy suriyelilere veririz mi :)
kesin verirler canım

valla belediye inşallah severek güzel günlerde kullanabilecek insanlara verir

Sahibindende ve letgo'da gidebileceğini düşünüyorum. Acil satılık yaz, fiyatı da çok yüksek tutma. Mutlaka birileri yazar. İnşallah satarsın. Ben de zar zor alınan şeyleri çöpe atmaya çok üzülürüm. Zar zor alınmasa bile çöpe aymaya üzülüyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…